31

Анонимен

преди 2 месеца

След 40 дни няма да помните тази статия и коментарите..

30

Анонимен

преди 2 месеца

?

29

Анонимен

преди 2 месеца

Определено, не е добре! Главчо е човек на тиквата и напълно неразумен. Президентът трябва да го бастиса!

28

Анонимен

преди 2 месеца

До24. В соца . Не можеше да учиш нещо по специално ако не си с препоръка / връзкарство / от БКП / единствената партия/

27

Геле

преди 2 месеца

Направо да вземе целия министерски съвет. Човек оркестър

26

Чобан

преди 2 месеца

От къде го изкопахме този дърт соленоводен киликанзер...по *** *** скоро не бях виждал и чувал

25

Бойколай

преди 2 месеца

Само като чух израза "правителството се кълне в парламента" и разбрах, че е от Гилдията на Еднокнижните Разбойници и Бандити

24

Анонимен

преди 2 месеца

Главчев изобщо не иска да е премиер, стресирахте го максимално... къде къде е безотговорния пост на външен министър, дето не вършиш нищо :)))

23

Пешо

преди 2 месеца

Професорке, Защо СДС не направи лустрация при мнозинства в НС, МВР и президентство? Въпроса е риторичен, разбира се... Всички се оказахте от ДС, деца на лидери от БКП или техни роднини. Срам ме е, че съм бил по митинги и съм вярвал, че СДС ще промени статуквото на БКП/БСП. Вие сте виновни за 35 годишния "преход"...

22

Един Българин

преди 2 месеца

Ако има все още неразбрали, за герб няма никакво значение какво става с държавата и хората в нея. Най-важно е да спечелят избирите. За това има "приемственост" с кадъра на герб калин стоянов,а външният министър трябва да контролира гласовете от вън т.е. трябва да е пак човек на герб. Идеята е да се откажете да гласувате,а ако не се да са ви невялидни бюлетините и да се управлява пак по банкянски стил "казах че ще ви заключа и ви заключих!!!защото така съм решил!"

21

Анонимен

преди 2 месеца

Не е добре? То си е откровено малоумно и нечувано! Този нагъл и алчен за власт пръччч, само като му видиш агресивната мутрааа, и ти става ясно що за стока е.

20

до до ами

преди 2 месеца

Май не схващаш какво значи СЪРАТНИК...в една коалиция ли влезе в парламента?заедно ли подкрпяте всичко,което забатачи страната ни още повече? Чети малко повече,требва ти.....

19

Анонимен

преди 2 месеца

Що бе,Главчев е многоръкия Шива,къде го боднеш,все става.Според него.

18

Ники до 11

преди 2 месеца

Предходният ми пост е до номер 11.

17

Ники до 12

преди 2 месеца

Кои наградиха Сорос с орден "Стара планина"? По предложение на Иван Костов и изпълнено от президента Петър Соянов. *** са пуснали пипала в много източноевропейски държави. Но в Унгария ги унищожават.Защо ли?

16

Първия въпрос гласи

преди 2 месеца

Тази баба няма ли внучета? Втория въпрос гласи: комунистите не умряха ли вече?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Като го питаш руския бандит Костов защо съсипа страната вика нагло:САЩ ме накараха.После като мине пушилката вика:Аз направих реформите.Никой не го е карал да ликвидира нито икономика нито друго.Полша, Чехия, Унгария са пример за обратнотоПосле се чудят заюо уж натовци, а всички руски агенти давали Лукойл Нефтохим и тн.Нямаме един самолет за тия 40 години.Тука трябва да се почва отначало и да се унищожи т нар градска десница- всичката ислямофилска и русофилска.

14

До ами

преди 2 месеца

Пълни глупости!!!Още в началото ППДБ предложиха редовното правителство да изпълнява и дейността на служебно до избора на ново!Но отново "Държавното Предприятие"-ДП и приятели зачеркнаха идеята!!!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Особено когато нищо не разбира.

12

Василев

преди 2 месеца

Човекът " робот" на Иван Костов ще дава съвет в тази ситуация на действащите в момента " роботи"."Изкуственият " интелект в действие.