21

Не е ли ясно?

преди 3 седмици

Помощта за нашите земеделци, които губят от вноса на зърно от Украйна, се бави защото служебното правителство тихомълком изпрати поредната помощ на Украйна и парите свършиха. Излезе, че за помощ на Украйна има, а за нашите земеделци - не. Това е евроатлантическият слугинаж в действие.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Каква е тази украйнска помощ от държавният бюджет т.е нашите пари която обслужва само земеделците? Вече три години пари на вятъро- нещо като цени да е паднало. Значи колкото повече войни се водят толкова повече помощи , защото за още една война в близкият изток не дават никаква помощ.

19

баба мара

преди 3 седмици

никакви пари на зърнарите бобът лещата оризът станаха по 5 лв за кг какваукраинска помощ кои продукти са станали без пари ако наистина има укр намесана пазара стига с това ограбване никои не произвежда чушки и домати бяга на полесното и доходното

18

Анонимен

преди 3 седмици

какви са тия "украински" подощи за евросубсидираните от мойте данъци беге земеделци ?

17

Кукунела Снайпера

преди 3 седмици

Слава Кокаине! Заработих 200 гривни за съчинението! Кой прочете боза-айряна?!? :)

16

Анонимен

преди 3 седмици

Щото корупционерите държат парите в банка да им вземат първо лихвите и да се облажат с тях, а земеделците да ядат камъни до тогава. Винаги е било така, откакто се помня, за всички държавни разплащания.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Празноглавчев, освен да гледа него си, друго не прави, а отгоре на всичко и лъже безогледно! Импийчмънт.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Във властта цари пълна стъкмистика. Как така даваш едни 300 млн като не са предвидили в бюджета? Който знае и разбира от бюджети знае за какво говоря. Тези незапланувани разходи с какво ще се покрият? С нови данъци ли?

13

до 12

преди 3 седмици

Изкупува се на 10ст. марулята и се препродава на 1,80 лв. Така общо взето с всичко. Хората зарязаха и розите. Изкупуват им ги на безценица. След като пресметнат разходите и се разплатят на берачите, нищо не им остава за труда. Всичко е с цел да се смачка малкия производител. Внасят се евтини продукти със съмнително качество от Украйна, както и от Турция, които използват забранени от ЕС, но евтини торове, с които имат голям добив. Земеделците, които имат огромни масиви са като картел.

12

Кауза пердута

преди 3 седмици

Толкова много площи и субсидии , а внасяме картофи от Египет и ябълки от Полша. Защото нащие оставят реколтата на нивата след като вземат субсидиите. Само зърнарите жънат другото гние на полето или се изкупува на безценица защото нема маркетинг и контрол .

11

Анонимен

преди 3 седмици

Тази помощ не идва ли от ЕС? Нали уж ЕС компенсира земеделците? Или е лъжа, както лъжат, че за украинците издръжката идва от ЕС?

10

Анонимен

преди 3 седмици

Каква помощ за земеделците ви се присънва? Те нямат пари да платят пенсиите на хората, вие за аграрни помощи говорите.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Не трябваше помощи,а да спрете вноса на укро зърното,което е обогатено с обеднен уран.В Полша всички гарги,които са яли от него са ритнали веднага камбаната,а вие ни тровите най-безотговорно!Нито на брашното,нито на хляба пише с какъв произход е.Като се натръшкате с рак ще е късно вече.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Защото Главаначев явно е имал по-важна работа от това да присъства в Министерския съвет. Накичи се със заплати и постове, а даже не му се работи и не посещава работа. Що за идиотия?

7

Тиквун

преди 3 седмици

Немат време. Занимават се с болница за "ДЕЦА НАД 18 ГОДИНИ"

6

българина

преди 3 седмици

изключително съм доволен, когато българския бизнес седи и си чака компенсациите, след като тези, от които ги чака са гласували моментална помощ в пари и оръжие за тези, заради които се налага да ги компенсират. Това показва интелекта и скоростта на осмисляне на антируските санкции и колониализма на ценности... българския бизнес заслужава да изпофалира ЦЕЛИЯ ОТ ДО, защото след месец ще гласува за същото ОТНОВО.

5

Само питам...

преди 3 седмици

Надавам се... само се надявам, един ден някой да успее да открие ПРИЧИНАТА държавния ни дълг да нарастне с цели ДВА МИЛИАРДА ЕВРО, заем изтеглен през краткото управление на ПП и без никакво обяснение за какво са изхарчени. Информацията за нарастване на дългът ни го има в държавните сайтове, но липсва каквато и да било информация къде аджеба тихичко е похарчен. За офшорни сметки? Даден на приятели срещу скромно възнаграждение... Покриване на загуби... Никой не знае? Знае се само кой ще го ПЛАЩА..

4

Анонимен

преди 3 седмици

Защо и казвате "украинската помощ"? Това е неистина. Парите от Украйна ли идват, за да е украинска помощ? Божкееее! Зеленски всеки ден проси пари от където му видят очите, за да помага на българските земеделци. А аз се чудя що така настойчиво търси пари. Закъсняват, че пристигнат по АлиЕкспрес. Зелето ги дипли в кашони. Пристигат топли, парят, не се барат. Тези дни по Коледа идват.

3

Анонимен

преди 3 седмици

помощите за връзкарите рушветчии милионери ли закъсняват?

2

Анонимен

преди 3 седмици

Парите ги няма, министъра каза ще видим.