24

Пенсиите за

преди 1 месец

Май се изплащат от 7май,тоест след Великден.

23

Анонимен

преди 1 месец

До До 14 - То при гурутУ и цените не бяха като при Асен Василев. така че смятай какво можеше с ония пари да се купи и какво може с тия.

22

Анонимен

преди 1 месец

Акулските пенсии щр ревнат и те за надбавки. Щели да се обидят и да намразят бедните пенсинери. Алчността и простащината в РБ са на път да се самоизядат.

21

rambaldievskievich

преди 1 месец

До ПредиВреме един каза (17): И, като го изземеш тоя златодобив от чуждата фирма, с какво ти ще го добиваш това злато? А, дори и да е на българин тая чужда фирма както подозираш, няма закон, който да забранява собственикът да е анонимен. И, изобщо, я да беше някоя руска фирма или собственикът й да беше руснак, 'баси к'во търчане и к'во съдействане щеше да е от такива като теб за просперитета й, 'баси!...

20

Анонимен

преди 1 месец

До МОНИ ПАСИ - А такива, като теб, умствено инвалидизирани, кога трябва да се евтаназират?

19

Анонимен

преди 1 месец

Лишиха пендионерите от бонус за Коледа с сега за Великден дават фве в едно - и Коледния, и Великденския бонус.

18

НЕ ИЗПРОСТЯВАЙ

преди 1 месец

До БургазлияНЕ РАЗПРОСТРАНЯВАЙ РУСКО-ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА. ПЛАЩАЛ ОТ ОКРАДЕНИЯ БЮДЖЕТ НА ОГРАБЕНАТА НИ ОТ КОМУНИСТИТЕ ДЪРЖАВА. ИСТИНАТА Е ЧЕ ЕС ПЛАЩА ТЕЗИ ПАРИ, А КОМУНДУРЕТО КРАДАТ И ОТ ТЯХ. ДЪРЖАВА, КОЯТО УВАЖАВА АНДРЕШКО, ХИТЪР ПЕТЪР И ТВЪРДИ, ЧЕ АВАНТАТА Е ЧИСТА ПЕЧАЛБА Е ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА С УПРАВНИЦИ БАНДИТ-ТОЛУПИ, С НЕНАСИТНА ЛАКОМИЯ И МОЗЪК НА ***.

17

ПредиВреме един каза

преди 1 месец

Да изземем златодобива от ръцете на чуждата фирма и да си платим неустойката. След това с парите, които сега губим поради калпавия договор, ще бъде възможно да се дадат нормални пенсии. Каза това и го обявиха за луд. Аз пък се питам кои ли ще да са собствениците, които стоят зад тази чуждестранна фирма? Щото нали, тя е чуждестранна, но къде пише, че реалните й собственици също са чужденци?

16

До 14

преди 1 месец

Това,което Асен Василев даде за 2 години,твоят гуру не даде за 12.

15

Анонимен

преди 1 месец

Уж били за Великден,пък те щели да си ги получат след Великден!И това ако не е купуване на гласове,здраве му кажи.

14

Анонимен

преди 1 месец

Асен Василев не дава нищо на пенсионерите че нали да има за него съд затвор за шарлатаните

13

100лв.

преди 1 месец

Бивши държавни служители,полицай,военни и пр.търтей,получават големи пенсии без и стотинка да са внесли в НОИ като данък и осигуровка,така е 35г.по ЗДОО,народа и държавата ги издържа те изяждат бюджета на НОИ.

12

rambaldievskievich

преди 1 месец

Gdgd (8), Къде дреме досега, та не го каза?!

11

Дилайла

преди 1 месец

Не е честно и спрямо инвалидите, които също са на минималната от 526 лв, но добавката за втора група е например 5 %, де факто едни 26 лв. И така, инвалидите също остават извън линията на бедност.

10

Вожд на пенсионерите

преди 1 месец

Защо за всички? Дайте на един . Но милион. Другите ги прибиратъе в джоба .Аз ли да ва уча. Лотария един за всички всички за един.

9

МОНИ ПАСИ

преди 1 месец

Пенсионерите са тежест за обществото.Трябва да се работи до смърт и при трайна инвалидизация евтаназия.Няма пари за такива глезотии.

8

Gdgd

преди 1 месец

По-справедливо щеше да е да се допълнят пенсиите до някаква сума. В случая 526+100=626 лева. Така който например взима 527 вместо заради този лев в повече да губи 100 щеше да му се додадат 99 и да вземе също 626. И вече който е над тази сума няма да вземе. Не е 100% справедлив начин,но е по-справедлив от приетия. По-социален!

7

Анонимен

преди 1 месец

Ние, богатите пенсионери с до 530 лв ще протестираме на изборите. Много сме.:)

6

Анонимен

преди 1 месец

Гнусно и долно е спрямо хората с 2 лв повече пенсия!

5

Анонимен

преди 1 месец

Значи колкото повече си работил на времето и си внасял в държавата, сега тази същата държава гледа да те пре*бе като не ти дава нищо по празници. Държавата толерира мързеливите.