Снимка: БГНЕС

Всяка година из училищата в цяла Северна Корея щателно се подбират 25 подходящи девствени момичета, които формират т.нар. "отряди за удоволствия" на лидера на страната Ким Чен Ун, неговите генерали и други високопоставени приближени. Това разказва Йонми Парк, бежанка от Северна Корея, самата тя на два пъти преминала суровата процедура по отсяването, но за нейно щастие неодобрена поради "политическа неблагонадеждност". Севернокорейски лидер Ким Чен Ун си има харем за удоволствия и всяка година си избира по 25 девствени момичета всяка година, за да бъдат част от негов.В сексуалния живот на Ким Чен Ун присъства палитра от неговия личен %Отряд за удоволствия" от "25 високи и красиви девици" до притежаването на "Влак за удоволствия", пълен със зашеметяващи "дами кондуктори".

Кадърът показва  младата "армия от красавици" на Ким, които носят червени екипи и се усмихват пред камерата.
 
Източници твърдят, че момичетата са изтръгвани от класните стаи и подлагани на медицински тестове, за да се провери дали са девствени. Ако бъде потвърдено, те биват принудени да живеят в сексуално робство като част от "Отряда за удоволствие" на Ким, пише "Дейли мейл".

"Служителите на Ким Чен Ун посещават всяка класна стая и дори отиват в училищните дворове, в случай че са пропуснали някоя красива", твърди 30-годишна жена.

След като намерят някои красиви момичета, първото нещо, което правят, е да проверят семейството си статус техния политически статус. Те елиминират всички момичета с членове на семейството, които са избягали от Северна Корея или имат роднини в Южна Корея или други страни." След това процесът включва медицински преглед за потвърждаване на тяхната девственост. Тези, които преминат през този етап, са изправени пред още една строга медицинска проверка, при която непълнолетни несъвършенства, като малки белези навсякъде по тялото, могат да доведат до дисквалификация.

Така в крайна сметка остават само няколко момичета от цяла Северна Корея, които се изпращат в Пхенян. Тези момичета трябва да послужат за удоволствие на диктатора. Практиката е била въведена още от дядото на сегашния диктатор - Ким Чен Сен и продължена от баща му Ким Чен Ир, който твърдо вярвал, че "сексуалната близост с тийнейджърки ще му донесе безсмъртие" (Ким Чен Ир почина от масивен инфаркт през 2011 г. на 70-годишна възраст).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase