28

Мария

преди 1 месец

Разкарай се беее,разкарай се противен мошеник.

27

Радан трябва

преди 1 месец

Да е по скромен, по обран от подобни изказвания. Като човек , който заедно със стратега на комунистическите олигарси Иван Костов, загуби битката с новатора Б.Б. сега по недостоен начин търси реванш. Парите на Черепа не са достатъчни за това. С Кико и Кокорчо ДБ изтеглиха късата клечка. Остава им само да озвучат провала си, стига да има кой да ги чуя.

26

Анонимен

преди 1 месец

Време е за обикновен съд.

25

Анонимен

преди 1 месец

Време е за народен съд.

24

Нане Вуте

преди 1 месец

България е в перманентна политическа криза още от 1878 година!! Но последните 35 години са върхът на лудостта!!

23

Анонимен

преди 1 месец

То, щот управниците ни все кат Радан, "умни, разумни и мъдри", та затова киснем в тая криза и измъкване не се очертава. Седнал Радан мнения да изразява. Това "мнение" отдавна е известно на всички ни.

22

Анонимен

преди 1 месец

Раданчовците едно говорят друго вършат. Най важното за слугите на "народа" е да им са пълни гушите и господарите от Брюксел да ги похвалят за предателството.

21

Дякона

преди 1 месец

Много мъдрост се иска за такова очевадно обстоятелство ...

20

абе

преди 1 месец

Нема нужда чак и на Радан мислите да ни разказвате. Достатъчно са ни Просто Киро и Ристе. Даже артък ни идват.

19

Анонимен

преди 1 месец

Нали искахте борба с корупцията? Що не ви харесва? Идете се похвалете на Урсулата.

18

Наблюдател

преди 1 месец

Поредния продажник!

17

Анонимен

преди 1 месец

Криза за вас, наркотрафиканти, контрабандисти и перачи на пари на Мафията. България никога не е била в по-кристално ясно политическо положение за Мафията във властта и борбата с корупцията. Отлични разкрития, има арестувани, те ще пропеят, истинска борба с корупцията в България.

16

Анонимен

преди 1 месец

Просто в Чалгария няма демокрация, като хората. Не може такава демокрация, ама със сталинистки партии и несменяеми лидери. Това е демокрация по руски, Боко Тиквата ви управлява повече време от Путин, вече от 20 години все Боко Тиквата е на власт.

15

маалатъ

преди 1 месец

Абе Радан ли си, Рамадан ли си, не тъ знам ама да констатираш 35 годишен общоизвестен факт, който съ знай от 99,99% от българите не говори добре за нивото ти на интелект, да си беше мълчал, можеше да минеш и за "умен"! Пфу..., бре!

14

Анонимен

преди 1 месец

Мой, това го знаеме от вече 34 години, че България е в криза и няма начин да се измъкне от тази криза. Защото е инвалид, атрофирала е! Няма как да я съживите. Диктатурата и окупацията и продажния БГ манталитет спомогна за това. НИкой не може да й помогне вече, можете да се опитате да я разпродадете на парчета, така може и да успеете да спасите нещо, но като цяло е като окуцял кон, за нищо не става, освен да го застреляте. Айде сбогом

13

Радане

преди 1 месец

Измълзи Агуш предателя! Много нещо завлече от ДПС и на теб ще ти смукне кръвчицата! Жаждата за власт е безгранична и аморална!

12

Анонимен

преди 1 месец

Брей , това ли успя да измисли тоя голям адвокат

11

Анонимен

преди 1 месец

НАЛИ ВИЕ СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! ДЕМОКРАЦИЯТА НАЧЕЛО С АГЕНТИ НА ДС!ВИДНИТЕ КОМУНИСТИ ОТ БКП КОСТОВ ГИ НАПРАВИ МИЛИОНЕРИ! СЕГА ВСИЧКИ ОТ БКП/ БСП И БЛИЗКИ ДО КОСТОВ СТЕ МИЛИОНЕРИ! ТОЛКОВА СЕ БОРИХТЕ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ, ЧЕ ПОДКРЕПИХТЕ МОСКОВСКИ РАДЕВ! ЧАК КОЛЕНИЧАХТЕ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ МУ!СВАЛИХТЕ ББ !СЪБРАХТЕ СЕ С КОМУНИСТИТЕ И ВНУЦИТЕ ШАРЛАТАНИ!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА

10

Анонимен

преди 1 месец

Радан открил топлата вода. като че ли сме излизали от тая политическа криза откакто дойде т.нар. демокрация.

9

Кокорчо

преди 1 месец

Рада Дълбоката на амбразурата???Дисагите с евраци требе да се отработват...