16

Анонимен

преди 3 седмици

Ако г-н президентът на САЩ беше човек с всичкия си ум, щеше да се откаже от поста си по време на съдебното разследване, за да не пречи на неговия ход и ако се установи, че синът е извършил тежки провинения, да подаде оставка.Само че Байдън е с понапреднала старческа деменция и няма да го стори: първо, и той има пръст в деянията на сина си в Украйна, второ - той не осъзнава как действа като президент и каква отговорност носи пред народа и пред човечеството за своите действия.А народът мълчи

15

ако няма гражданска

преди 3 седмици

Ако няма гражданска война в краварника - не ни занимавайте с глупости! Тоя дуел на световната кеч-федерация сме го гледали!

14

Реалист

преди 3 седмици

50/50 са нещата което е нормално за утвърдена двупартийна система.Джо има предимство защото медийте му отделят повече внимание,като същевремено избягват да го показват в различни ракурси защото определено се излага.Камилата се провали тотал с имиграцията,с което беше натоварена,сега се заиграва с тъпите абортии ще дръпне гласове.Тръмп нарочно избират кадри на които изглежда грозно и страшно,които държът в кадър невероятно дълго,което е жалко,впредвид че човека има реално добри намерения

13

според плана

преди 3 седмици

дедо ще почне да ходи с памперс и ще отстъпи в полза на друг женски кандидат - обонговица.

12

не може да бъде!

преди 3 седмици

Не знам откъде черпите информация,но аз гледам СНН,а тя е против Тръмп и последните проучвания показват преднина на Тръмп!?Считам че има логика в това въпреки че и Тръмп има доста слабостиНо в управлението на Байдън сега виждаме само неудачи и провали,нищо положително!?А и самият Байдън в публичните изяви изглежда ужасно-вижте колко е амортизиран физически,говори с жалостивописклив старчески глас,не е убедителен!?А кампанията с/уТръмп в макартистки стил вече му е от полза!?Така че Гуд Бай дън !?

11

Анонимен

преди 3 седмици

Вън дедото с деменцията )само Тръмп

10

Френч Бъг

преди 3 седмици

Те затова вашите руски *** *** орталъка да молят франсетата за Мистралите, за да се гордеят, че имат поне два съвременни и модерни плавателни съда и получиха два големи френски средни пръста. Останаха си завалиите капо с единственият паравозь тавагишч "Кузю".

9

Анонимен

преди 3 седмици

"Франция да води хорото срещу Путин" - Представи си. Напъплената от дървеници Франция ли? С френската минерална вода с фекалните бактерии ли? Дето има подозрения, че френската минерална вода си я зачерпват направо от Сена ли? С този Микрон дето, след като МИД привика неговия посланик, веднага даде задна и започна да пелтечи, че Франция не е изпращала войници в Украйна и, че Франция не искала война с руския народ?

8

Анонимен

преди 3 седмици

Тази седмица известните пиндостански личности се наредиха на опашка пред бЕлата кАща, за да изразят своето възхищение и преклонение пред гения на байДжо. Чакаме кога ще започнат да го целуват взасос.

7

до 1

преди 3 седмици

Така ли? Я изгледай старите му интервюта от времето, когато е бил сенатор. Говори коренно различни неща от тези, които плямпа в момента. А да ти припомня ли за душовете с дъщерите и внучките му?

6

Анонимен

преди 3 седмици

Поредната доза дезинформация. Всички полове показват, че Тръмп води, при това с над 5% на Байдън. Що лъжете?

5

Жестоката истина

преди 3 седмици

Единственото спасение за света е гражданска война и разпадане на сащ,само тогава ще настъпи мир и щастие по света.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Двамата и...ти , които закопаха съвсем Америка.Стигна се дотам Франция да води хорото срещу Путин.Срам и позор.Некадърници.

3

до2

преди 3 седмици

Обаче нищо не казваш за "умностите" на байдънски.

2

Х

преди 3 седмици

ако човек знае Английски и слуша глупостите на тръмпи ще умре от смях. :D Човекът каза, че демократите подкрепят аборта в 9тият месец...

1

Анонимен

преди 3 седмици

Байдън може да е стар, но не е хомофоб, трнасфоб, яоеннолюбив, убиец, крадец, изнасилвач и прочие!