391

Бай Дрън

преди 4 седмици

Те и самите украинци се смятат за руснаци. 80% още говорят на руски, а съвещаняита ръководителите им също са на някакъв смесен укроруски език, на който се чудят руснаците. Нито украински, нито руски, Мъчат се да говорят на украински, ама като не става, обръщат на руски. Ни рак, ни риба, ама какво да правиш, това е днешна Украйна. Затова много от блогърите им директно си шпрехат на руски, защитавайки наркобоса си.

390

Обективен

преди 4 седмици

Това е една ... ама мнооого светла прогноза.

389

Анонимен

преди 4 седмици

уКРАЙНА НЕ Е СЪЗДАДЕНА С ВОЙНА, ИСТИНСКИТЕ СТРАНИ СА ПРОДУКТ НА ВОЙНИ. сЪЗДАДЕНА Е ОТ КОМЕНИСТИТЕ КАКТО И мАКЕДОНИЯ.

388

Анонимен

преди 4 седмици

Само не разбрах защо в заглавието пише "Мрачни прогнози" ?! То изобщо не са "мрачни" а и не са "прогнози" а "факти". В Европа трескаво се подготвят за провала в "украйна" и за ограничаване на последствията за паричките, които са заложили. Въпросът никога не е бил "дали" а само "кога" и колко изобщо ще остане (ако изобщо остане нещо) от т.н. "украйна" . Жалко само, че и ние сме в еропата и че и нас също ще ни засегне ...

387

Анонимен

преди 1 месец

Жалки форумни диванни уркофили!!! ;)

386

Анонимен

преди 1 месец

До 386 - щом казваш русофиляк ти казва че нищо лошо няма да се случи, готви се за най лошото. Той така е Лавров коня и неговата пияндурница Маша твърдеше ден преди Инвазията че няма да нападнат. Само се чудя какво ще правят с 20милиона украинци, които след две години разрушения органически не могат да търпят руския мир. Как точно ще приемат руския мир? И какво точно ще приемат тия свободолюбиви хора - несменяемия им вожд и неговата клика? Мендел? Маша Алкаша? Дон-дон чеченеца? *** вие сериозно

385

Анонимен

преди 1 месец

Я кажете русофиляци сатанински, като се радвате как избиват православни славяни, защо вашия вожд се уплаши от един тенгриянски шаман, Габишев се казва и го вкара насила в лудница? Само защото преди войната още каза , че в Кремъл се е настанило абсолютното Зло и искаше да отиде да направи ритуал за изгонване на Сатаната на красния ви площад. Що бе, сатаняги?

384

Анонимен

преди 1 месец

Какви статистики ще гледам , аз съм бил и в Украйна и в Русия и то не само в Москва и Питер и мога да сравнявам. Извън МКАДа на Москва е яка мизерия, нямат асфалт по улиците бе. И им е притрябвала плодородната и южна украинска земя. Може ли въобще да сравняваш торфените блата с чернозема на Украйна . Да не говорим колко са по трудолюбиви украинците

383

Дядя Ваня

преди 1 месец

Как не ви е срам да дезинформирате така. Руснаците бяха вече загубили. Паси и *** вече казаха, че Вова е направил натуту по силно..

382

Анонимен

преди 1 месец

Нищо фатално няма да се случи, ако Украйна загуби тази война. Нито хора ще бъдат вкарани в концлагери и принуждавани към каторжнически труд, нито ще има етническо прочистване, нито разселвания, нито някой ще бъде поробен или ще му бъде отнет дома, земята или бизнеса - все неща, които европейските фашистки са причинили на източните славяни и евреите през ВСВ. Животът ще продължи нормално под юрисдикцията на Руската федерация. И всички ще заживеят отново заедно, както за живели векове наред.

381

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 384. И дрън дрън ерина.

380

Анонимен

преди 1 месец

До Юлиан, казваш в асвабадените и сринати до основи Бахмут и Авдеевка посрещали ясвабадителите с хляб и сол? Вярваме ви, русофиляци. Войната е мир, свободата - робство. Чувам че в руините на асвабадения Мариупол се заселили разни украинци с дръпнати очи. Да се готви следващия нарочен за асвабаждение Харков, руските бомби са най-хуманните бомби на света, те носят руски мир и благоденствие

379

Анонимен

преди 1 месец

Много сте готини русофиляците. Феноменални демагози. Примерът с биячите е добър , но не съвсем. На 24.02 в 4 часа големият , но иначе гол като съдран чувал бияч придърпва едно слабо дете с ритници и шамари да ми вземе дрешките. Той като много отворен не смее да скача на по силни, но с по слабите може и после да се оплаква , че всички в класа го мразят. Не щеш ли , слабото дете обаче започва да се съпротивлява и по този повод изродс започва да го налага до смърт, докато другите гледат

378

Анонимен

преди 1 месец

Защо пък да са мрачни прогнозите? Сякаш, ако украйната загуби и света ще свърши.

377

Анонимен

преди 1 месец

Мда. Училище, клас, двама големи биячи. Обаче единият хитър. Придумва едно от по-дребните хлапета, ама тъповато и надъхано за бой: я ти върви се сбий с оня големия, пък аз ще те пазя. Дребното толкоз му трябвало - веднага прас - няколко тупаника на втория бабаит. И после - батее, тоя ме бие . А бате се подсмихва доволен. Познайте кой кой е.

376

Анонимен

преди 1 месец

Е добре де 30000 украинци ли са били толкова критични за отбраната? Той Путин нали умря още когато Русия фалира заради западните санкции? А и украинското настъпление "върви по план въпреки забавянето". Европа нали прати танкове и ракети и там има толкова много имена на държави с население по-малко от град в Русия или Китай, които подкрепят нацистите в Украйна. Не може ли пак да дръпнем един списък с имена на държавици осъдили нещо си и да напишем по-позитивна статия все пак има грантове.

375

Юлиян до 376

преди 1 месец

Иска ни се или не,иска ви се или не,Русия ще постигне целите си!Едно е абсолютно сигурно-Русия не може само едно-да загуби войната.

374

Юлиян до 374

преди 1 месец

Нали ако ги "срине",както казваш,няма да има никакви 20 милиона.И той точно затова не ги "срива".А и от тези 20 милиона поне две трети очакват руските войски с нетърпение.

373

Губи войната друг пъ

преди 1 месец

Е нали за три дни Путин щеше да превземе Киев? Какво стана? Сега пък още тази година Украйна губела войната. На някои хора много им се иска да е така, ама пак ще ви излезне крива сметката.

372

Анонимен

преди 1 месец

А вие русофиляци щеонанирате ли пред снимката му, когато започне този геноцид вашият психопат Пу Шаломов?