5

Анонимен

преди 5 месеца

Нашите братя от Македония са по-големи самоубийци и от нас. Да ги оставим да вървят след Вучич и Путин.

4

tonyt

преди 5 месеца

Език, идентичност и т нн. Бил съм във Скопие на екскурзия. Точно слизахме от автобуса към 14ч.И се почна следобедн а молитва. То целият град кънтеше. Чудех се къде съм в С. Арабия или В РСМ. А относно езика до10-15 г. както е тръгнало официалния език ще им стане албанския. Така са ги подпряли че не вярвах че положението е толкова тежко. Но нас не ни искат.

3

tonyt

преди 5 месеца

Език, идентичност и т нн. Бил съм във Скопие на екскурзия. Точно слизахме от автобуса към 14ч.И се почна следобедн а молитва. То целият град кънтеше. Чудех се къде съм в С. Арабия или В РСМ. А относно езика до10-15 г. както е тръгнало официалния език ще им стане албанския. Така са ги подряли че не вярвах че положението е толкова тежко. Но нас не ни изкат.

2

Анонимен

преди 5 месеца

В Македонската провинция на България се разиграва мила родна картинка.Всеки иска да управлява , а никой не е способен и не може да управлява !!! По голямо доказателство от това че македонците всъщност са българи едва ли ще се намери !

1

Анонимен

преди 5 месеца

Майната й на Македония, аз не съм бръснат чалгата, но какво става с партията ми, Герб, и защо Бойко позволи на пеефски да я превземе?