250

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 245 Онзи с постната пица беше Симеон Дянков. Този е от умниците, които се настаниха около царя. Татко му е червен генерал, ама това не пречи на Николайчо. Нали това беше цента на предварително договорения безкръвен преход - столетницата привидно се отказва от тоталната политическа власт, но при условие децата и внуците на нейната върхушка да заграбят богатствата на България и да станат олигарси, министри и т.н.

249

Анонимен

преди 4 седмици

Ами прав е!

248

Виктор

преди 4 седмици

Орбан въведе правилните мерки за стимулиране на раждаемостта още преди години в Унгария и се бори като лъв срещу принудителното заселване на крупно азиатско и африканско население в ЕС, което е организирано от глобалистко-сатанинската клика, която дърпа конците на марионетките в Брюксел. В момента Орбан е единственият държавник в ЕС - затова и неговата линия спрямо военните конфликти е най-адекватна

247

бг до жалка картинка

преди 1 месец

кой да го осъди като народа го НЯМА !

246

Жалка картинка

преди 1 месец

Ако бяхме нормална държава този отдавна щеше да е в затвора. Трагедията е че нямаме нито съд нито прокуратура. И да ги закрият заедно с МВР никой няма да забележи толкова са деградирали.

245

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да чакам толкова дълго.

244

Бул

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА,НО НЕ САМО НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!

243

Абен Орбан

преди 1 месец

До:Абе , Орбан търговеца на газ ли, затова рекламира постоянно Русия защото има папу,видяхме го и този колко милее за Унгария!

242

Анонимен

преди 1 месец

Ще я има.България едно време в била велика и огромна със страшни войни.Имали сме наказание отгоре за проявена жестокост в битките.Вече никой не иска война и сме си изкупили греховете.Научили сме си урока.

241

Абе

преди 1 месец

Василев е преписвал от Орбан, ама не е гледал внимателно! Орбан дава, ама САМО на БЕЛИ хора. Така е направен законът, че лошият материал да няма достъп, но пък това да не може да бъде атакувано в съда! Впрочем, възможни са и много по-радикални мерки, но след като падне сегашната власт в Брюксел.

240

Анонимен

преди 1 месец

Тоа не беше ли с дъртия мошеник и постната пица ? Триглавата ламя дето на упрайха за 800 дена. Със съботи и неделите.

239

Ха-ха

преди 1 месец

Николайчо, ако продължават да растат цените на жилищата, също и цените на всички стоки и услуги доста по-скоро от 100 години ще изчезне българската нация! Освен това през тези 35 години на демографско падение, ти драги не беше ли министър бре? С какво допринесе за подмладяването на нацията ни?

238

Бонго Бонго

преди 1 месец

Ако тази гнийда беше мингайнин щях да го игнорирам просто, но тоя БОРСОУК смръдлийв е Българен и сипе такива лайхня по медиите, бих го набил ей така за поздрав, само да е близо до мен, ще го аргясам. Така да си изразя гражданското си възмущение....тууууп в носа

237

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 236 - По какъв друг (или един) начин са били правени? Примери? Анализи?

236

Анонимен

преди 1 месец

" по 25 000 лв. за всяко новородено дете" - А не - те братътъ знаеш, че се връщат с по 50-60 000 лева от помощи МИНИМУМ вече, а сега искаш, да им даваш и по 150к на "семейство". Арееее стига! Кой ще ги плаща тея пари, е? КОЙ?

235

Анонимен

преди 1 месец

разбира се държавата на говнярските некадърни мутри връзкари кой ще се застъпи за собствеността на говняра български връзкар мутра която е откраднал защото е велик връзкар смърдящ българин? 2 самолета срещу 2000 хаха некадърното лаянарско племе българско не заслужава държава, по- малко смрад и наглуи българи по- добре за живота на цялата земя

234

Анонимен

преди 1 месец

Тоя да не е ходил на астролог, та такива ги плещи.

233

Факт

преди 1 месец

Не след 100,а само след 20-25 години България ще престане да бъде държавата на българите.Как ще я кръстят новите Собственици-те си знаят.

232

Тебе

преди 1 месец

Плъххо няма да те има къде, къде по-скоро!

231

Анонимен

преди 1 месец

Отново неадекватни предложения от Николай Василев. По един или друг начин подобни неща са правени и положението се влоши