33

Гросмайстор

преди 1 месец

До "До Гросмайстор" наблюдавай си портфейла. Не мен. Сашеее ....

32

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

А пък един мармот завива шоколад в станиол!

31

Тия НСИ

преди 1 месец

Са по-големи шарлатани от Киро и Кокоро. Каква едноцифрена инфлация, при прогресиращо намаляване на покупателната способност на населението и продължаващо покачване на цените. Реалната инфлация не е падала под 20%. Тия едноцифрени стойности са само да покажат с по колко продължава да расте.

30

маалатъ

преди 1 месец

Как я изчислявате таз Инфлация при тези галопиращи цени на услуги и прадукти, ве??? Кът отида у магазина не мога отгатна цените, растат ежедневно кът тинейджър у пуберетъ!

29

дерейййй

преди 1 месец

а у магазиня , цените х 2 , х 3 . Даже няма да сравнявам с цените в Западна еуропа . Тия стъкмистики , и тва лаене по всички медии е само зарад еурото

28

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютни лъжи и долни манипулации заради ЕС. Кокорчо правеше финансови фокуси, за да излъже за инфлацията и да заблуди ЕС.

27

бла,бла

преди 1 месец

Признавам, че доста от цените на храните са надолу сравнено с предходните 2 години. Обаче нищо друго не поевтиня. Ни бензина, ни газта. Я отидете на почивка? Ами някой някаква услуга да ти извърши, сумите са кошмарни. Я на един ресторант или кръчма идете? Или живеем само да бачкаме и да се храним с нискокачествените храни от големите магазини, за да може после пак да бачкаме...

26

Лъжци

преди 1 месец

Направо е отрицателна .Нищо ,че всичко е скочило двойно за две години

25

Анонимен

преди 1 месец

САЩ помпат със своята инфлация всички държави по света, чиито глуупаави и сеервилни управници са се закачили за тях и изпълняват всички заповеди, които получават от зад океана.

24

Фен

преди 1 месец

Технически преглед поскъпва и вече ще е 90-120 лв, БДЖ вдига билетите от 7ми май с 20%, но пишем статии, че инфлацията се овладява по всякакви начини :))))

23

Анонимен

преди 1 месец

Добре ни баламосват с "данни" от стъкмистиката.

22

Анонимен

преди 1 месец

С намаляването на инфлацията се намалява единствено растежът на цените на продуктите, самите цени няма да паднат. Напротив, очаквам инфлацията отново да се засили, защото през юли или септември федералният резерв в САЩ отново започват да печатат пари.

21

Филип

преди 1 месец

Платена статия.Ние ходим по магазините и виждаме.На тия щуротии кой вярва.Няма да има евро колкото и да се напъватее.

20

Свобода

преди 1 месец

Гарантирано от Денков!

19

ъ

преди 1 месец

Две статии по-нагоре - цените на БДЖ скачат с 20%. Всъщност, тя едноцифрена инфлация от 5% на месец, за десет месеца става 50%. Само не знам кого си мислят че залъгват, управляващите в БГ и ЕС. Защото като излезе тълпата на улицата, данните от стъкмистиката няма да имат никакво значение.

18

Зевс

преди 1 месец

Вчера ходих до магазина и на касата вместо да ми поискат пари ми дадоха, щото инфлацията била отрицателна :)

17

Статистиката трудна

преди 1 месец

наука, а математиката още повече! Когато инфлацията се промени от 2% на 9% все още е едноцифрена! Вие в редакцията освен български, какво друго не сте учили?

16

До Гросмайстор

преди 1 месец

Ти нещо на умник ли ми се правиш? Съмнителен ми се струваш, ще те наблюдаваме внимателно.

15

Гросмайстор

преди 1 месец

За да спре инфлацията, някой трябва да спре безразборното печатане на пари. А то сега започва. И ЕУ и ЮСА печатат като за последно. Няма как да спре инфлацията. Толкова е просто. Да не говоря ,че има и инерция когато/ако някога спре печатането. Това е. Всичко расте с минути не с месеци. Но ...хората не гледат всяка минута цената на бензина. И за тях повишение от 0.001 не е важно...а реално зад 0.001 стоят милиони ограбени хора - без да разбират ,че са ограбени. На тях им се говори - спокойно!!!!

14

Сметка

преди 1 месец

Вярно е. Цената на железопътните локомотива е паднала с 1%. Вярно, че доматите и луканките са се вдигнали с 300%, но нека да сметнем: Правим потребителска кошница с един локомотив, един домат, една луканка и един хляб вътре. Обща цена 10 милиона преди година, а сега е 9.999 милиона.