9

Темата РСМ

преди 1 месец

За българите вече е приключена. Защо разлайвате кучетата?

8

Анонимен

преди 1 месец

От сглобката им клекнаха за ветотосега ще си правят каквото си искат.Да не се забравя кой предаде България. Пп-дб,Герб и Дпс.

7

Анонимен

преди 1 месец

ХараКиро ни предаде за Северна М, ама тия от Северна М са такива неадекватни, че не се възползваха от предателството му. Хахаха. ХараКирето изгоря за нищо.

6

още истина

преди 1 месец

Вмъкването на българите в македонската конституция няма да реше проблемите на българите в Македония, но в очите на света България и РСМ вече не сме само ние варварите ,които признават държавата , но не и езика, културата и нацията. Добре,че бе правителството на К. Петков, което за 6 месеца реши проблема с нашия имидж пред света. Отново руската агентура в България и РСМ са в основата на нашите проблеми....

5

Loyko

преди 1 месец

Истината трябва да се трие по най бързия начин. Нещастници пълни.

4

Анонимен

преди 1 месец

Понеже нашите политици само с истини ни заливат. Но поне тия ги лъжат по-отскоро, а у нас цели поколения израснаха с илюзии и лъжи.

3

Анонимен

преди 1 месец

Изкарват го сега това вписване като голям компромис от тяхна страна! Така искат да ни блокират да не повдигаме въпросите за комунистическите им фалшификации за паметта на революционерите и възрожденците- до един ясно определили се за българи, при това патриоти! Това няма да мине, освен ако не са някакви канадски кикита, но късмет е, че те се вълнуват повече от контрабанда и кражба на фондове от плана за възстановяване и ще ги изловят скоро! Корупцията им ще ни спаси!

2

Анонимен

преди 1 месец

Госпожо Милотинова, разберете го вече, РСМ не вълнува никого вече.

1

Анонимен

преди 1 месец

Много са досадни тия северно македонци ...