67

Кажете на

преди 2 седмици

кандидат-управата там да обяснят на европейската общественост и изобщо на целия свят: Защо държавата им се казва СЕВЕРНА Македония, а не само Македония ?!

66

Даскал

преди 2 седмици

До Bul gurТази промяна касае Българите в р.с. Македония ,така ,че не е само тяхна а и наша работа .

65

Анонимен

преди 2 седмици

До geminiЕ па чекай бе умочко:)Че почекаш, нема да се косиш.

64

Мирослав

преди 2 седмици

Да не влизат в ЕС,като не искат,но да се направи така,че да не цоцат от предприсъединителните фондове. Същото трябва да се направи и за Сърбия,която явно няма да влезе в ЕС,но с удовоствие цоца европари.А,грешката ни беше,че ги пуснахме в НАТО,това беше важното за тях.Без НАТО до няколко десетилетия тази държавица щеше да изчезне под албанския натиск и щеше да е разделена между няколко държави. А,НАТО им гарантира съществуване,като държава и се успокоиха.Това беше грешка от наша страна.

63

Bul gur

преди 2 седмици

Ще променя,или няма да променя конституцията си Република Северна Македониа си е тяхна работа. Защо българите сме се закъхарили толкова много. Да си гледаме нашата си *** и да спрем да манипулираме и сеем омраза към съседните ни държави.

62

Какво следва

преди 2 седмици

До Анонимен 71: "РЕКЕТА С ВЕТОТО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ХАХА". Ние не бързаме. Ако щат. И Гърция не бързаше, но накрая БЮРМ си смени името на РСМ. И с промяната на конституцията им ще стане същото. Накрая ще клекнат.

61

Не е ли ясно?

преди 2 седмици

До gemini: Почекайте, почекайте. А ние ке ви гледаме сеирот.

60

gemini

преди 2 седмици

Зоран Миланови председателот на Хрватска убаво кажа дека Бугариа е набедна во Европа и ке се почека да се смени начинот на одлучувае во ЕУ без вето на набедната зема во ЕУ.

59

поли

преди 2 седмици

А какво означава РМС?Ремс като едно време?

58

Анонимен

преди 2 седмици

РЕКЕТА С ВЕТОТО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ХАХА

57

Анонимен

преди 2 седмици

То и ПП е промени конституцията ни и постави техни прокурори и съдии по съдилищата и сега нарушават законите у България и никой не ги арестува и съдят ПП ,да се надяваме ,на изборите да махнем най после ПП никога повече да не са на власт

56

Анонимен

преди 2 седмици

ЧАКАМЕ БОЙКО БОРИСОВ ДА ПРИНУДИ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ С ВЕТОТО. ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ НЯМА УСПЕХ.

55

ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ

преди 2 седмици

Република Северна Македония е независима държава и не зависи от опитите за изнудване организирани от външни сили.

54

Коментар

преди 2 седмици

От както сме в ЕС, той направо сгъна коленцата. Обаче ако влезе и Македония, направо ще предаде богу дух. И с конституция и без конституция, ще им трябват още 100 г. да им уврат главите. А до тогава сигурно ще е модерно да се ходи на Марс.

53

Анонимен

преди 2 седмици

Фон дер Лаен на сред македонско собрание не убедуваше да иа прифатиме преговарачката рамка ....затоа што претходно со денови масовно се протестираше против истата. Според сите релевантни анкети , над 80 % од Македонците иа отфрлаат истата.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Имаше референдум за ЕУ и Нато , и пропадна. Македонците не сакаат да влезат во ЕУ. Пендаровски и таквите се малцинство на изборите за 7 дена ке бидат поразени катастрофално. Иасно ни е дека последиците се нема ЕУ , но тоа не не засега. Ако некогаш се промени ситуациата ке размислиме ....

51

Анонимен

преди 2 седмици

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ НЯМА ДА ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА СИ И ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕС.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Сбогом ЕС.Това искат макетата.Това да бъде.Веднага да се въведе визов режим.Няма увиране на тиквите.Явно много *** и манипулиран народ има в Македония за съжаление.

49

До Bul gur

преди 2 седмици

Българино... какво и е великото на Македония... не пиши глупости

48

Общ работник

преди 2 седмици

Аз предлагам също всичките над 100 хиляди мънкидонци с БГ паспорти да им бъдат анулирани. Ей така, съвсем да изпаднат от класацията на тази галактика.