Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира относно възможността за ново управление с ПП-ДБ след предсрочните избори, че зависи кой как ще се представи.

"Отново сглобка – много зависи кой как ще се представи, кой от тях има интегритет, за да участват в подобни разговори", посочи той.

"Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили, за това, което може да се направи, а търсят по всякакъв начин да прехвърлят собствената си вина на някой друг", отсече той на въпрос за разговори с ПП-ДБ за съвместно управление след вота.

Още по темата
Относно обвинението но ПП-ДБ, че ГЕРБ са саботирали второто плащане по ПВУ, защото не са приети четири нормативни акта, Борисов призна, че не може да повярва, че от „Промяната“ са казали това.

"Преди 3 години ГЕРБ вкара България в европейския банков съюз, в еврозоната, остави абсолютно готов, договорен с ЕК План за възстановяване. Да кажеш, че ГЕРБ са виновни, е несериозно", скочи той.

"Три години те бяха министри, премиери, редовни, служебни, неслужебни, над 20 закона сме приели заедно по ПВУ", настоя лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase