228

Анонимен

преди 1 месец

Путин имал заповед за арест от Хага... Аз доколкото си спомням, руснаците издадоха няколко заповеди за арест на разни хагски съдии. Да видим кога ще открият тези съдии случайно попаднали в Москва.

227

Анонимен

преди 1 месец

Верно, няма да бъде втори Афганистан. Ще е трети Виетнам. Запада го показа.

226

Чери00

преди 1 месец

ГОЛЕМИ ГАДОВЕ СА ТУК! НАПИШЕШ ЛИ НЕЩО ПРОТИВ УКРАЙНА И ТОЯ *** ЗАЛЕНСКИ И ТЕ МАХАТ! А сега за да видиш че " не е така" може и да ме пуснат.

225

Факт

преди 1 месец

Афганистан не е губил територии за разлика от Украйна

224

Анонимен

преди 1 месец

Знаци Зеленатрътко ще бъдете Първи а Афганите Вторииии. Са на тебе ясноп ли ти е? От Авганистан с руската и амариканскта война не са го напуснали 50% от населението му. А твоето население намаля за 10години с 18мильона. ранените и загиналите са на твоето конто и те чака Нюрнбергикизиране на теб семесйствоти и твоите богати убийци,не воуйничетата тия отДумата и правителството ти. Анатема. Изклаха народа си. Сами начело с теб унищожихте собствено население,земя и производства. Анатем Гуренсвински

223

Юлиян

преди 1 месец

Зеленски без да иска позна.Западът просто няма да влиза в Украйна."Помощ"-да.Отстрани естествено.Оръжие,бронирана техника,"инструктори".. и дотам.Пряко участие в конфликта е изключено.Ще"дават"докато има какво да"вземат"и докато има украинско"месо",за руската"месомелачка".А качественото вече привършва.Остава главно"второ"и"трето"качество.А с такова"западната"техника не работи.Има ли"месо",има"помощ",няма"мръвка"с марка"Баламурник",няма"помощ".И така до последния баламурник.А след това.."бай"!

222

Анонимен

преди 1 месец

Мечтае ви се ,ама нъц,без руснаците на масата не става .Аиде никой с никого да не преговаря на тоя етап,докъто не се върнат изконите руски земи до Днепър и Усраина не загуби достъпа си до Черноморието като доказано терористична държава

221

Анонимен

преди 1 месец

Началството как ти се струва ?!? Смях в залата.

220

ВСИЧКИ ЕВРО-АТЛАНТИ

преди 1 месец

СА С ОБРАТНИ НАКЛОННОСТИ

219

Анонимен

преди 1 месец

Волдемор Еленски иска да е Нов Небесен Йерусалим и затова праща укрите в сигурни месомелачки.След 2014-та техните управляващи по произход са все като Ню Ленд и се грижат укрите редовно да получават халюцинации за комунисти,за да се дразнят руснаците.На Майдана Виктория Ню Ленд е раздавала ЛСД,а това отключва шизoфpeния.

218

Анонимен

преди 1 месец

Интересно какво ще правят с Украйна руснаците, като си я върнат от демокрацията.

217

Между редовете

преди 1 месец

Украинският Ала-Бала баламосва, а фронтът се разпада. След това какво?

216

запознат

преди 1 месец

До до гламавата ватенка,Стига го "дъвчи" този международен наказателен съд! Въпросният съд не е признат от редица страни, сред които и САЩ и Великобитания! Достатъчно оръжия продадоха, време е вече да сядат на масата и да почват преговорите за мир! Ясно е и на децата вече, че няма предпоставки Украйна да си върне границите от преди 2014г.

215

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 1 месец

С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕОДОЛЕЕ ДЕФИЦИТА ОТ ЧЕРНИ ЧУВАЛИ ЗА ГРУЗ 200, ДРУГАРЯТ ПУТИН НАРЕДИ СПЕШНА ДОСТАВКИ ОТ БРАТСКАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ.

214

ПОЛСКО-УКРАИНСКАТА

преди 1 месец

ГРАНИЦА ОТНОВО Е ЗАТВОРЕНА ЗА ТЕЖКИ ТИРОВЕ И КАМИОНИ

213

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 1 месец

ПРОДЪЛЖАВА УСПЕШНОТО НАСТЪПЛЕНИЕ НА РУСКИТЕ СИЛИ КЪМ ОЧЕРЕДНЕ, УМАНСКОЕ, ЯСНОБРОДИВКА, НЕТАЙЛОВЕ >>> ОТ НАЧАЛОТО НА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА АВДЕЕВКА ФРОНТА СЕ Е ИЗМЕСТИЛ 19 КМ. НА ЗАПАД

212

до гламавата ватенка

преди 1 месец

Новоизбраната председателка на Международния наказателен съд (МНС) Томоко Акане изрази категоричното си убеждение, че руският президент Владимир Путин, срещу когото съдът в Хага издаде заповед за арест, ще бъде изправен пред правосъдието заради военните си престъпления в Украйна ....

211

Анонимен

преди 1 месец

213 - ами кой ще прави избори. Наркомана си ликвидира избирателите.

210

Анонимен

преди 1 месец

Ох умря Украйна. КОФТИ ама добре.

209

Анонимен

преди 1 месец

221 - на 219 съм ти го написал куха кратуно.просто на оня коментар е излязло 1 вместо 0.грешно докоснат число. И ЩЕ СЪДИМ ЛИ БЪЛГАРИТЕ ЗА ОНЯ СЪЮЗНИК.?