14

Най големия кяр е от

преди 1 месец

влаковете! Да го знаете! Имало две фирми подали коректни оферти, чети знаят какво и къде да дадат! На герпаджиите не вярвам дори да се закълнат в майките си! Пак ще ви подхлъзнат, преметнат итн. изберете си подходящата дума.

13

Олимпий Панов

преди 1 месец

Изкуствено дишане може ли да прави?

12

Долу мутрите

преди 1 месец

Колега,кой да разследва кражбите на Гроб и ДПС,като прокуратурата е част от тия айдуци.Не случайно гледахме цирка Главчо Главчев да пуска сигнал срещу себе си в прокуратурата за частната детска болница защото знае,че няма да има никакво последствие.Господ да ни е помощ защото и болшинството от народа е на нивото на човека от Банкя,който е прочел една книга през живота си.

11

Анонимен

преди 1 месец

А с КТБ и Хемус какво става, милионите и милиардите все още липсват. Стана ли ясно как Копейката си е изплатил предсрочно заема за къщата си, която щеше да плати 30 години? Има ли комисия и разследване по случая на главната патерица на ГЕРБ?

10

Медикоптер911

преди 1 месец

Феодалната червена ченгеджийска хунта си има един медикоптер урааа

9

Анонимен

преди 1 месец

НА 911 ЛИ СЕ ПОДАВАТ ЗАЯВКИ ЗА ТРАНСПОРТ??

8

??

преди 1 месец

Хасково пак. Дениз яшар? Този говори ли български?

7

Независим

преди 1 месец

Тоя мухъл да вземе да види,какво се случва в БДЖ,че от 1 седмица е тотален ужас да се използват влаковете.Всеки ден стотици хиляди хора страдат заради ей такива некадърници, които си живеят в свой собствен свят.Дойде служебно правителство на ГЕРБ и всеки си прави, каквото си иска и никой не носи отговорност за нищо.Анархия.

6

Фют

преди 1 месец

До 5. Съгласен, така е.

5

Лелка Панела до ФЮТ

преди 1 месец

Не само това Испания е супер развита страна, много по- модерна от държави като панелената Германия, в която живях 27години.Ясно, че България такова ниво няма да достигне и след хиляди години, но поне да бяхме пробвал Че хия и Полша да доближим, ние се залипхме за Узбекистан и Чечня, че няма отлепяне!

4

Фют

преди 1 месец

До 2. С едно уточнение, Испания не е била под руски ботуш. И, Испания е монархия. Като се замислиш, всички монархии в Европа са добре развити страни.

3

Анонимен

преди 1 месец

Въй вече имаме цял медицински хелкоптер в средата на 2024 година. Какво постижение!

2

Тираджия

преди 1 месец

Жалка патодия на държавица. Преди две седмици бях в Испания Мадрид - Сарагоса магистралата полски ТИР катастрофирал - движението спряно на 14минута дойдоха не един, а два хеликоптера, няма да говоря за организацията. Нямате идея колко сте жалки, жалки до не възможност за описване!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

Е като може защо онзи ден използваха самолета, единствения транспортен самолет на военните. Или чакат да се използва за някой от нашите хора първо?