19

Azz

преди 3 седмици

боре....като толкова мислиш за столичани и паркиране,можеш ли да обясниш защо половината паркинг на Орлов мост стои затворен вече години наред?Другата половина много удобно е даден за ползване на "наша" фирма?Тях защо ги изключихте от синята зона?

18

До 5

преди 3 седмици

Написал си "При 4 милиона коли в София едва ли ще има места.", само дето всички леки коли в България са 2,8 милиона, а в София са около 1/4 от тях.

17

Договорът

преди 3 седмици

Всички ревът срещу ПП ДБ без да знаете че всички договори са сключени от ГЕРБ за асфалтиране подръжка осветление почистване *** и много други които свършват след 2 години и са на завишени цени които плащаме ние. Будали гласуват за Боко тиквата и Пеевски свинята. Абдали

16

Боко Пеевски

преди 3 седмици

Всички ревът срещу ПП ДБ но защо не се запознаете с фактите че ГЕРБ ДПС след 20 години управлението на София е като надупчен кашкавал всички договори за ремонт на улиците асвалт и подръжка осветление почистване *** и всичко което се сетите е със договор от ГЕРБ ДПС ИТН дъното тези договори свършват след 2 години.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Работата е че като ги направят хората ще ревнат че не са безплатни като паркирането в градинките

14

Анонимен

преди 3 седмици

Браво на мис Бони!

13

Боко Пеевски

преди 3 седмици

Ако ГЕРБ ДПС управляваха нямаше да има пари!!!! Пак ще да затягаме коланите!!!!

12

Боко Пеевски

преди 3 седмици

Здравейте забелязахте ли че като Боко тиквата и Пеевски свинята нямат допир до финансите на България има пари за безплатни учебници за всички има безплатни децки градини за всички.че има увеличение на заплатите и пенсиите със 100% виждам че ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа страдат от Асен Василев за яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Кой лъже Бойко Борисов и Пеевски злото на Бълга

11

Магнитски

преди 3 седмици

ГЕРБ ДПС ИТН дъното ако знаеха за тези паркинги щяха да бъдат продадени на мутрите.

10

Мис Бони

преди 3 седмици

Ваште мутри вън, наште мутри вътре!

9

Анонимен

преди 3 седмици

И на други места има не използвани гаражи . В ж.к. Яворов бл. 73, зад магазин Билла на ул. Гагарин , жк. Изгрев. Но за да станат за гаражи се искали и сериозна инвестиция. А такава няма от къде

8

aaa

преди 3 седмици

Мотото е:"Да приберем от едната мафия и да дадем на другата!"

7

Само лаладжии

преди 3 седмици

За да се изчерпиш е трябвало да имаш някакви идеи и намерение да ги приложиш. А това да клепят Фандъкова е вече смешно, мина половин година. Кметът на Истанбул се изправи срещу Ердоан и партията му, диктатор на власт от 20 г. Би ги, а те касираха изборите. Пак ги победи, мина му мандата с всички подводни камъни и критики от Ердоан. Издигнаха друг, който нахъса и подкрепяше с компромати срещу Имамолу. И пак той спечели. Защо? Защото работи и направи много за града. А тези са само по плюенето.

6

А дали е така ...!?

преди 3 седмици

Борис Бонев все повече се изчерпва! До края на мандата ще оправдава несвършената работа с оставеното наследство! Ако сте гледали интервюто му пред Цветанка Ризова той заяви, че в район "Красно село" за последните месеци били асфалтирани повече тротоари отколкото за предните 2 мандата! Може и така да е, но неопровержим факт е, че последните два мандата кмет на този район беше човек на ДБ!!!

5

Анонимен

преди 3 седмици

При 4 милиона коли в София едва ли ще има места.

4

Пешо

преди 3 седмици

Всъщност тези 1000 места съвпадат "странно" с офиса на фирма за реклама и печат и там са им офисите, вероятно и паркинга:) Най-вероятно не стоят "неизползвани". Друг е въпроса колко изгоден е въпросния договор и въобще тези места включени ли са или по стара БГ традиция докато не ни питат си трайкаме:)

3

Анонимен

преди 3 седмици

Хората, които избраха този и унучето трябва да бъдат стригани редовно, така е. Къде са онези визионери като Любо Георгиев, дето щеше да прави чудеса от София? А, той подаде оставка. Цялата концепция и визия се сведе до това да приберете два паркинга, от които да печелите. Дупките и ямите по улиците поне има ли шанс да закърпите? Или ще я карате на маркетинг с още някой съборен паметник?

2

Анонимен

преди 3 седмици

Вместо да се направят обществени паркинги за живущите в района за да се разтоварят малко улиците за посетители, той сини зони сънувал. Еййй розовото пони некадърно.

1

пияница мистик

преди 3 седмици

А такааааа....Щави, щави, щави яко. По 9 кожи трябва да се свалят на 0вчия електорат, защото трябва да има пари за братята джипcитa. За безплатна социална храна, дето я разнасят млади студенти лично до къщите им също трябват пари. Трябват мангизи и за "интеграция". Ако не знаете какво е "интеграция" да ви кажа, че всеки месец им се дават пари за лекарства, отделно от помощите и пенсиите. Това е.