13

Герен

преди 2 седмици

ТРИЙТЕ.... АКО МОГА ЩЕ ВИ ИЗТРИЯ АЗ ВАС. А ВИЕ И ВАШИТЕ АФТУРИ СТЕ ЗА ***. ПЪЛНА СКРЪБ СТЕ. И МОЛЯ НАПИШЕТЕ НЕЩО СТОЙНОСТНО. А НЕ СИ ГИ МЕНКАЙТЕ ОТ САЙТ В САЙТ.

12

Георги Илиев Митев

преди 2 седмици

Пролича и Република България накъде продължи да върви след 10-ти Ноември 1989г . Твърдо и уверено продължи по пътя на " малката правда " , продължи с политическите преследвания и въведе и икономически принуди и преследване на политическите неудобни от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков.

11

Анонимен

преди 2 седмици

На къде вървят макетата е ясно от години.Въпроса е ние на къде ще вървим?Ще изберем ли пак националните предатели които се надуп иха пред северна македония и свалиха ветото?

10

Анонимен

преди 2 седмици

Радев, Вие с ГЕРБ и ДПС от Македония направихте от най-приятелска държава на България , в най-плашеща се държава от България. ВМРО-ДПМНЕ беше най-про- Българска партия,а сега е точно обратното. Как и защо направихте това?

9

Анонимен

преди 2 седмици

Македония иска и търси приятелство с България, но получи Вето, вместо това! Поличи и риторика подобна на Путин!!! Затова и въпроса с Шенген и Еврозоната се бави!!!

8

Анонимен

преди 2 седмици

До кога с анти-Български политиците в България? В Европа Радев го представят като про-Руски президент на България!!!

7

Анонимен

преди 2 седмици

До евроатлантистмечтите са безплатни...с виктор стоянов ли ще я побългарявате...апропо първо себе си побългарете,че като ромската инвазия в българия-малко трудно...

6

Анонимен

преди 2 седмици

тези двамката на снимката не ги ли е срам-на 6 май един блок от около 40 гвардейци и три съветски изтребителя...догодина и толкова няма да има!а ние храним в буквалния смисъл американските войници-елате да видите какво меню имат в базата край сливен-като за гурме ресторант за всички вкусове и претенции,а на нашего български войник подхвърлиха едни ваучери за 50 лева да си купи агнешко и козунаци и да трае...

5

евроатлантист

преди 2 седмици

Македонският език трябва да се каже, че е български. Нищо че един обикновен българин като му говорят на македонски разбира толкова колкото като му говорят на сръбски, т.е. и двата са на разстояние от българския. Но ние имаме за цел да побългарим Македония, затова и така се води пропагандата.

4

Защо

преди 2 седмици

Запада отново си играе с огъня с един и същи план.

3

столичан

преди 2 седмици

Кога най-после България ще спре с пропагандата? Вчера гледам п телевизията някакви интервюта на македонци , по БНТ, питат ги и ония отговарят на македонски, а нашите един впревод не са осигурили, а то почти нищо не им се разбира. Верно, че езиците са близки, но не чак толкова че да се разбира без превод.

2

баба мара

преди 2 седмици

кога ще се затвори наи после страницата македония няма място в ес непрекъснаточепкаме едно и също няма управия с македонците спрете да издавате бълг документи

1

Ужас

преди 2 седмици

Македония върви по пътя на Украйна, и там започна така с анти руски приказки и забрани и ето до къде стигна....