86

Анонимен

преди 3 седмици

Хайде стига сте го прекръщавали - не е Гоце , а е Георги Делчев. Така се казва човекът и така е изписван по всички известни и налични официални документи, понеже е кръстен на св.Георги, а св. Гоце няма! Като Георги е изписван и като ученик в българско училище и гимназия, и като учител в българско училище и като български офицер в българската армия. Гоце са му викали разговорно близките!

85

Вида ли маке

преди 3 седмици

Да посегне на Българин,ще го целуват студен в шекерезада при Мохамед със секира джас гратис.

84

Куманският

преди 3 седмици

Бановец разбира само от боцове с кубинки в дзурлите синьо лилаво в бурдюра.

83

Много здрав

преди 3 седмици

Шамар със свити пръсти требва на скопиянски в сурата безродна.

82

Надявам се след

преди 3 седмици

Украйна да бия шута на монкей Даная в сурата с приклада и 1 пълнител 7,62мм. Да утрепа татара дето тормози Българите в област Македония.

81

МакереСТАНеца

преди 3 седмици

Да докаже че,Гоце Делчев не е бил Българин с подпис и дата и чак тогава към 5000-тя година ако оцелее ЕС да влязат.Надввам се до 2025г. да се спомине.Честито на опечалените.

80

Гоце Делчев сам

преди 3 седмици

Се е определил Българин и не е чакал някой *** да казва какъв е?

79

Гоце Делчев е

преди 3 седмици

Българин.Никога не е бил татарин,монголец и кумански скопиянин.

78

Антички

преди 3 седмици

Скопияновски Александровски

77

Барселона

преди 3 седмици

Мицков...да знаете и че няма и план Б за влизане в ЕС...

76

Бананови

преди 3 седмици

Помаци.

75

Дойде време

преди 3 седмици

Да сменим името на северджанските еничери на Южен Вардар.

74

Loyko

преди 3 седмици

Ами какво да правим като сме си българи....Ами какво да правим като сме си цър вули. Поради що се срамим да се наречем българи,...ами защото се гърчеем,както църквата,така и чорбаджиите.Никога Гоце не е казвал,че е българин. Това е само българска пропаганда и псевдо история.

73

Бунгар

преди 3 седмици

Стига сме се залъгвали.Никой в България не казва на Георги...Гоце.Само в Македониа се казава на Георги ...Гоце. Само от това трябва да ви стане ясно като какъв се е чувствал Гоце.Едни думи казани иронично,кой какви си са... , ги приемаме за чиста монета и заблуждаваме,че той се самоопределя за българин.

72

Анонимен

преди 1 месец

Гоце сам си е казал,че е българин.На него не му трябва Стево Коминтерната или Мицко Кръстич да му казват какъв е.Точка по въпроса Чив е Гоце Делчев?

71

Бау

преди 1 месец

Лъже се безобразно! Само преди няма и 150 години, важни летописци, журналисти и пътешественици не разглеждат Македония, като нещо различно от България! Бау гледа македонски филм, те имат повече филми за Илинден, понеже имат нужда от пропаганда и там турският офицер казва за Гоце - ,,Познавам го от военното училище в ...Солун". Е, кой не знае, че Гоце Делчев е бил заедно с Дрангов, Борис Сарафов и други във военното училище, но в София!

70

Анонимен

преди 1 месец

Мицко, вземи да я управляваш най-накрая тази македония за да биете шута на жалките бълхари! Македония пак ще е империя и всеки с нея ще се съобразява ама бълхарите са мангу и ще празнуват бангу Васил.

69

Алекс

преди 1 месец

Гоце Делчев е българин и без гласа на който и да е северномакедонски дивак.Още говорете срещу България,през това време албанците бавно и полека ще ви оправят.

68

Анонимен

преди 1 месец

Отнасяте се с истинските българи като с кучета, но по форумите давате акъл на македонците и се пишете патриоти. Долни хора живеят по нашата земя България!

67

Анонимен

преди 1 месец

До Историяиван георгиев от благоевград се казва журналиста и самите истории бяха измукани от пръстите...и не всички са били писани македонци по време на "македонизацията" на пиринския край-имало е и доста българи при "преброяването".доста лъжи доста измишльотини има и разбира се пропаганда.