50

Анонимен

преди 3 седмици

Избирателите веч разбраха що за стока сте. И ще има наистина друг ес .

49

баба мара

преди 3 седмици

в българия какво ще бъде осветено цър-ву-ли-те разрушиха всичко нищо да неостане от историята но остава в нашето съзнание там забрава няма докато смеживи хора бдете историята се повтаря

48

Щирлиц

преди 3 седмици

Каква ирония на историята."Съюзниците" на СССР,които се бориха срещу нацизма,съга го клонираха в Украйна,и активно го въоръжават и поддържат всячески.

47

Анонимен

преди 3 седмици

ние сме на 22 юни с Германия която напада Русия, на 9 май с Русия, която подписва капитулацията на Германия

46

Алекс

преди 3 седмици

Каква ирония на историята.Държавата,която преди 79 год. освободи Европа от германския фашизъм,днес го възроди.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Русия на пепел да стане, гнусна нация от мизерници

44

Христо Христов

преди 3 седмици

До 44 "Осветена със знамето на победата на СССР, по случай Деня на Европа:))" - така и ТРЯБВА да бъде!

43

хе хе хе

преди 3 седмици

Това с осветяването на Бранденбургската врата в Берлин наистина кефи. Осветена със знамето на победата на СССР, по случай Деня на Европа:))

42

Анонимен

преди 3 седмици

у ЕС се чества з май, провокатори

41

Христо Христов

преди 3 седмици

До 39 "Вчера Дойче Веле се оплака..." - ми преди седмица имаше статия срещу един австриец, който споменал историческата истина за 11те лагера на Айзенхауер край Рейн в които над 1 милион немски войника с отказан статут на военнопленници са оцелявали месеци на голо поле с речна и дъждовна вода. От десетки до стотици хиляди са загиналите.

40

Христо Христов

преди 3 седмици

Нито една от изброените сгради не е построена по времето на ЕС. ЕС значи единствено разруха и аз ще гласувам за тази партия, която обещава да работи за разрушаването му

39

Анонимен

преди 3 седмици

Европа как ще празнува? С огромен фалос и танцуващи, около него, мъже с лакирани нокти? А знамена с пречупени кръстове ще има ли?

38

Анонимен

преди 3 седмици

Вчера Дойче Веле се оплака в германска документалка, че след капитулацията станало много лошо за германците, американците, французите и техните мароканци изнасилвали германците. През войната било по-добре, те колели и бесели, живеели добре. Те били окупирани от американците, французите, не били освободени. Хубавите дни на войната свършили и дошли окупаторите от САЩ, Великобритания и Франция. Германците. Това оплакване ми напомня на оплакванията на нашите профашисти от София. Еднакви опорки с ДВ.

37

До 14

преди 3 седмици

...а догодина парада ще е в Киев...К'во стана бе,защо ще е догодина?!Нали преди 2 и кусур години ревахте,че ще сте за няколко дена в Киев? Нещо все отлагате,отлагате...Отлагате,но да знаете,че дотогава всичките ще сте наредени на една дъъълга пейка в едно градче в Нидерландия! Това ви е гарантирано!Никакви сарми,ками,морски богове(посейдони) ,бели птици или александър македоновци(искандери)не са в сьстояние да ви спасят!Свърши се тя вашата любима раша вече!!Ще я посетите на *** на историята

36

ПроСоТо

преди 3 седмици

брейиии,деветото май било "денот на ойропата"..?!...Какво означава това?...Значима дата за Европата ?...-А защо тогава не отбелязват и Първи Септември 1939 г.,когато ТАЯ СЪЩАТА европа подпали ВСВ ?...Девети Май е Ден на ПОБЕДАТА НАД ХИТЛЕРИЗМА И ФАШИЗМА !!!!!...Всички други "определения" са ЛИЦЕМЕРНИ ГЪРЧОВЕ !

35

Анонимен

преди 3 седмици

Обединена Европа прави войни в чужбина и краде заедно от бившите колонии. Делят си печалбата и живеят в мир. Не се карат за колониите. Има за всички плячка.

34

Анонимен

преди 3 седмици

До Toni Ivanov - Не знам дали ще е скоро, но от съзнанието на хората не могат да изтрият смисъла и значението на тая дата. Каквото и да празнуват в тоя ден.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Верно, бате, много русоблизци ще трябва да разкараме от България

32

Toni Ivanov

преди 3 седмици

Скоро цяла Европа отново ще честват 9 май като Ден на победата срещу хитлерофашизма.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Само *** българин, може да обича руските мизерници, но свърши тая. Как ще пищят руските психопати, заляти от справедливото възмездие на света