36

Анонимен

преди 1 месец

То сегашния кмет на по е толкова не компетентен че ме може да стъпи и на малкия и пръст

35

Стабиляги

преди 1 месец

От Борисов и Пеевски по-стабиуни нема! Ката спечеуат изборите ще ми стабилизират и опред и отзад. До откат. С 200.

34

Анонимен

преди 1 месец

Браво,лелче, за трите съвети,които си дала! Как е руския език, припомняш ли го? Политиката я остави за ББ, то милиционерите само от субординация и тракане на токове разбират. София с този кмет, чийто дядовци и двамата са били генерал-лейтенати от ДС, ще си припомни старите времена преди 10 ноемри: колите паркирани под ъгъл спрямо тротоара и строени по конец една спрямо друга. Глоба за неправилно паркиране - 50 лв, който не може да паркира на заден ход -15 дни платени упражнения и т.н. No coment

33

баба мара

преди 1 месец

и как ще стане като погледна през балкона в люлин какво виждам ваклингрупстрои на наи мръсното и шумно кръстовище едно дърво не засади кмета на герб задва мандата питаите го с колко имота завърши никога повече герб отиваме нанови избори наесен

32

Анонимен

преди 1 месец

Даскалицата 12 години не нареди едни павета. Само обещаваше детски градини и нищо. 5 години ремонтира трасето на трамвай 5 смяна на релси само.

31

Анонимен

преди 1 месец

ПСП

30

Иван Анисий

преди 1 месец

Щом и Фандък-Кадън излезе да гаври шарените велосипедали от СОС, значи Тиквуний 404 Банкянски се завръща победоносно - изпран,изгладен, напарфюмиран и с гордо гъгнещ мачо-гласец,разтапящ герб-лелите, 200 килограмовия браточка близнак на Беефффски паша се е запътил към новата сглобка НЕ-коалиция,съгласувана и одобрена от ПосолствоТО. Апропо ще успее ли някой да подреди жълтите павета без комисион и схемичка или въпросЪ е неполиткоретЕн...Инак нЕкоЕ розово пони ще си навехне копитцето на Прайда!

29

Анонимен

преди 1 месец

Какво направи за пътя до родния ти Самоков.Искам де те заснемат как караш до там през море от дупки.

28

Анонимен

преди 1 месец

Не знам колко акъл трябва да имаш в главата,за да гласуваш отново за това нещо,което направи едно нищо.

27

Анонимен

преди 1 месец

Главната слугиня на сикаджийската мутра от Банкя са у тунинговали и ни я пробутват отново. Нищо ново не е научила и нищо старо не е забравила. А къде е Хекимян от най-обективната телевизия в България? За него няма ли място за депутат? Защо го оставят да гние в СОС, където е само обект за подигравки?

26

Бау

преди 1 месец

Поредната саможертва! Стара съм, не съм това, което искате, но мога да дам още...! Надграждаме и стабилност - терминология, въведена от лицето Цецон Цецерон - вторият човек тогава! Всички въпроси, независимо дали става въпрос за театър, образование или здравеопазване, се решават с решаващата помощ на МВР и ДАНС! Починала родилка - Икономическа полиция проверява АГО на съответната болница! Частна детска болница - Главочев я дава на ДАНС!

25

Анонимен

преди 1 месец

Нужен ви е дългосрочен престой при бай Ставри. И на теб, и на твоя главатар.

24

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се, но с вас няма как да се получи.

23

Анонимен

преди 1 месец

Пети пореден опит да се подредят жълтите павета ще прави учителката, бушона на Герб

22

Анонимен

преди 1 месец

Ще продължи да работи разбира се, за една по-*** София, за едни по-разбити тротоари, за едни стърчащи отрезани пилони в които се спъват хората, за едни по-хлопащи плочки и локви по улиците и тротоарите, за една по ранзнебитена и разрушена столица, за една по-добра корупция, за едни по-мръсни булеварди, за всичко това тя ще продължи да работи, защото тя знае, че може да я ползват за всичко БГ олигарсите. Всеки си има цена, дори и тя!

21

Петър Курдофф

преди 1 месец

Така е Фънди, особенно като "във" листите ви е пълно с деца на бивши депутати комунисти;)

20

Анонимен

преди 1 месец

До ФАНДЪКА - ако това е истина земетръс ще срине София!

19

Нане

преди 1 месец

Една фроста даскалица по руски език, нанесе загуби за милиярди за софето на шоплука.... ===)))

18

Анонимен

преди 1 месец

Фандъкова: "Нужно е стабилно управление, диалог и партньори "-Такива думи излезли от устата на гербераст са си истинска подигравка с българите ! Йезуити , 15 години крадаха като разпрани , сега диалог щели да търсят.Вервайте ми. Само ПАРИ и ВЛАСТ ги интересува , нищо друго и заради това са готови на всичко ! На абсолютно всичко !

17

Анонимен

преди 1 месец

Тя може да го "приема" както си иска своето нищоправене и бездарие, но на нас не ни изнася такъв провал да е отново на хранилката.