32

пешеходец

преди 3 седмици

Наште,,румънци,ПРОДАВАТ,ЦАРЦА,по плажа.

31

Оня

преди 3 седмици

Години наред им плащахте по 500 лева и им искахте опит и поне по два езика. Хак Ви е сега, събирайте изметта на планетата, да Ви работи. Едно на ръка, че така прекрасно настроихте българите, че вече всеки, който може да си го позволи бяга към Гърция и Турция. Яжте каквото сте си надробили и стига сте гледали с надежда към Министерство на туризма да Ви оправи бакиите.

30

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам защо в България ходи слуха че Румънците са католици. Голямата част от Румънците са православни! Четете малко ... всяка година са заедно с нас по църквите на велик ден в североизточна България.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Нез национална програма за нова инфраструктура и красиви плажни градове .. след румънците идва черна безна. Всичко е окаяно и на тях ще им мине мерака и скоро ще продължат към Гърция и други европейски страни. Държавата продължава да е неадекватна към черноморието.

28

Анонимен

преди 3 седмици

Добре, че българите се махнаха от морето ни. То, претенции, то селения. От 22 години имам хотел и къща в Созопол, доживях простите българи да се разкарат. Почти всичко е резервирано от чужденци, от българи няма и 5% и това е страхотно

27

Мнение

преди 3 седмици

Ще търсят не само от трети страни, но и от Марс, с тези мизерни заплати, които дават. Искат за три месеца работа , да почиват цяла година, ама беше това преди 40 години. Лакомията ще съсипе страната, и крадливите управници.

26

Анонимен

преди 3 седмици

3700 лева за 1 седмица с отровния ол инклузив на българското Черноморие!?Моляяя...Трябва да ми плащат ,за да ида.

25

Брей

преди 3 седмици

След като 1-15 процента са нищо, защо не свалят цените с толкоз!?

24

Пак

преди 3 седмици

Нещо не разбрал. Румънците не са ли предимно католици, техния Великден мина преди месец.

23

Ама то

преди 3 седмици

Криза с жалване и празни думи не се решава. Като нямаш пари да плащаш - продавай, не че има кой да купи. Някой да ви е карал насила да строите прозорец срещу прозорец? После нямало клиенти и нямало за заплати, намерили клиенти, а няма кой да ги обслужи. Заковавайте кепенците, стискайте задниците и се надявайте повече да изпаднат от пазара, за да има после залък за вас.

22

Анонимен

преди 3 седмици

От 3200 до 3700 лева е цената на двойна стая, с включена услуга "ол инклузив", за седмица почивка по родното Черноморие. Сокерес му прала?! То и на Малдивите нема такива цени. Тая България се оказа по луксозна дестинация и от Бора Бора

21

Груйо Михалов

преди 3 седмици

Всичко се *** с тоя "Маркетинг" народа скача на некви лъскави оферти в социалките като на продуктите на "прмоция" в големите маркети. А има толкова много места за настаняване с традиции и качество на народни цени. Просто скачате на първата реклама у фейсо спонсорирана от некоя ***. Бях в хотел с течаща минерална вода в стаите с персонал от стараташкола , вино от винарсска изба медалист, храната с Бг продукти и вкус за 50 лв на вечер. А некви развъдници за *** искат по 200 лв

20

Дарвин

преди 3 седмици

Ще дойдат за Велик ден, после суша до юли.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Българите нямат пари кой ще "празнува"? Луда работа. От некадърно управление вече и морето не става за нищо.

18

Ivan

преди 3 седмици

Още нещо-докато не се научите да плащате ДОСТОЙНИ ЗАПЛАТИ на персонала си за ДВА МЕСЕЦА сезон в България( юли и август) и от Тринидад и Тобаго да викате хора,няма да се оправите.Нещастни мутри,свикнали само да лапат!Ама тази свърши и сега ревете,нали?!И има много още да ревете,защото сте неуки-ТУРИЗМА Е ПРОФЕСИЯ,ЗА КОЯТО СЕ УЧИ 5 ГОДИНИ,а 99% от вас не могат правилно да си напишат имената!Фалирайте и затваряйте-това заслужавате,с.га.н пр.ост.а!

17

Шишо

преди 3 седмици

Непалци, бангладежци, индийци и други индивиди със завидна лична хигиена ще обслужат доволните румънски туристи. Хотелиерите също ще бъдат доволни от икономисаните пари от работни заплати и сметки за вода. Все пак новите им чуждестранни служители се къпят по веднъж седмично и избягват да ползват тоалетна хартия. Ние, понеже сме балами ще продължим да ходим на "гадното" бяло море в Гърция.

16

Евтенийка

преди 3 седмици

3 200 за двама души за една седмица! Нали не си въобразяват, че са подбили турските предложения?

15

Анонимен

преди 3 седмици

Сичко се излива от тоалетни в морето.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Нищо ново според мен! Румънските туристи е,винаги са били Първите ни посетители на Черноморието ни още в средата на април и началото на май!-:)

13

Анонимен

преди 3 седмици

Малко са наште роми та и от Букарещ оше.