29

Анонимен

преди 4 седмици

не е зле нито в броя туристи, нито в реклама, само в действителност е зле :))))

28

H

преди 4 седмици

Напротив, рекламата ни е изключително оскъдна и старовремска. Вижте за пример по тв какви страхотни реклами вървят на Турция, ето това е успешна реклама.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Що бря министъра на туризма е голем артист ,че вкара работници от синигал и Индия и че вържем и цъфнем)))

26

Анонимен

преди 4 седмици

А пък аз сноши ядох лобстер и крап в New York. Заведението се казваше: Red lobster на 100м от Times Square.

25

Анонимен

преди 4 седмици

Сериозно?!

24

Анонимен

преди 4 седмици

В Гърция цените за спане и храна са двойни от тези на Карибите,а качеството на всичко няма как да се коментира въобще.Могат да лаят само по някой друга балканска държава на регионално ниво.

23

Супер Селтак

преди 4 седмици

Няма са пуашите копeyeта, качеството на обслужване може да пада драстично но и качеството на туристите пада също - беге манryстите се замогват и постепенно се превръщат в доминираща маса на плажуващите по лaйнoмopуето. Ако по някаква случайност се излужете да посетите някой басейн или аквапарк по беге корортите, не пропускайте да се изпикaeте вътре.

22

Анонимен

преди 4 седмици

Половината коментари са на някакъв,който дава под наем бунгала по гръцките чукари и на Маня Манолова от петзвездния до тях. Интересно е,че ботовете реват само срещу летния български туризъм,а срещу зимния нито дума или там правилата,държавата и персонала са други?. Да не би,защото цяла зима в Боровец,Пампорово и Банско е пълно до дупка,а Карагьозис подсмърча по празните сокаци?

21

Анонимен

преди 4 седмици

Не мисля, че остана някой ненапатил се от родното море! Пишман бизнесмени-хотелиери които очкват теманета да им правим за отвратителното отношение. Това че в България е мало по-евтино от Гърция не компенсира зверската проsтотия.

20

ПЕНЧО

преди 4 седмици

ПРЕПОРЪЧВАМ НА НАШИТЕ ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ РАБОТНИЦИ АБОРИГЕНИ ОТ АВСТРАЛИЯ ЗАЩОТО ГОВОРЯТ СЪЩИЯ ЕЗИК КАТО НАШИЯ НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ

19

ДОНЧО

преди 4 седмици

ТОЛКОЗ СТЕ ЗЛЕ ЧЕ НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА ТОВА ГОВОРИ ЧЕ СТЕ МНОГО ПРОСТТИ ДОСУЩ КАТО ДЪРЖАВАТА ВИ

18

Еверест

преди 4 седмици

Да видим дали догодина ще се върне немския турист, след като тази година в ресторанта на българския хотелиер трябва да си поръчва на непалски.

17

Въпреки

преди 4 седмици

Сезонът при нас никога не е бил лош. Просто легловата база е прекалено голяма навсякъде. Ние сме със 2 месеца сезон, за сметка на 5 месеца сезон във Турция и Гърция и 10 пъти повече плажни ивици. Да че Българина си е най-големия Българонразец това е сигурно, още от Османско бай *** мрази най-вече родното, християнството, и себе си естествено...!

16

Ъхъ !

преди 4 седмици

Бъркаш, Драганов ! България не е зле , България е най-зле днес , след 1300 г. съществуване! Толкова зле сме , че всяка европейска държава ни съжалява ! Скоро и племето Бонго-Бонго , и те ще ни съжаляват.

15

Аз

преди 4 седмици

Съм със семейството и старците. Приятни празници. Да ви разбиранията за семейните и християнски ценности. Голи приказки и много пиене.

14

1234

преди 4 седмици

Българския хотелиер е *** и мързелив,но за сметка на това алчен.Той е свикнал държавата да му подсигорява гости,работна ръка и субсидии.На него няма да му уври чутурата,че най-добрата реклама е отношението към туриста,да го накараш да се върне.На подвеждащи реклами никой не вярва отдавна.

13

от Стария Несебър

преди 4 седмици

Паркингите са достатъчно пълни. Не са дошли семейства с деца толкова, колкото миналата година напр.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Поздрави от Гърция! Хотелът е наполовина пълен с българи. Нашите ненаяли се хотелиери да се таковат. За хейтърите, дето все обясняват как пълним багажниците с лютеница и консерви на тръгване - не се бойте, консервираните заместители ги оставяме на вас, ние просто си взехме парите - тук е по-скъпо от България, ама ми е къде по-спокойно и по-приятно.

11

хаххаахах

преди 4 седмици

не е зле, но не е добре. всички обичат да ходят където е добре. където не е зле - никой не повтаря. освен ако няма друга възмжност.

10

Анонимен

преди 4 седмици

България е ЗЛЕ отвсякъде ама абсолютно отвсякъде и става все по зле..- КОЕ точно е както трябва в България...инфраструктура ли ...условия ли..персонал ,отношение ли...ЦЕНИ ли..хора ли..Всичко е мноооого далече от нормалното ама многоСамо се огледайте при комшиите..Турция,Гърция-дори Албания и Македония..А за добре в близките 50 г няма и да се доближим дори..Само една прослойка и шепа хора са мнооооого ама мнооооого добре - на гърба на цял народ и държава - А сетете се кой ни държи на дъното