21

Анонимен

преди 1 месец

ЦСКА отново в класическия си екип жълто кафяви шорти и специфична миризма

20

Кики Мишуето

преди 1 месец

Е, другари селянЕ? К'ва стана тя?Присмивахме се на Левски, изпаднахме в еуфория, сякаш сме били Реал, Ман сити, Барса.....Само погледнете последните мачове:Локо Пд ви посрами, Левски се биха сами с две грешки на младо, смутено момче, а сега и макетата ви отказаха насред София!Направете си сметката, дали нещо се получава с банда наемници, ламъещи за заплати и трансфери!За десерт, бивши играчи почват да ви съдят.....Чудо!

19

Да припомним

преди 1 месец

Гледам някои журналисти написали някъде си, че цитирам "Пирин пренаписа историята", защото за пръв път спечелили в шампионатен мач срещу този съперник. Това е естествено не е вярно, защото ако един човек си смени името, той си остава същия човек, но с ново име. Така е и с Литекс. Клубът си смени името и се премести в София, но си остана Литекс, а Пирин е побеждавал многократно Литекс. Просто сега го направи отново.

18

Стар Левскар

преди 1 месец

Черното тото е в действие ! ЦСКА изобщо нямаха никакъв шанс за титлата ...

17

Анонимен

преди 1 месец

Не е сензация,а реалност.

16

Анонимен

преди 1 месец

Чак пък сензация! Пирин и друг път е бил Литекс.Това,че сега литекс са решили да играят в София не променя фактите.

15

Василев

преди 1 месец

Какъв е коефициента за победа на госта? Колко мача се нагласят у нас? Само слепият видял и глухият чул какво е нашето първенство? Колко са истинските мачове?

14

Анонимен

преди 1 месец

ЦСКА????Айде бе.

13

до номер 12

преди 1 месец

На Левски четворка всеки може да сложи, Левски отдавна не е критерий за каквото и да било, няма ги мръсните пари на Грашнов, Батков и Чорни! Левски единствено може да прави шпалири на Домусчиев, все пак са вярни негови слуги! И не е лошо да си измислят някакво ново име, Васил Левски е светиня, а ПФК Левски е бутафорен клуб от жк Сухата Река!

12

Чендов

преди 1 месец

Не, това не е никаква изненада,като се има впредвид играта на отборчето,ЦСЕКА през последните години.Изненада е,че се намират на второто место във временното класиране,трябва да са във втората половина на таблицата.

11

аааахахахааааа

преди 1 месец

Къде го е сега ония *** Майкъла дето викаше че трябвало да сложат четворка на Левски?Интересно ми е да го чуя какво ще каже сега, ама той се е скрил мишока.

10

XA XA XA

преди 1 месец

Вечният претендент за второто място

9

Фен

преди 1 месец

Мирише ми, че Микре им е обещал бонусче за Лесни и като не им го е дал, е станало така, че да му стане ясно, че каквото е обещано, трябва да се даде.

8

Благоевград

преди 1 месец

Никаква сензация не е това Това е Пирин Силен Македонски Дух Пирин може да бие всеки отбор .Пирин на два пъти победи Лудогорец в Разград с 3-5 и с 0-1.

7

Анонимен

преди 1 месец

Двамата мениджъри от Микре да си вземат отбора , който управляваха и заедно с Маестрото да си го прибират на село. ЦСКА-Микре звучи гордо, нали? Апропо, вие от Микре платихте ли на наемниците си заплатите за последните 2 месеци? Да не би затова да ви саботират?

6

КЕНЕФБЕТ

преди 1 месец

Ефбет лига, залозите вървят с пълна сила...

5

Щерю

преди 1 месец

Брех тоя Литекс как се изхързули...

4

Професссор Кучков

преди 1 месец

- Гледам и не вярвам на ушите си!

3

Браво на Пирин

преди 1 месец

Ако обаче играеха с Разград - щеше да има поне една дузпа и един червен картон.вижте статистиката какво се случва

2

RED MACHINE

преди 1 месец

Този сезон е важна купата! А тя ще бъде червена!!!