119

Димо

преди 1 седмица

Пише се чиито деца,а не чийто деца...

118

Анонимен

преди 1 седмица

Поне не убиват други хора, като Владимир Путин.

117

Димо

преди 1 седмица

Звезди,чиито деца...

116

Това се лекува !

преди 1 седмица

Със здрав буй и кютек и некое друго кило хапчета във психото !Кат го набримчат ще му дойде правилната ориентация .

115

Анонимен

преди 1 седмица

,,...чийто деца са транс или небинарни?.." защо не пишете ,,нефелни" или ,,нечитави",или просто както ги пишехте на времето ,,от ония другите".?? Те такива винаги са съществували,само че до сега тенденцията не бе точно те да са създателите на бъдещите поколение хора.Хора с объркани гени са това.Така пише в Библията.Четете Библията и Корана,няма да сбъркате.Не се осланяйте на Църквата,и Тя е в Играта.Там зад църковните врати,виждате какво се случва.И това е само малкото което се знае.Грешнициии!

114

Анонимен

преди 1 седмица

слава Русия.....че иначе тези еврейски баклуци ще ни превземат

113

Тодор Николов

преди 1 седмица

Добре е, че тази cгaн деградира. Това е ярък контраст между нас - хората от руската шир до Балканите и тези *** от запада и щатите, които са сложили начало на края си.

112

Анонимен

преди 2 седмици

Богатите растат изолирани от бедните и се мислат за извънземни.

111

Руя

преди 2 седмици

От много глезене и задоволяване и много пари това е резултата.Поначало САЩ като цяло са откачалки.

110

Vs

преди 2 седмици

Радвам се. че няма да съм жив много дълго още да доживея срама на дискриминацията на нормалните хетеросексуални хора и надмощието на извращенията! Истински се радвам, че живях в нормални времена, когато по отношеие на половете всичко си беше нормално, или поне привидно беше така!

109

До 115

преди 2 седмици

За съжаление четох коментари в Ютуб и има квоти за 'нетрадиционни ' полови определения и сред някои компании в САЩ и Канада. Например ти си инженер, но си хетеросексуален, определяш се като мъж. А има две свободни места за инженери, но едно - за небинарен, едно за нещо друго нетрадиционно (например транссексуален). Няма да те вземат на работа, а ще чакат да се появи някой от другите. Чиста дискриминация.

108

Анонимен

преди 2 седмици

Щяха да се срамуват от родителите си, ако не се отдаваха на масовата психоза. Не знам колко като мен обичат научната фантастика, бях голям фен и на американските научно фантастични сериали, но вече не мога да ги гледам. Липсват ми, но не мога. Всички са тъпкани с гейове, причината е "уок"-ът, течение подобно нашия жълтопаваж, който обхвана и културата, има си задължителна квота на герои: черен, гей, не-знам-какъв. Пълно партийно поръчение. Децата да не се гнусят вярват в каузата. ***, ***...

107

Оня

преди 2 седмици

Ооооо ! - то и изчезване на Коментари !Задунаистизъмъ Е заболяване. Летално.

106

Гордия афлек

преди 2 седмици

Баща и се кефи, че не си ляга с африкански патлаци ами с ученички .

105

Всъщност...

преди 2 седмици

защото те не са истински транс или хомо, а са едни разглезени дечица с високо самочувствие, лесен достъп до много пари, още по-лесен достъп до наркотици и от малки вече са оттегчени от живота. Опитали са от всичко. Пили са от всичко. Шмъркали са от всичко. За много такива с все още детска неукрепнала психики побъркването е едниственото което им остава. А смяната на пола или самоопределянето е твърде популярно в техните среди. ТЕ СА НА ТОЗИ СВЯТ ЕДИНСТВЕНО ЗА ДА ПРОПИЛЕЯТ ПАРИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ.

104

Анонимен

преди 2 седмици

Абе какво се случва бе? Народа изкукурига! Няма ли някой да се мисли за извънземно все още?

103

.

преди 2 седмици

Ами болни и психопати. Трябва да се лекуват. Някой им казал, че има повече от 2 пола и те полудели. Все едно някой да има рак и те да го убеждават, че това е нормално и по-добре да си седи така.

102

Hellwood

преди 2 седмици

Не го правят от скука, а заради влизането в "Клуба". Входната "такса" е или жертва на първородната рожба, или смяната на пола й, която в окултен аспект е като смърт, защото след смяната на пола, вече се счита за друг човек.

101

Анонимен

преди 2 седмици

Защо сте сложили подвеждаща измамническа снимка ?

100

Анонимен

преди 2 седмици

За такива имам лек, бъркане на бетон. Със сигурност вечер няма да мисли какво е.