114

хехе

преди 4 седмици

Причината за смяна на министъра е,че името му напълно аналогично с името на единия контрабандист от скандала с гл.секретар на МВР,шефката на митницата ,пудела с пачките и Бойко Рашков!

113

Анонимен

преди 4 седмици

Митьо,Главчев,ти се оказа една герберска шушумига,която като уличен пес,изпълнява всичко на което е научено.Не те ли е грях,да слушаш оня от Банкя,какво ще ти нареди с простия си мозък? Попиляхте държавата,за която изобщо не ви е еня.

112

Анонимен

преди 4 седмици

Преди 3 години, когато ББ и ГЕРБ бяха притиснати до стената - за милиционера бяха казани много истини, а ГЕРБ беше изолиран и никоя партия не искаше да управлява с тях, Сл.Трифонов, Възраждане и ДПС го извадиха от калта, а следващата година заедно с ГЕРБ свалиха кабинета ПП-ДБ-БСП-ИТН. ББ за благодарност т.г. реално свали ПП-ДБ от власт и назначи свой служебен кабинет. Безскрупулен към своите съюзници, вкл. към ПП.

111

Анонимен

преди 4 седмици

Уточнете си текста, гзн Ангелов: ББ поиска смяна на министъра на МВнР и премиерът Главчев бързо откликна - назначи Д.Митов за министър на ВнР. За такъв пост е абсолютно наложително кандидатът да има завършена Дипломация, да е дипломат от кариерата поне 8-10 години,за да има авторитет сред колегите си и в СЕ и ЕП.Но Боце нали е завършил за пожарникар и си ги назначава по преданост към него - юристи,политолози, по красота и никога дипломати.Какъв авторитет ще има Даниелчо в чужбина?Преводач на ББ

110

Пояснение !

преди 4 седмици

Колегата по-долу като споменава ПП-ДБ има предвид Партия на Пудела и Доносническа България

109

Забрави нещо май !

преди 4 седмици

До Анонимен........ До ментално обременения по-долу. ЗАБРАВИ ДА СПОМЕНЕШ И ПП-ДБ В СПИСЪКА

108

Анонимен

преди 4 седмици

До всички изключително ментално обременени българи - време е да се осъзнаете, че ви управлява една шайка с много лица, някои от които са ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане. Това са политическите креатури на шайката за замазване на очите на електората и за отнемане на гласове от основните конкуренти - демократичните сили, които искат да измъкнат България от ноктите на тази шайка. Шайката разполага с огромен финансов ресурс, осигурен от корупция, контрабанда и наркотрафик, купила си е медии и политици.

107

Обективен

преди 4 седмици

Е то защо беше тая истерия като дойдоха на власт да променят конституцията ? Много ясно - да си управлява Цар Боко Тиквата и при служебно правителство. Но явно много хора са се клонирали в тикви , щом глсуват за него и Киро Простото.

106

Анонимен

преди 4 седмици

Президента не може да ги отсвири защото е с тях. Те може те да го отсвирят.

105

Анонимен

преди 4 седмици

Писането няма вече снисъл. Слугинажа е тук и веднага минуси слага.

104

Анонимен

преди 4 седмици

На рекламата за бира панталона на мъжа няма копчета отпред сигурно са отзад или отстрани ки.

103

Анонимен

преди 4 седмици

Защо направо не сядат ББ и ДП на трона на фараона.

102

Анонимен

преди 4 седмици

Защо трябва посланниците да му звънят по сред нощ. Егати и лицемерието.

101

Анонимен

преди 4 седмици

Бг се докара до служебно /слугинско на Герб и ДПС управление на някакви си.

100

Анонимен

преди 4 седмици

Дали ги сменя Бацун или Прасун? Сега президентът, ако е мъж на място, може да им покаже кукиш. Няма да се случи обаче.

99

Анонимен

преди 4 седмици

Явно се беше , че служебният кабинет го реди Боко и Главчев козирува и изпълнява. Това е срамота. Или може би Галя от пасолството е наредила на ББ тези смени. Може и до изборите както върви ББ да смени всичките министри на Главчев или пък и него самия.

98

Анонимен

преди 4 седмици

Да ядете на Баце дъртите аша.ци! Пак ще гласуваме за ГЕРБ!

97

Анонимен

преди 4 седмици

Най-добре е Баце да смени и Главчев и да поеме нещата открито в свои ръце. Само така ще бъдат гарантирани честни избори. Всъщност защо трябва да има избори? Обявяваме война на Русия, въвеждаме военно положение и Баце става премиер без избори. После сменят конституцията, че ръководство на държавата ще се избира по преценка на Баце и всичко ще си е наред. В изборите ще участват само народни представители от ГЕРБ понеже матриала е лош. При демокрацията няма диктатура...

96

Анонимен

преди 4 седмици

Главчев винаги за разлика от повечето политици е изглеждал добре възпитан без никаква агресия.Надявам се да прояви и характер .Даниел Вълчев винаги ми е правил впечатление със слугинския си манталитет. Беше любимец на Костов.

95

тъй де....

преди 4 седмици

На много въртоглави, все още не им се вЕрва, че Бойо се има и изявява като цар на България!