45

Искания

преди 2 седмици

Кьм нас не отправяй никакви а автомобилите и парите изоращай на нас

44

Сата НАТО

преди 2 седмици

Само кола втора употреба има смисъл да се кара, всичко друго е гъзария за безумни пари.

43

Димо

преди 3 седмици

От тези 4000 нови автомобили 3500 са служебни баничарки скопени от към екстри ,дизели и газ/бензин Дачии евала на развитието.

42

българина

преди 3 седмици

е не е като най много инвестиции като унгария..... ние купува е коли, произведени там.....

41

Анонимен

преди 3 седмици

Българите са богати и гласуват за десните партии. Няма бедни хора в България. Процентите на левите партии намаляват. Това показва, че вече почти няма бедни хора и никой не се нуждае от социална справедливост и обществени институции.

40

Анонимен

преди 3 седмици

той българина притежава милиони евра но понеже е лош и иска да замърсява и затова кара стари коли не за друго,нормален човек като чуе вече за "зелено" и му се гади - то зелени сделки ,то зеленски то всякакви зелени повръщни,дай да купиме по нови таралясници които са в пъти по скъпи за обслужване ,чупливи ,някои пушат като кремиковски комин но видиш ли били по нова година и било евро на м. в гъ$ и не замърсявало

39

Анонимен

преди 3 седмици

София е удобен град за развитие на вело транспорт. Крайно време е да се въведат строги забрани за всички автомобили.

38

Кола само...

преди 3 седмици

...на лизинг, само японска, в краен случай немска, чисто нова... никога повече втора употреба. Всичко под евро 5 е проблемно да се кара в големите градове. На околовръстните пътища, междуградски и магистрали си карат колкото щат! Всичко под евро 5 да се спира по морето, Варна, Бургас, Плвдив и София. Останалите градове си ги карат както искат, все тази... А за електричките, паркиращи на общи паркинги заради горящите батерии, по 100к евра депозит застраховка от шофьора в банката, ако запали хорат

37

Анонимен

преди 3 седмици

И аз си взех Кашкай, 70к с всичките му екстри - за 2 седмици го взех и върнах старата. С цените на коли втора употреба само крайно необразовани хора ще си вземат немски премиум втора ръка за същите пари.

36

Хахаха

преди 3 седмици

Дилърите сега смогвали хахахаха. Е сега ще ви изсипя 60-80 бона и ще чакам нещо си 1 година, да знаете. Малко като чертежите на самолети.

35

Петър

преди 3 седмици

Кори втора употребаса в България,България е гробищено на Европа

34

Анонимен

преди 3 седмици

Улиците и гаражите са пълни със стари кошници които не помръдват цяла година.

33

Някой

преди 3 седмици

Ха, ха, глупости и измишльотини за лековерни наивници. България може да е най-бързорастящият пазар, но на употребяваните брички от запада.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Нищо ново - запада плаща милиарди за да воюва и те трябва да дойдат от някъде. Да затворим центъра за стари коли и да накараме българите да купуват нови. Да плащат за самолети които като дойдат ще са чисто нови антики. Въобще да са пазар, да плащат... за загубената война.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Накупиха си коли по времето на Денков, но пак недоволстват! Този народ е прогнил в душата си.

30

Анонимен

преди 3 седмици

Да ви го нахуля и на стандартите,постовете на на недомисленият индивид-keлеша седят,а тия който го охулиха ги затрихте!Или пък автора на статията Сашко се подвизава с ника-keлеш?

29

ГРУЗЗ 200

преди 3 седмици

Окончателно: Камарата на представителите в Конгреса на САЩ одобри военната помощ за Украйна и Израел SLAVA SPIKERO HAHAHHAHAHAHAHHA.. GRUZZ 200

28

Анонимен

преди 3 седмици

До някаква болест. Движим се на зигзаг между тях - ту на тротоара ту на пътя срещу движещите се коли.

27

някаква болест

преди 3 седмици

Има един в отсрещният блок, обезщетен заради земя и съответно не работи. Притежава стара Лада, която е била на баща му и си я държи сантиментално, кара един Опел Вектра, който поддържа, макар да е стар. Има и Тойота ярис, която много рядко кара, но държи пред блока. Преди седмици докара някакъв ван от Белгия, с който се занимава оттогава. Слага му багажник, вътре нещо пробива, но това е шишко, който почти не мърда от пред блока целогодишно. Сигурен съм, че познавате такива. Обикаляте им колите?!

26

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 27. Верно ли тей са минали "на запаТ" ?