135

Elitar

преди 3 седмици

Ако това наистина е вярно този е за разтрел. Това освен сексуално посегателство е и педофилия. Не искам да знам какво им е на тези родители. Това е едно от най- лошите неща за един родител. Някой да посегне на детето ти по какъвто и да било начин и ти нищо да не можеш да направиш.

134

Василев

преди 3 седмици

А за спалнята? Пачките? И снимащата ? Няма съществена разлика .Как се избираше мис България през 90- те? Кой ги избираше?Много въпроси и един отговор.Пари и власт.

133

Червен диктатор

преди 3 седмици

Искам и аз да съм диктатор и да шляпам най-красивите български ученички, а останалите българи да са ми роби и да разполагам с живота и съдбата им, както е в Северна Корея, и както беше по времето на кумира ми Бай Тошо. Евала на Ким, Путин, Фидел, Тодор Живков и останалите комунистически диктатори, знаят как да живеят за сметка на другите. Някой ще кажат, че това са живи ***, но аз ще кажа, че са светли личности, достойни за пример и олицетворяват мечтания начин на живот за всеки комунист.

132

Зелена Йода

преди 3 седмици

А кога да очакваме публикация от избягал служител на тайните служби да разказва как след вечерите на удоволствие с девствениците всяка от тях била изяждана от затворници, за да не остават следи. Айде спрете с тези простотии, че ставате жалки смешни като медия (ако изобщо може да се наречете такава).

131

:(

преди 3 седмици

Все по-рядко влизам в този сайт.Опростачване, изключителна неграмотност и никаква цензура.Променете нещата, за да имате качествена аудитория!

130

Dse

преди 3 седмици

Аз в този живот не успях да попадна на девица, а този хубавц си добавя по 25 на година.

129

До Бозаджията

преди 3 седмици

Верно ама само с по амбициозните ,дето и сега се продават за щяло и нещяло. По скромничите някак не им връзваха.

128

Гулю

преди 3 седмици

А как остават девствени за да са в отряда 25 девствени моми?

127

Анонимен

преди 3 седмици

Клипа го има в друг сайт.Явно северните не чакат като други нации 25 девици на небето и в името на някой извършват атентати,а си избират най доброто за непубличния дом на изкушениятаМорала на този клан от СК е никакъв и грозно.Затворили си границите и правят каквото си искат с хората.

126

Васил

преди 3 седмици

Шляпа ги кат жувотно

125

Анонимен

преди 3 седмици

И къде е кадъра? 🙂

124

КУР ЧУКА ПУТЕ

преди 3 седмици

Ей тъй си живеят Баш кумунягите.

123

Кур Чеп Ин

преди 3 седмици

Браво на нашия.Всички сме заченати в грях.И така ще бъде до края на цвиливилизацията.

122

Стойчо Караилиев

преди 3 седмици

Явно статията е писана от някой "много умен" журналист на 25-30 години, който я е превел набързо с Гугъл преводач и дори не знае, че дядото на Ким Чен Ун е Ким Ир Сен. Тук западната пропаганда е много крайна във фантазиите си. Не че одобрявам режима в Северна Корея, но не одобрявам и западния инвазивен, налагащ и ограбващ начин на прокарване на "правилна демокрация"! Ако не е по западен модел, значи не е правилно. Преглеждайте си статиите. Нямате ли редактори? Или пестите от пари?!

121

Бозаджията

преди 3 седмици

В България беше същото преди 89г . Разни партийци и техните деца и внуци дерибействаха и си правеха каквото поскат с всяко по хубаво момиче.

120

Баба.

преди 3 седмици

Преди години две 17 г. годишнИ ми казаха , че познавати много полицай и митничари! Казах им , чесъм нито едно от двете!

119

Луд с лопата

преди 3 седмици

Даже не са си направили труда, да прочетат текста преведен с Гугъл и да оправят грешките си.Голяма част от написано е пълен т...к , също като глyпakът които го е превел.

118

Presiyan Dimitrov

преди 3 седмици

Как по 25? Американската фондация която Ви плаща е пропуснала да ви каже че са 365. За всеки ден от годината е по една. Даже след половият акт я одират жива и после я бесят и я палят на бесилото! Като търсите сензации от подобни статии,поне напишете реална такава за Джефри Епстийн например и неговите гости. Или понеже е Американец не Ви позволяват?

117

Анонимен

преди 3 седмици

Ха ха ха, личи си почерка на Холивуд в научната фантастика. Джордж Лукас и Стивън Спилбърг са работили над статията, а неграмотните български лакеи са я омаскарили с множество стилистични и правописни грешки точно преди публикуването тук! Евтино, грозно и неубедително. И едно въпросче за финал- Ким изкарал ли е инфаркт безсимптомно?

116

Анонимен

преди 3 седмици

Вие, не си ли четете текстовете преди публикация? И дядото на Ким Чен Ун е Ким Ир Сен.