32

Анонимен

преди 2 месеца

Прав е.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Въртят сучат...от 9 извора вода носят в тая "ГМО ДЪРЖАВА"..ам няма мърдане- изискванията и условията трябва да се изпълнят- колкото и да не им се иска.Всичко друго е от пусто в празно .Трябваше нашите политици както гърците да отстояват много повече условия трябваше да бъдат отстоявани и вкарани в международните документи и условия.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Сърбоманите в Македония нищо няма да признаят, дори дедите им да им проговорят.

29

kolio

преди 2 месеца

Този ***,да каже какъв е бил баща му и дядо му преди него.На какъв език е говерено и тогава да ми се дуе,че е македонец!!

28

Панелен пАвиАн

преди 2 месеца

До БългаринЗа нищо не е права тая кукла на конци,а глупостите по адрес на нашия президент дето повтаряш като папагал са активно мероприятие на централата на ГЕРБ , запичнато още през първия мандат на РР! Колкото до"македонците" и брюкселските чиновници взеха да се усещат, що за безпросветни се ля ни са тия. А на челото на този пише У Д Б А с големи букви!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Празни приказки на слаб политик и слабоумен човек, няма да получите нищо по този начин!! Ясно е, че путлерандия ви управлява, затова в момента в който кочинята на Хипофизният *** падне, ще паднат и сърбоманите в БЮРМ от власт, тогава нещата ще се наредят добре за всички българи от двете страни на границата!!

26

Анонимен

преди 2 месеца

поставят им се условия и като не ги изпълняват отиват в 9та глуха, да им се сложат визи и да им се приберат паспортите , какво само им клякате на тези

25

Soli Invictо

преди 2 месеца

Поклонете се на Непобедимото Слънце! Махнете сините нацистки знамена с кръглата месечина по средата и сложете знамето със Слънцето пред парламента и президентството ви!Вече не сте в Евронацисткия съюз, а сте провинция на Македонската империя! Провинция Чалгария, добре дошли в най-голямата империя в цялата слънчева система! Цялата Слънчева система е Македония!

24

Българин

преди 2 месеца

За съжаление той, а не Гумен Крадев е напълно прав. Цялияат проблем с РСМ е забъркан от комвунистите и българите и македонците - руски проксита. путин, който заяви напълно съзнателно и нарочно, че кирилицата тръгва от македонските земи, няма интерес да бъде два братски народа. Преди дая забием нож в гърба на РСМ с ветото , ние българите бяхме едни от предпочитаните им съседи---сега сме най омразните, дали това не и наша заслуга? Статиите срещу България ,след ветото се увеличиха с пъти.

23

Анонимен

преди 2 месеца

ИЗГЪРБИЛ СЕ ПЕНДАРАТА И ЩЕ СТАНЕ РЪЖДАВО ПЕТАЧЕ!!!...

22

Христо

преди 2 месеца

Няма да я има Северна Македония след 10-15г ще има Велика Халбано-македоно-потуро-съръмнозова сбирщина....

21

Механик

преди 2 месеца

Това е поредната манипулация за дестабилизирабе на България, но само ако и се вържем ;)А тоя *** за това са го сложили там, да плещи простотии.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ни занимавате с глупостите им. Не са интересни.

19

Мммм

преди 2 месеца

Педаловски,по-кротко!Много прахоляк вдигна!

18

Папо

преди 2 месеца

В гръцките форуми ги спукват от подигравки.

17

Дедо

преди 2 месеца

Впишат ли българите в Конституцията, реално не могат да ни крадат историята и езика, защото не могат категорично вече да заявяват ,че са напълно различен народ и нямат нищо общо с нас.

16

Реалполитик

преди 2 месеца

Не можеш на сила да казваш на един народ какъв е. Русия го доказва в Украйна. Единствения ефект от тази политика е неистова омраза към насилника, каквото и постигнахме. От тази омраза ще се възползва някой по-умен в следващ етап от историята.

15

Ангел

преди 2 месеца

До редакторите , за какво му давате трибуна на тоя. Какво ни интересува. Ако искат марсиянци да се пишат. Който изка да е българин да дойде в България

14

Дякона

преди 2 месеца

След неминуемия разпад на СМ единственото спасение за шепата "македонци" ще е дългия им път към техния законен цар в Пакистан великият македонец принц Мир Газанфар Али Кан! Щото и на сърбите им е писнало от простотиите им ...

13

Историк

преди 2 месеца

Българите още не сме си прочели собствената история, а ще учим съседните народи на история... Колко българи са научили че 1944 в България комунистическата хунта установява най-кървавия режим в Европа изтребвайки само за година над 30 хил. от елита на нацията? Или че ВСВ руснаците са ползвали БГ армията за пушечно месо срещу германците, но въпреки това след нея сме със статут на победени и плащаме жестоки репарации?