32

Банкеръ

преди 1 месец

Покажете на тая жена клипа,за да не украсява историята.Тя си става първа и не е била в безсъзнание.Бакшиша е или пиян или дрогиран.Най вероятно друг водач поема Вината.Когато блъснаха детето ми на пешеходна пътека после го изкараха,че се е хвърлил пред колата,свидетелите се изпокриха,записите изчезнаха и отидохме на споразумение 2000 лева.Инак за 60кг таранка се лежи ефективно.Правосъдие му се вика.

31

.....

преди 1 месец

Гледах клипа и според мен шофъора е или пиян или дрогиран,той въобще не прецени че пресичат пешеходци и не ги изчака.То бързане ,бързане за адрес ,ама чак пък толкова да забършеш хората и да ги събориш не бива!

30

Анонимен

преди 1 месец

Преди години бяха хванали баба за откраднат шоколад от магазина, искаха да лежи ефективно. А ако блъснеш майка с дете на пътя 100 лв глоба?!Сами си правете сметка колко е "ценен" животът в България.

29

Анонимен

преди 1 месец

Абе ако приемем, че са руснаци всичко е точно! Не разбирам,какво недоволствате? Живеем в най-демократичната инсвободна държава! Айде в Гърция да бутнеш някой пешеходец инда видим какво те чака? Затвор за поне 10 г. и глоби в химяди евра и без лиценз... А тука- кеф ти дете, кеф ти майка, кеф ти баба-буташ и бегаш брат. И после нищо! СВОБОДА! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

28

Евала

преди 1 месец

Две нарушения.... А това, че ги блъсна не нарушение, така ли? Иначе катаджиите глобяват за несветеща лампичка на номера, а за удара с колата - нищо. Нема гювеч за тях.

27

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Грешната и преценка на двамата са се срещнали.Ще ми пресича пред неспряла кола с дете?Може и да не я е блъснал нарочно - на пътя пред него има дупка и той няма начин да не я знае и е свил рязко,за да я избегне и ако си е палил цигара не е и забелязал,че ги е бутнал.А и да види в огледалото,че да паднали си е помислил,че са се спънали,а той е бързал за повикване вероятно и си е казал,че други ще им помогнат.

26

гост

преди 1 месец

200 лева глоба. У нас най евтин е ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ. За неиздаване на касова бележка за дъвка глобата е от 1000 до 10000 лева... да не давам други примери

25

Стамат

преди 1 месец

Сега ще жулнат застрахователя на бакшиша по 20 000 лева, и после бакшиша ще трябва да ги връща на застрахователя. Честито. А с тези голоби да плащат гаргите.

24

чичо Спас

преди 1 месец

На видеото всички виждаме,че ги блъска.Но,късмета е с тях.Отървават се на боя разстояние.Нахалника разчита на бързината,че няма да е запомнен както в много от случаите.Но...греда!Преживяния ужас струва скъпо.Съд до дупка.Никаква милост към бакшиша.

23

ДААА

преди 1 месец

Бойкот на всички гадни бакшиши да умират от глад............Само като му видя грозната физономия и отказвам таксито.

22

Анонимен

преди 1 месец

стъпила на платното или не, независимо от това какъв е закона, ако е човек що да не ги пусне да минат, особено като е с дете и вече почти са преминали? Случвало ми се е доста често деца и хора на всякакви възрасти да пресичат неправилно или пък шофьори да бъркат кой е с предимство и какво да направим, да ги блъскаме щото са в грешка ли? То и от лек удар може да се почупиш...

21

Бай Анастас

преди 1 месец

За затвора е тоя бакшиш, следващия път вече ще сгази някой.

20

Дарк

преди 1 месец

И как е стигнала до извода,че шофьорът ги е пуснал да минат при липса на знак с ръка,премигване с фарове.И на пешеходна пътека винаги изчаквам до пълно спиране преди да тръгна.Нервакът я блъска нарочно и затова не е спрял.Тази не знае ли колко народ бе е на себе си!Явно не кара кола Иначе щеше да знае,че при завой скоростта се намаля и това не е "пускане да минеш",а този с реакцията си е "черешката на тортата".

19

Анонимен

преди 1 месец

вай далее!! 100лв глоба !!?? Как ще плати бакшиша !! Поне 100 дена трябва да полежи в паделата ! защото следващите можем да бъдем ние !!!!!! Ама нали депутатите не ходят пеша.......

18

дупеДат

преди 1 месец

Всички в един глас пищят,че в България нямало ред!Като им кажеш да въведат западните закони,и изчезват моментално!

17

Мдамммммм....

преди 1 месец

Полицаят дава пример за въпиюща професионална некомпетентност - шофьорът не просто не изчака пешеходците да преминат, но и съвсем съзнателно скъси завоя, увеличи скоростта, за да ги блъсне!Това е чиста проба опит за убийство!

16

Анонимен

преди 1 месец

За такситата правила няма. Тия минават на червено, през пешеходни пътеки, качват се на бордюрите, движат с превишена скорост, а ако им направиш забележка вадят цял боен арсенал изпод седалката и скачат на бой.

15

Анонимен

преди 1 месец

Когато се возиш в бг такси, бакшишите ти надуват главата с всевъзможни глупости или си преразказват мемоарите или те гледат лошо и ти ръмжат все едно насила те возят. Любимите ми са онези, които те разпитват за неща от личния живот, че и акъл ти дават, че и се сърдят, ако им спориш. :)))

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 13 - А ти посети офталмолог, очила ти трябват. Не жената е кокошка, а ти си с кокоша слепота. Не видя ли, че жената вече бешеи пресякла с детето, когато оня и***ДеОт ги избута.

13

Анонимен

преди 1 месец

За коментиралите по долу бакшиши. Жената е вече стъпила на платното и е с предимство. Бакшиша и колегите му дето се вихрят в коментарите са за много бой, еване и малтретиране като цяло.