37

МОСКОВ И ЛИЛКОВ

преди 3 седмици

РЕКЛАМА БНР "СИНЯ ПРЪДНЯ" - КУПЕТЕ СИ КОНСЕРВА ОТ НАШАТА СИНЯ ПРЪДНЯ МОСКАЛИЛКА!!!...

36

Анонимен

преди 4 седмици

Немате никакъв Шанс господин Москов! Една " партия" дето ще се " появява" само преди Избори Забрави! Гласувам си като Пич за Възраждане и за Никой друг!-:)

35

Анонимен

преди 4 седмици

Доктрината на Троцки е пренасяне на революцията в Западна Европа и изоставяне на Съветския съюз, защото Съветският съюз е изостанал промишлено. Доктрината на Сталин е развиване и защита на Съветския съюз, индустриализация и военна индустрия за защита на Съветския съюз от Запада и империализма на Запада.

34

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 4 седмици

ВЪОБЩЕ НЕ СИ НАЯСНО С ОБСТАНОВКАТА. САМО ЩЕ БЪДАТ ИЗГУБЕНИ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ВАШЕТО ОБЕДИНЕНИЕ. ВАШЕТО ПРИСЪСТВИЕ В ТАЗИ СГЛОБКА Е ПАГУБНО ЗА ХОРАТА ТАМ

33

Анонимен

преди 4 седмици

Много си наивен!Проблемът ти е,че не познаваш Сталин,не познаваш добре комунистическата идеология и не познаваш изобщо военната доктрина на СССР през 30-ти години на 20 век. И изобщо военната доктрина на Сталин е ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ЦЯЛА ЕВРОПА.какво му дреме за съдбата на буржоазна Чехословакия...

32

Анонимен

преди 4 седмици

Това обединение е единственното дясно, което е останало от някогашното СДС.

31

Христо Христов

преди 4 седмици

До 28 Отделно, гарантите Франция и Великобритания заявяват на Бенеш, че ако иска помощ от СССР, те ще се откажат да му помагат (като гаранти). Чети историята!

30

Христо Христов

преди 4 седмици

До Анонимен/28 "но когато Бенеш получава ултиматум от Хитлер и се обръща за помощ към Съветския съюз,Сталин си скрива..." - СССР заявяват, че ще се започнат война ако и Франция (като гарант за целостта на Чехословакия) се намеси. От там идва според някои и думата "Гаранция Франция".

29

Анонимен

преди 4 седмици

До номер 25,де

28

Анонимен

преди 4 седмици

До номер 18. Момче,я пак сериозно ли вярваш в това,което си написал.Сталин има договор за взаимопомощ с Чехословакия,но когато Бенеш получава ултиматум от Хитлер и се обръща за помощ към Съветския съюз,Сталин си скрива и отговор Не ИДВА.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Що имам чувството ,че там са само пияници и наркомани.Да не говорим,че всичките са мошеничор.

26

Анонимен

преди 4 седмици

Тези явно разчитат на късата памет на българина. Толкова золуми направиха, приватизираха или разрушиха де що можаха и пак им се иска да лапат!

25

Христо Христов

преди 4 седмици

До До 21/21 "Не знаете или се правите, че Хитлер и Сталин в началото на Втората световна война са съюзници до 1941 г.," - така е. И договорът е сключен след като Чембърлейн подписва (заедно с Деладие) "Мира на нашето време" в Мюнхен с Хитлер и Дучето. ПП. преди това забраняват на Чехословакия да иска помощ от Сталин, който е готов да обяви война на Хитлер, ако и Франция се намеси като гарант на Чехословакия.

24

Даскала

преди 4 седмици

Когато народа ни е поемал нещо синьо ,се е разбо лявал тежко!

23

Христо Христов

преди 4 седмици

Десни лекарства можеше да има през 90те. Сега на бедна Европа десни не и трябват. Трябват и националисти.

22

Анонимен

преди 4 седмици

Москов и Лилков надушиха, че в Европа се надига фашизмът и крайнодесните лампиони и бързат да ги копират, както са ги копирали през "славните времена на фашизма", които възхваляват от всякакви трибуни. Вашият зародиш е във фашизма и дясната диктатура.

21

Вярвам!

преди 4 седмици

Вярвам в "Синя България", вярвам, че няма да се поддадете на егоцентризма и да плюете ГЕРБ-СДС, защото въпреки многото им грешки те са естественият ни съюзник в дясното пространство! Не се съмнявам, че ще бъдат направени много опити да ни насъскат един срещу друг, но мислете преди всичко за България и демократичното й развитие! Никакво връщане към Евразия и Путин!!!

20

Бабо Маро чети, чети

преди 4 седмици

До баба мара Направеното по време на социализма е значително по-малко от това от освобождението до 1944 г. Но по-важното е, че по времето на социализма убиха самостоятелното мислене на индивида, инициативата, обичта към земята, здравите семейни и религиозни ценности!

19

До 17

преди 4 седмици

Кафявата чума са Възраждане и компанията им от дребни партии като БСП и ПП-ДБ! Ярък представител на кафявата чума е Путин и неговите орди!

18

Относно

преди 4 седмици

Използването на термина "отпечатъци" от платените коментиращи: отпечатъци са ПП-ДБ и Възр!аждане! Те са отпечатъците на БКП, ДС и руската КГБ, те работят срещу българите, срещу интереса на България! България, която от освобождението до окупацията от СССР има развита икономика и селско стопанство, страхотна армия, великолепни офицери, учители, лекари, страхотна интелигенция! Ако не вярвате прочетете в архивите национализираните активи от икономиката и селското стопанство - огромни са!