39

Анонимен

преди 1 месец

До 37. А Бог не е ли безполов? Или с флуиден пол? Значи може би тези хора да го открили преди задръстените традиционалисти?

38

Анонимен

преди 1 месец

Предполагам, че в следващите години новините по света ще са доминирани от разкритията на whistleblowers-ите за корупция, защото само това би дало на днешните медии някакво конкурентно предимство пред всички други канали човек да се осведоми. И най-тъпите вече изостават зверски. Примерно, имаме сумати информация за Турски поток, но тук четем за някакви небинарни деца на пенсери, които никой от новите поколения не е чувал дори.

37

Анонимен

преди 1 месец

Айде, нова илитератка на хранилка в псевдомедията Днес. "Чийто деца"??? Само да сте писали нещо за резултати от матури, ПИЗИ и т.н., неграмотници безсрамни!

36

Анонимен

преди 1 месец

Защото е трудно да поддържаш интереса към личността си в епоха, когато всеки ютюбър има много по-интересни предложения. Времето на тези хора отмина отдавна, и се съмнявам, че някой изобщо разбира какво следва - ние, или пък авторите на статии в тази *** медия.

35

Русофил

преди 1 месец

Защото социализма спечели и по стара комунистическа традиция мъже се мляскат с мъже, а жените гледат отстрани и се чудят тия другари ли са или нещо повече.

34

Ха-ха

преди 1 месец

Е па Холивуд е на дедо Сорос зайчарника, нормално е да произвежда извратеност.

33

вгз

преди 1 месец

Хората забравиха, че са жалки смъртни. Живеем в свят, в който Бога е сложил източник на енергия - Слънцето, а до нас достига само малък интервал от целия излъчен спектър. След това растенията са тези, които преобразуват енергията. Животни ги изяждат, а ние ядем тези животни, или растенията. Сещайте се колко сме жалки и назад в еволюцията. В този свят нещата се случват с допущение от Бога. После всички нарушения на Закона отиват на Съда. Задава се огромна жътва за Ада.

32

Българин

преди 1 месец

Трудните времена раждат силни хора. Лесните времена разждат такива като днешните неопределени младежи. А времената се менят - след лесните, следват трудни. Така че тези неопределените ще поживеят още малко в измисления свят, който са си създали и в един момент ще им дойде много труден живота.

31

Анонимен

преди 1 месец

Това е поредната извратена мода, практикувана от човечета с нисък или никакъв интелект. Едно общество в което ценности като семейство, дълг и чест са поругани е обречено! История ще запомни либерастията като най-разрушителна религия - всичко което премине границите на разума е опасно и трябва да се заличи.

30

Анонимен

преди 1 месец

Защото е сатанинска секта ... Кубрик ни го казваше още преди 45 години.

29

Анонимен

преди 1 месец

Бой и копане с мотиката на село и ша са оправят :)))

28

Анонимен

преди 1 месец

Заради НПО тата ето защо .Всеки певец и артист в Холивуд е залщжник на Блекрок които държат и определят всичко ! Ако те са "приятелски" към ЛГБТ ПОЛУЧАВАТ ПО ЛЕСНО ФИНАНСИРАНЕ !

27

В наше село

преди 1 месец

се завърнал завършил следването си в СаЩ студент. Както е редно родителите организирали празненство.- Това е, сине, от ракията, която правихме, когато отиваше да учиш. Синът отказал да опита ракията-искал само сокчета. Телето заколи, но и месо отказал да опита. Искал само торбички и картофки. към тоалетната. Бащата взел пушката и тръгнал след него.- Какво си решил да правиш? - пита майката.- Само да го видя, да пикае клекнал, ще го застрелям!!! - отговорил бащата.

26

Анонимен

преди 1 месец

Дядо тропна по масата и рече "Аз не съм голапутник (те) и бинарно замезвам ракия с вино."

25

Четете Кабала

преди 1 месец

и Протоколите на Ционските Мъдреци - и всичко ще ви се Изясни!

24

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 месец

Аз изперкал акохолик ли съм или съм невменяем наркоман?

23

Анонимен

преди 1 месец

Сбъркана работа. Те от толкова бракове не знаят кой е сват, кой е на булката брат. Изчанчени хора. Манията за величие и известност е заболяване. Болни мозъци. Обществото е в основата. Прекалено внимание се обръща. Хората не си знаят родословното дърво, но знаят кой на кого е дете, кой на кого е бил съпруг или жена преди години. Знаят им цялата измислена биография.

22

Джо

преди 1 месец

Само да добавя нещо, липсвящо в статията, но най-фрапантно. Това, че самите родители искат да яхнат идеологията за собствени облаги, и да използват децата си като носител на слава, която те вече са загубили поради занемаряването на професионалните си качества може много ярко да се види при морално проядени индивиди като Меган Фокс - жената народи три момчета и О ЧУДО - и трите са транс. По-голямо доказателство от чистия егоизъм на подобни "звезди" здраве му кажи

21

Анонимен

преди 1 месец

След като си сложат и силикон в устните, те стават толкова сексуални, че 20 години не могат да забременеят.

20

Анонимен

преди 1 месец

Защото не са открили Бог! Нямам предвид религията, тя не е Бог.