50

Ангелина

преди 4 седмици

Посланията от писмата могат да" докоснат" само хора със съвест и сърца. По- голямата част от убийците на пътя са завършени рецидивисти и психопати ,зависими от алкохола и дрогата и от такива да се очаква съвест е мисия невъзможна .Това са духовни инвалиди - по - голямата част от тях по рождение.Единици са тези ,които са убили на пътя поради причини независещи от тях и те дори и да не са осъдени ,си носят "тежкия кръст" до края на дните си...и за тях това е по- страшното наказание от затвора.

49

Xa-xa

преди 4 седмици

Поредната простотия на някое НПО. Присъди трябва да има, че нещо да се промени

48

Анонимен

преди 4 седмици

А "шафьорите" дето не могат да четат нищо че имат книжка, как ще ги четат тези писма? Това в кръга на шегата. Имаш ли капка съвест, не ти трябва писмо, нямаш ли такава и вагон писма да ти пратят, все тая.

47

Анонимен

преди 4 седмици

Хубава работа, но измислена от ограничени хора. Това не работи при 80% дебилирани население. По добре няква тъжна чалга песен им пратете.

46

Айде бе

преди 4 седмици

И защо трябва аз да получавам такова писмо , понеже съм превишил с 10 км. скороста на .... хранилката , поставена някъде там , ни в клин ни в ръкав , с единствена цел да се събират глоби , ... а пияндетата и наркоманите да си щъкат свободно , .... защото си имат пари , или покровители ! Да не дава Господ на никого , . това може да се случи и на най - примерния водач !

45

Анонимен

преди 4 седмици

Погрешна стратегия. Тия, дето карат като невмeняеми, не четат. Тези писма ще отидат в кофата и няма да има полза. По-добре да им пращат снимки на размазани скъпи коли -снимки, за да се възприема простичко посланието, и на скъпи коли, за да се впечатлят и да се загледат. За такава таргет група това е начинът.

44

Не!

преди 4 седмици

Ако някой е решил да нарушава законите ще го направи въпреки слъзливи измислени писма. Правя всичко възможно да спазвам правилата, но ако ми пристигне подобно "писмо" ще отиде в коша! Моето мнение е, че това е тормоз! Има грешка, има наказание! Никъде в закона не е написано, че някой има право да ми праща СПАМ! Не съм дал съгласието си! За непросветените СПАМ означава непоискана кореспонденция! С други думи - държавата става спамер :) Яката работа, а?

43

Анонимен

преди 4 седмици

Който е измислил това е невменяем.Боже колко прости хора има по тоя свят,Боже!

42

нарушител

преди 4 седмици

гл. инсп. Марчето вместо да пише писъмца, що не отиде на улицата и да упражни правата дадени и от закона? Аман от сълзливи полицайки

41

Анонимен

преди 4 седмици

Представяте ли си турският агент,агента Павел,да получи такова писмо,нали затри едно бебе защото караше като див. Ще има да рони крокодилски сълзи, горкият наместан.

40

Анонимен

преди 4 седмици

То е похвално това госпожа никой, но в нашите ширини, когато натрапваш нещо, неизбежно става враг :))) Да не говорим, че немаш никакъв опит с наркомани и алкохолици и бръщолевиш глупости :)))

39

На асфалта

преди 4 седмици

До Анонимен 31 Там пише "Огледай се". Ти огледа ли се, или като видя приближаващ автомобил си рече: "Сега ще му дам на този да се разбере" (да не прибягвам до цветисти изрази))?

38

Чичолина

преди 4 седмици

И в леглото ще чета писмата им на компаньона си,да внимава като свършим!

37

Щури идеи

преди 4 седмици

С мижав ефект. Ко прайм с тротинеткаджиите? Кога ще прозрат че това са МПС? Или пак лобита защитаваме, вместо безопасност.

36

Дарк

преди 4 седмици

Първо що не си променят закона и както го направят,ако искат да гласуват,че може да пращат и реклами на застрахователи.

35

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 седмици

ТИЯ НИЩОЖСТВА СЪВСЕМ СА СЕ ПОБЪРКАЛИ .ТО СКОРОСТА ЩЕ НАМАЛЯВАТ УЖ ЗА НАША БЕЗОПАСНОСТ, А ВСЪЩНОСТ ДА НИ ГЛОБЯВАТ ПОВЕЧЕ.

34

Анонимен

преди 4 седмици

До Честита Промяна!, не от мъртъвци бе мало*yмник, а почернените им роднини! Много добра идея, като се има предвид че произшествията се предизвикват главно от безмозъчни ****нари като тебе!

33

МНЕНИЕ

преди 4 седмици

KAT и МВР са Паравоенна Организация , наброява 60 000 човека .Корупцията е Огромна .

32

Анонимен

преди 4 седмици

Опитах се да видя кой ги финансира, стигнах до един сайт, който изисква регистрация /кой знае защо/. Подозирам, че за да може после да досажда с имейли да се включите в "кампанията" им! Всеки имейл, писмо, листовка, пусната в пощ. ви кутия, която може да бъде свързана с ваше нарушение, за което вие сте си платили, както е отредил законът, се явява тормоз! Ако пък полученото е в сърцераздирателен стил, допускам даже с елементи на пълна измислица, това пък е целенасочен тормоз!

31

Анонимен

преди 4 седмици

Като пратиш СМС на дадения наркоман или алкохолик, може и двете заедно, дали ще го прочете, или с отврат ще го изтрие госпожа никой :)))