43

Анонимен

преди 2 седмици

Всички си гледат интересите нашите управници гледат шпатулата

42

Анонимен

преди 2 седмици

Мижетурки за цените и зверове за финансовото състояние на хората

41

Хмм...

преди 3 седмици

Щом България самостоятелно не може да взема решения, без значение дали става дума за забрана или позволение, това означава едно, тук окончателно няма независима държава, има марионетка и колониална територия!

40

Инж+

преди 3 седмици

А когато Боко-Т строеше Турски поток и си пълнеше чекмеджето, пита ли Европа???

39

баба мара

преди 3 седмици

защо да не внасяме газ от русия ако е на добра цена даже е желателно мен санкциите изобщо не ме интересуват ние сме в нато и ес без референдум

38

Бонго Бацил

преди 3 седмици

Защото никой няма интерес български компании да внасят газ директно от Русия. Всичко е далавера прикрита под уж войната на Русия с Украйна. Крайната цена я плащат гражданиите, а разликата влиза в нечий джоб!

37

Анонимен

преди 3 седмици

Колко "демократично" вече ти заповядват от къде кво да купуваш, вече ви налагат кви коли да карате и къв пол да бъдете, скоро комунизма ще ви се струва егати демократичния свободен стрй е било.

36

gruzz 200

преди 3 седмици

oide mosto u Krime,,, geroiam ukraine shte testvat novite Atakamas.. Slava ukraine

35

Анонимен

преди 3 седмици

"в момента предимно гръцки компании внасят руски газ в страната." - значи гърците могат да търгуват с Русия, както почти целия ЕС, само ние не можем - "когато Гоуемият брат пpъднe, ние ce нacиpame" - стара истина

34

Анонимен

преди 3 седмици

Ха ха ха. Какви въпроси към Путин ще задаваш? Пука му на него за нашите душевни газови терзания. Пука му дали според някои е агресор, а според други месия. Путин е такъв, какъвто е и само историята ще покаже какъв е. А ние ще ручаме жабетата като гледам какви *** ни управляват начело всички нива в държавата-отгоре до долу.

33

IQ 3.14

преди 3 седмици

най много ше им ареса на "хотелиерите" и "земеделците" решението на "брюксел"., ако се понапраиме още неко месец на интересни.

32

Съвет

преди 3 седмици

До Анонимен 45 Тези въпроси ги задай на Путин. Отговорите са при него.Агресор.

31

ЗЕЛЕНЧУ ПИКАЧУ

преди 3 седмици

МИНАЛАТА ГОДИНА ЯНКИТЕ ПРЪСНАХА НАД 200 МИЛИАРДА ЗА ПОМОЩИ В БЕЗДЪННАТА ЯМА В УКРАЙНА ПОД ФОРМАТА НА ОРЪЖИЯ И БОЕПРИПАСИ. СЕГА ОБАЧЕ СЛЕД КАТО СВЪРШИХА ОРЪЖИЯТА И БОЕПРИПАСИТЕ, ЩЕ ПРАТЯТ НА УКРАИНЦИТЕ 65 МИАЛИАРДА ДА ГИ СВИЯТ НА ФУНИЙКИ ДА АТАКУВАТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ....... СМЕХ ;00000

30

МИЛОСТИНЯ ЗА УСРАЙНА

преди 3 седмици

гнУСА ПРАЩАТ 65 МИЛИАРДА ПОМОЩ ЗА УСРРАЙНА..... УАУ, АМА МИНАЛАТА ГОДИНА ПРАТИХА 160 МИЛИАРДА И ДЕ СА? КО СТАНА С УССРАЙНА? БУХАХАХ БУХАХАХАХ БУХАХАХ

29

КРИМСКИ МОСТ

преди 3 седмици

ПАДАЙ В ТРАППА РЪЖДЯСАЛА ТЕНЕКИЙО БУХАХАХАХАХАХА

28

МОСТА БАЛТИМОР

преди 3 седмици

ПАДНАХ...... ПОМОЩ, НЯМОЙ ДА *** ВДИГНЕ!

27

Газпром

преди 3 седмици

Цял Свят се топли и готви с Руски Газ, без него Света спира. купи си и ти и изхвърли дебелото проядено от молци родопско одеало :))))

26

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Тези санкции на потомката на един немски политик от 30-те години на м.в. са направо налудничави. Всяка държава иска да внася енергоносител на ниска цена, за да бъдат стоките й евтини за населението. А фрау Урсула ни налага е да бъдат скъпи! Кой инициира войната Русия-Украйна: САЩ.Кой защитава интересите на САЩ: Урсула и Борел! А народът на Украйна е един и същ. Името Украйна е вариант на Окрайна. За какво се избиват Украинци и Руснаци - те са един народ -великоруси,малоруси,белоруси.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Добре, де как в Гърция влиза руски газ? И гръцкия град излиза по евтин от турския? Нали гърците и те имат терминали и уж внасяха от Катар, САЩ, Мароко, Израел????

24

Забранете

преди 3 седмици

Брюкселските зелки да ни се мешат в политиката и България ще купува най-евтиното!!! ТЕ НИ ЗАБРАНЯВАТ ДА ИМАМЕ ПО-ЕВТИН ЖИВОТ НЕ ГО ЛИ ОСЪЗНАХТЕ?ЦЕНИТЕ НИ КАТО В БРЮКСЕЛ,ЗАПЛАТИТЕ НИ АФРИКАНСКИ!!! СКАЧАЙТЕ И ЯЖТЕ БАНАНИ Т...АЦИ!!!