55

Оня

преди 1 седмица

А за сглобката с ДПС?

54

Стоян

преди 1 седмица

Резутатът на Кирчо и Пинокио ще клони към нула

53

Калин

преди 1 седмица

Няма смисъл от нова сглобка с ПП и ДБ, те са отчайващи

52

Радослав

преди 1 седмица

До 48: е преди това 12 години хрантутихме интимният им партньор гроб, поне имаме опит. Каквото е ПП-ДБ, такова е и Герб, такова е и ДПС и БСП и Възраждане и всичко. Един и същ екскремент в различен целофан!

51

Анонимен

преди 1 седмица

Няма време нито държавни пари, да се губят, с наглите некадърници от ПП,ДБ, дори и ако съберат някакъв купен вот. Трябва да си абсолютно неотговорен към държавата, за да се впуснеш в същата спирала на застоя, грозните обиди, надменността, пилеенето на държавни пари, задлъжняването на гражданите, за да се осигурят кариерите, лукса и разврата на ПП,ДБ. Стига.

50

...

преди 1 седмица

.....

49

Юлиан

преди 1 седмица

айде , това не е нещо ново

48

ПЕНКО

преди 1 седмица

ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯТ *** : --НЕ МОЖЕ ДА ИМА "СГЛОБКА " МЕЖДУ --- ТИНЯ - ТАВТАЦИ И БЪРБОЖКИ ---МОЖЕ ДА ИМА --" СЛЕПКА - МИКС "!!!!!!! ПРИ " ДИФУЗИЯ И ДИСПЕРСИЯ И ОСМОЗА " ---СЕ РАЗПАДА НА ТИНЯ И СМРАД !!!!!!!!!!!!

47

До 47

преди 1 седмица

Не губи надежда, във всички отрицателни класации сме на първо място в продължение на 35 години. :)))))

46

Анонимен

преди 1 седмица

Надявам се че Ерата на ББ и Сглобкаджиите завърши. Има проблеми не само с ББ но и с ПП - Киро и Кокорчо, ДБ - Ристо Пеевски, ДПС като етническо капсулирано движение. Това докато не се промени, Бг ще бъде там където е в последните 35 години - на последно място в ЕС.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Ерата на ББ свърши но той още него е разбрал ако беше малко умен щеше да се оттегли Всяко нещо си има начало и край Дори да направят правителство с Шиши ИТН БСП и Копейките това ще им донесе пълен крах Колко повече се натискат за властта толкова повече отвращават Българите Политиката на ББ е аз на теб ти на мен но не и за България

44

Анонимен

преди 1 седмица

Че то ако е така,защо са ти избори бре? ГЕРБ повече от 23% Никога не е вземала.Мскс 24. То администрацията ,полицията и Някой твърд *** и ето ти ги процентите! 51% за ГЕРБ,Няма от къде да дойдат! Даже ще са още По малко гласувалите за ГЕРБ този път!!

43

Анонимен

преди 1 седмица

Борисов си изгуби харизмата вече е стар дебел и злобен дядка Тоя Борисов много добре го познаваме

42

До 35

преди 1 седмица

Пабло Ескобар не можа да си направи държава,защото не работеше правилно с Посолството.А Баце успя!

41

Ха-ха

преди 1 седмица

ГЕРБ-25%,ППДБ-15% и ДПС-15%.Ха познайте каква ще е сглобката,при условие,че за 121 депутати трябват от 42 до 45% изборен резултат(зависи от разпиляването на гласовете).Приемаме,че проучването е що годе вярно.

40

гост

преди 1 седмица

резултатът на пп дб няма да е много красив

39

Анонимен

преди 1 седмица

rezultatite sa: umreli noi, bnb, rbg. never shengen!

38

Анонимен

преди 1 седмица

Хе навсякъде по тв тръбят че възраждане е на 4 място но не така ,възраждане че е на 2 място а пп на 4 може и 5 място ,такаче Борисов че прави сглобка с възраждане,ПП са аут от власта ,те са предатели и украински *** затова че бъдат наказа от народа на изборите ))

37

Анонимен

преди 1 седмица

bez pismena prozrachna tochna iasna informacia na bg ezik v hartien plik po bg posta do vseki edin ot vsichki bg izbirateli na adresa po jiveene...nulevo doverie, nulev chance...ste vi razbivame piratskite partizanski teror royal mafii non stop! idi v ravadinovo da se jalvash na offshornia saraiski faraon, ako iskash ili na shubeliata ahmed dogan pod krevatia v boyana!

36

Анонимен

преди 1 седмица

Буци гледа ровешката , подготвителната реакция на мутрата към преки действия .