55

Тамплиер

преди 4 седмици

Куха е меко казаноСъщо и смрадлива ,нагла ,лъжлива ,комплексирана и с неприятна миризма и смешни дрехи като нощници за бабиКойто има нещо да ми каже да се срещнем в Люлин до поликлиниката бате

54

Кози

преди 4 седмици

До Овце - същите кози дето си визмат бележки, че децата са им ваксинирани после лежат в инфекциозна с морбили. После си слагат станьолената шапка да не ги лови 5G-то. Същите тези кози постоянно говорят как запада за нищо не става, но карат западен автомобил вместо Москвич или Донгфенг. Козите обичат западната технология която им харесва, всичко друго за тях е упадък и плащат данък "плосък мозък" всеки ден на масата докато нищят политиката.

53

Анонимен

преди 4 седмици

Хабиби ком ту Дубай

52

Овце

преди 4 седмици

Същите овце, които се набодоха с по 5 ваксини по време на пландемията, сега си мислят, че има как беше...климатични промени. Готови са вече да плащат данък, за да как беше..."опазим планетата". Овце!

51

Анонимен

преди 4 седмици

Кухи или не, аз харесвам dnes.bg, защото поне се опитват да вкарат някакъв процент интересни новини, а не само да дъвчем ББ, ПП, Украйна и какво казал еди кой си експерт за инфлацията. Ако информацията в статията ми е непълна или звучи недостоверно, търся си я в чужди медии.

50

Пази, Боже!

преди 4 седмици

Сега се замислям дали великият потоп не е бил човешко дело и не сме ли ние самите си виновни за бедите по земята ни? Може би за това усърдно се търси ноевият ковчег, скоро ще повтаряме стари грешки.

49

88

преди 4 седмици

Кухи са журналята дето пишат

48

Анонимен

преди 4 седмици

Мда.От това е.Отделно ветрогенераторите променят също климата и създават силни ветрове.

47

ето ви факт

преди 4 седмици

когато се бъркаш в природата колкото и богат да си винаги ревеш , рано или късно !

46

Да го дуят мангалите

преди 4 седмици

Както винаги да го правили.!.

45

Бебо

преди 4 седмици

В Дубай всичко е толкова изкуствено създадено и в противовес с природата, че този изкуствено предизвикан дъжд не трябва да изненадва никого.

44

Анонимен

преди 4 седмици

Някой преди мен е писал, че технологията е скъпа. Ами не, не е. Гледал съм лекции и филми по въпроса. Сещам се за американски екип, заедно с ръководителят им. Толкова е евтино, че чак им беше смешно като отговаряха на въпроси свързани с цената на проекта. Засега единствено в С.Корея не съм виждал кемтрейлс. Въздухът им винаги е чист. Ама то там пък е друга извратенящина.

43

Анонимен

преди 4 седмици

При аномаллите в целият Свят , това заглавие е глупаво.

42

Анонимен

преди 4 седмици

Цял свят го правят, потопите от какво са. Климатични промени, да, ама не, Дубай доказа геоинженерство е. Може да го има, но и мярка трябва да има, защото вероятно циклоните и бурните ветрове, са придружаващи оводняването. Щетите са големи и за хора и природа.

41

Много

преди 4 седмици

Искам да ми обясните израза "кухата нация" !

40

Анонимен

преди 4 седмици

Друго като не вирее там сеят облаци. Искали да ги продават, но конкуренцията им спукала работата.

39

Dabe

преди 4 седмици

,И днес притялите на къколдите като си "засеят" няколко облака с химикали .Утре ще чакате дъждове в България ама нъц те вече се изсипали .И ще ви обясняват че трябва да плащате въглеродни такси ,за да има пари за химикали на харабите и петрола ви пречи.Егати оксиджен-уестърите дето се връзват.

38

Конспираторите

преди 4 седмици

Търсят под вила теле . Е как това стана и в афганистан бря ? Как стсна и в казахстан и в раьоните граничещи с Русия ? Няма глобално затопляне нали ? Има нова конспиративна теория че по интересно !

37

Анонимен

преди 4 седмици

"Обикновено кухата нация на Обединените арабски емирства (ОАЕ) бе залята ..." Нема да ви следим и в Google News Showcase, я! То пък вие сте изпълнени с мисъл!

36

Fff

преди 4 седмици

Нали нищо не пръскаха самолетите