35

Анонимен

преди 4 седмици

хаха сложили един камък и вече си представят че строят нещо, тия дето за 30 години независимост не направиха нищо освен да цоцат от съвецкото наследство

34

БРАВО БРЕ

преди 4 седмици

ALO KZVo STAVA BRE..У НАЗЕ 16 000 000 000 $ САКАТ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРОУЧВАНИЯ за 7 и 8 БЛОК .. ТУКА САМО 5.. АМАН ОТ НАКРОМАНИ В СОФИЯ НА ВЛАСТ>>

33

Бойчев

преди 1 месец

какви са тези щуротевинки. Слагането на основен камък не е строеж. Справка - нашето Белене. кой знае кога и как. Уж ще плащат наши реактори, пък ще им строи Уестингхаус с други. Руснаците не стреляли по украински АЕЦ, но виждаш ли май стреляли по този на тяхна територия. Необясними противоречия.

32

Sata NATO

преди 1 месец

Не се казва пощадява, а ЩАДИ бе, Бойчев...

31

Я па я..!

преди 1 месец

Руснаците рушат , украинците строят.Кво да праиш ? Съдба.

30

маалатъ

преди 1 месец

Само дано преди да хукне да бега, Зеленчука да не напрай некоя Радиоактивна Беля, че ей я 4.0.4, "на една крака" от нас!

29

Анонимен

преди 1 месец

Е ние пък строим завод за електрически автомобили, Кирчо откри строителството му миналата година помня щото го рекламираха по миналите избори, па да виним кой първи ще завърши строежа!

28

Нане Вуте

преди 1 месец

Приказки за наивници!! Интересно с какво ги строят след като нямат пари да си поддържат метрото , например? Нито да плащат на войниците заплати и обезщетения?? Пропаганда, нищо повече!

27

браво

преди 1 месец

И ние ще си строим от тези реактори, много по-качествени са от рускоте тенекии

26

Правилно решение

преди 1 месец

Украйна трябва отново да има ядрено оръжие. А всяка АЕЦ произвежда гориво за атомни бомби. Това е единственото решение срещу руснаците и ще го имат много бързо. Браво на украинците.

25

Анонимен

преди 1 месец

До 12, уха усраинци се класираха за Европа уха,забравил си и за други "постижения"национализм, номер едно, фашизъм номер едно,световно по чук- чук,номер едно,мисс Япония,пак усраинка, гордейте са,подли и продажна нация.

24

Анонимен

преди 1 месец

Кажете истинската новина : Украйна позволи да им се построи американски АЕЦ централи !

23

да

преди 1 месец

тия мишоци за откриването се крият, лъжат в кой ден ще е, шубе ги е от руските ракети, пък щели да строят...и как ще стане тая работа, хич не ми е ясно!

22

паф

преди 1 месец

давайте, почвайте...руснаците ще я достроят!

21

Анонимен

преди 1 месец

Нали продажниците от ПП им подариха реакторите от белене че строят

20

Анонимен

преди 1 месец

Чудесна новина може да закрием козлодуй напълно

19

Анонимен

преди 1 месец

Украйна и те като нас, строят атомни централи, които никога няма да заработят. Разликата е само в парите, ние ще дадем 50 милиарда на САЩ, а те сами си я строят почти без пари с нашите подарени реактори и оборудване.

18

Лалала

преди 1 месец

Не въпреки а точно заради войната. *** те продължават да се опитват да извадят от строя електропреносната мрежа и няма друг вариант освен да се строи.

17

Фют

преди 1 месец

До 14. Време ти е за обяд. Пишеш несмислено, а и букви изяждаш:)))

16

Не е ли ясно?

преди 1 месец

Може и да построят АЕЦ след 4-5 години. Но ще я имали дотогава Украйна никак не е сигурно.