20

WWE

преди 4 седмици

До Гумен Крадев :Уважавай Президента Генерал-майор Румен Радев

19

В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК

преди 4 седмици

В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК С УКАЗ НА РУМЕН РАДЕВ Е РЕГЛАМЕНТИРАНО ПРАВОТО НА 10 годишни ПАСПОРТИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ! НО НЕ ИЗДАВАТ 10 годишни ПАСПОРТИ, ЗАЩОТО ТАКА НАМИРАТ РАБОТА НА 600 000 ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ !!! ПРЕДИ 100 ГОДИНИ БРОЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ Е БИЛ 100 ПЪТИ ПО МАЛКО !!! НА УЧИТЕЛИТЕ ЗАПЛАТИТЕ СА БИЛИ ОСИГУРЯВАНИ ПО ЧАСТЕН ПЪТ ОТ УЧИЛИЩНИТЕ НАСТОЯТЕЛСТВА ! ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ЗАЩО ТОГАВА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ?

18

Анонимен

преди 4 седмици

Ами да я върнем, но този път с царе и боляри - истински бългсри!!!

17

Анонимен

преди 4 седмици

"Република празнува своята МОНАРХИЧЕСКА КОНСТИТУЦИЯ ЗА ОСНОВА НА ДЪРЖАВАТА." - Ен суоер си е, кво :)

16

Анонимен

преди 4 седмици

Обратното на умноОбратното на умно момче

15

Абсурдно твърдение

преди 4 седмици

Всичко тече,всичко се мени...Хипократ. но кой е той да твърди това,след като нашият гумен крадев,останал в историята с договорът с турците ощетяваш ни с милиарди всяка година за 13 г. Задължително., казва друго. Вервайте ми... пръстена д уг крадец на прехода.....

14

Напротив!

преди 4 седмици

Няма такова нещо като "Непреходно" г-н Президент!!! Всичко е преходно, всичко е временно на този Свят! Всичко се променя, еволюира, обновява, осъвременява!!!!!!!!

13

Гумен Крадев :

преди 4 седмици

Погазих конституцията,когато прикрих двойното гражданство на Кирчу,когато сключих сделка с Боташ,когато потъпках референдума за запазване на българския лев и сега е време да вдигна юмрук и да извикам:"МYтри вътре!!!"

12

Анонимен

преди 4 седмици

Поредната шизофрения бг.Република празнува своята МОНАРХИЧЕСКА КОНСТИТУЦИЯ ЗА ОСНОВА НА ДЪРЖАВАТА.Ами това е положението.Иначе всички вкупом ходят да поднасят венци за Левски, ботев, Каравелов - утвърдени републиканци.Като всички дали живота си за да падне турското робство, което сега се отрича масово в полза на анти руска реторика.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Русия даде на българите и конституция.Получи туркофили из университетите като Жилко Кривонгурски!

10

Русский Пърдялник

преди 4 седмици

Отново Чорапно експозе върху стила и метода на Конституцията. Велик фъф словесните си глупотии, както винаги. Тодора Живкава, ряпа да яде. Като гледам феновете му как са се настафирчили, па се сещам що пpocтaци шетат из горката България.

9

Зозо

преди 4 седмици

Хахаааа, Евала на великите конституционалисти Бойкикев, Гнома и Кире търчи-лъжито!!! Върнаха Боко на бял кон във властта :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 4 седмици

Абе щом гейовете пищЪт значи е прав

7

ДараГолематаЦица

преди 4 седмици

РунДьо е Монарха на БеГето Имитира цар Симьон.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Зелен чорап и от конституция разбира :)))

5

ясно

преди 4 седмици

Точно от Търновската конституция тръгва кашатка.Там има институция монарх ,който назначава служебни правитлство издава укази с които одобрява или прави вето на решениа на парламента и пр.Тогава някои депутати мислеха че ще се върне Симеон ,а повичитж бахо репеблшконцш .Накрая направиха вместо монарх президенска инститецш ,която почти копира работата на монарха от Търновската.Затова на Радев му се услажда да бъде цар и пищи като му ограничават пълномощията .Затова иска президентсска руепублка

4

В българия

преди 4 седмици

Човешките права не се спазват това е африкански диктаторски режим и гнуска милицюнерска държава.

3

Анонимен

преди 4 седмици

днешните юриста са срам и позор за България.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Глупости на търкалета!

1

Конституцията е

преди 4 седмици

Писана от комунистически лузъри