45

Тони

преди 1 месец

ГЕРБ и честни избори?! Първи април мина.

44

Бай Иван 2

преди 1 месец

Ха ха ,абе тия гербери докога ще ни правят на ***? Какви чесни избори?Първият министър който избра е най спорният ,Калин Стоянов на вътр, работи ,дето ти го наложиха Боко и Шиши!Да могат да си правят манипулациите без проблеми!

43

Яна

преди 1 месец

Ха,ха,ха, стадото на Копейкин се е пръснало по всички пасища- сайтове и слухти ли слухти,плюе ли плюе и се самопредлага.Аре маш при Путин бе Liketaaaa безродни

42

Анонимен

преди 1 месец

Що ръсите само глупости бе Главчев , за теб лично не се отнася въпросът , то друго ти е невъзможно .

41

Анонимен

преди 1 месец

И главата на Главчев е без алтернатива.

40

1 от изборна комисия

преди 1 месец

Дано да има чуждестранни наблюдатели! Тогава нашенците ги е страх да правят номера по Изборите.

39

Ангелина

преди 1 месец

Главчев ,честността е само за честните хора ,ти не си от тях.Кажи поне едно изречение ,което е съставено от теб самия ,а не да четеш написаните ти изпразнени откъм съдържания красиви слова от от някой ПР. Честните хора нямат нужда от заучени фрази.Зависимите и обвързани хора ,като теб никога не могат да бъдат честни ,защото те са изразители на нечии лични и много често престъпни интереси. Ти сеи едно голямо падение във всяко отношение ,назначено от задкулисието.

38

анонимен

преди 1 месец

Не случайно най-умния и начетен журналист в България - К. Кеворкян коментира, че Харвард е люпилня за измамници и че е имало там купуване на дипломи за по 40.000 долара. Имахме нещастието някои от тази люпилня да заемат най-високите държавни постове и да съсипят България, но се вижда светлина в тунела.

37

Анонимен

преди 1 месец

Трагикомична пионка на двамата 150 кг. шишковци!

36

Анонимен

преди 1 месец

Христо Иванов спаси Борисов от затвора да не го арестува Гешев има го и на запис, какво да говорим повече

35

Анонимен

преди 1 месец

Кво иска да каже тоя.. Какви глави се навъдиха, не е истина

34

Анонимен

преди 1 месец

Време е за Възраждане!

33

(евро)избори 2024`

преди 1 месец

Ами пак байГаньо ще си продаде гласеца, според самия него - изгодно. Ще бъдат купени ромски гласове на едро... Мила родна картинка !

32

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ изпраха борисов и пеевски , гласуваха нова конституция за да може пеевски и борисов да си нарпавят правитество по служебен път, ся играят пак на опозиция за пред избирателите си. Пълен цирк

31

Тъй, де!

преди 1 месец

Честност, почтеност и морал са все несъвместими с ГЕРБ, както и с който и да е гербаджия!

30

Анонимен

преди 1 месец

Главчев е по-неграмотен и от Вожда си Боко Про стия похотливец. Обаче с наколенки и целуване на ръка стигна до министър, макар и служебен. Той не може да чете дори написан текст, какво става да говори без листче и слушалка в ухото.

29

анонимен

преди 1 месец

Нагледахме се на шарлатания и сега най-после нещо свесно.

28

Време за Възраждане

преди 1 месец

Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока. Възраждане трупат опит и се превръщат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии

27

Независим

преди 1 месец

До Анонимен 14. Много точно казано, къе са медиите да отразят това, а не да отразяват клюки и извадки, които да им трупат рейтинг от 3 милиона пенсионери и необразоване хора, без да обиждам никого всеки си има своите силни страни, но всеки трябва да познава своите слаби и да ги развива, а не да парадира и заема позиция с тях.

26

Питам се

преди 1 месец

Колко ли тежат празните думи и декларации на този човек?Ами нула-00!Дори не можа да прочете гладко написаната му първа публична реч!Смешен,жалък и много зависим човек!