13

Анонимен

преди 3 седмици

обслужили са го и си е платил човека После се правят на ущипани.Сега пък измислиха причина да го чернят . За човека това си е нещо нормално ,нашите хубавци да не би да са по-хубави.Бизнес за богати мъже с огромно его.Чичо памперс не е бил по-лош от него , но се е крил яко и оплакване няма .

12

Анонимен

преди 3 седмици

ВС на РФ освободи Новомихайловка от неонацистите.

11

Бай Дрън

преди 3 седмици

Абе тая кула да не е произведение на ИИ? Никой нищо не пише, хаха.

10

Анонимен

преди 3 седмици

ВС на РФ освободи Очеретино от неонацистите.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Тръмп изтече в канализацията. Русофилството остана без кандидат слуга на Путин.

8

Това дело

преди 3 седмици

Е наказателно ,а не гражданско ,тоест ако го признаят за виновен ,затвора е не избежен. Защитата на оранжевият бабуин е слаба , а изявленията му вече станаха банални с повторението на фразите " лов на вещици " , " не справедливо обвинен " и още 2-3 . Ама толкова си може с този беден речник. Жалка картинка, но най жалкото е че не осъзнава колко е не съществен и не значим не само за американците ,но и за световната общност.

7

Бай Дрън

преди 3 седмици

А тая кула как са я нацелили руснаците, като оръжията им имат разсейка минимум 10-20 метра според западната пропаганда?

6

Анонимен

преди 3 седмици

Преди няколко дни самият Борко Джонсън повтори казаното от Президента Путин: Изходът от украинската война решава съдбата на хегемонията на Запада.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Тръмп поне е Любовник,, не е Убиец като Байдън.

4

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ са "Стожерът на Демокрацията", готови да бомбардират всяка държава, несъгласна да и засеят американска демокрация. Да спрат да гледат сламката в окото на опонента, а да си видят гредата в своето. Тръмп е непредсказуем нарцис, затова и ВВПутин предпочита Байдън - по консистентен е в омразата си. САЩ са блед сянка на себе си. Интересно е, че мъжете им са *** като в арабска държава, от влиянието на евреите е. Момичетата им се плашат като видят необрязан, мислят, че му има нещо.

3

Анонимен

преди 3 седмици

O-ба-на! След 26 месеца СВО ВС на РФ започнаха да удрят по военния закон. Гледам как телевизионната кула в Харков се пречупи на две и върхът й се заби в земята. Зе-удавникът се лиши от главния си пропаганден канал. Харков е наред след Часов Яр.

2

пияница мистик

преди 3 седмици

Този слабоумния дори и самите американци му се подиграват. Само от южните щати го харесват. Реднеците, дето са му на акъла

1

Анонимен

преди 3 седмици

Аз не разбирам за какво точно го обвиняват. Ebaл, платил си. Да не беше си платил, да го обвиняват. Ама той си е платил!?