14

Анонимен

преди 1 месец

Исланидя през 5 години затваря летищата и имат аларми, дето пищят, кгоато избухва вулкан. Имам познат от там - водата в тях тече на 50 градуса, защото леко изстива, доакто мине през филтире. Иначе парното е на 80 градуса. Ако трябва да се вари нещо, навън се заравя в един моккър пясък. 85 градуса стига температурата. А Конго - какви енерийни нужди има Конго?

13

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тия измислени, платени, нагласени "проучвания" !!!!! Няма такъв филм !!! Стига сте копирали мотамо, каквото ви снесат от централата на Политбюро !! Няма проучвания, има наука и природа !!! Човечеството е постигнало този си разцвет, благодарение на изкопаемите горива и индустриалната революция !! Никакво слънце, вятър, вода не могат да заместят основния източник на електроенергия....това е само в тиквите на някои политкомисари-плановици, които работят за намаляване на човешката раса....!!

12

Бай Дрън

преди 1 месец

Хаха, че Слънцето и днес е основния енергиен източник. Ако сме извън Слънчевата систа, тук ще сме близо до абсолютната нула, колкото и електроцентрали да има.

11

Еееее

преди 1 месец

Едно време и за кроманьонците е било така, докато са се сетили да запалят огън в пещерата след залез слънце

10

Se

преди 1 месец

АА ние тепърва ще даваме 30 млрд евро за изграждане на два енергоблока, които евентуално ще заработят 2040 год., когато вече няма да има нужда, и няма да се изкупува такава енергия. Т.е. няма да се изплати никога.

9

Анонимен

преди 1 месец

В друга статия пък пише Европа разлюбва електричките връща се към бензина.зелени измамници такива чиба чиба!

8

Анонимен

преди 1 месец

Пишетв поне от кого е платено това "проучване"

7

А

преди 1 месец

нощно време на свещи ли?

6

Анонимен

преди 1 месец

Горкото слънце! Къде по-напред да огрее?

5

Анонимен

преди 1 месец

Много по разумно е да имаш 1 АЕЦ, отколкото да покриеш всичките си обработваеми земи с панели. Освен, че е грозно, не е икономически оправдано. Тая мода ще премине до някоя друга година.

4

Анонимен

преди 1 месец

Докато не се изобретят лунни панели за тъмната част на деннонощието съмненията ми няма как да бъдат разсеяни.

3

Дон Т Лаф

преди 1 месец

Хахахах- хахаххахаха АХаахаххаха хахах ХАхахахаха

2

Аа дообрем

преди 1 месец

Много наивно. Един вулкан в Индонезия да избухне и може да не видите слънце няколко години. По цялото земно кълбо. Не е като да не е ставало. И то преди двестатина години само.

1

Анонимен

преди 1 месец

А нощно време, при мъгла или облаци ?