44

Едно време имаше

преди 4 седмици

Само преизпълнение на петилетките, но някакси преизпълнението не стигаше до магазините! А сега песионерите да се отблагодарят за това на изборите! Така се печели в африканска страна в Европа!

43

Зозо

преди 4 седмици

....реши бюджетната парламентарна комисия..... Хахахааааа, ама в зала няма да го гласуват, нали? :))))))))))))))))))))))))))) Нема пари - похарчи ги Асан Василев - Хелга...

42

Анонимен

преди 4 седмици

АБЕ ЗАЩО винаги се говори колко нови пенсионери има, а не се говори и колко от старите пенсионери вече ги няма,и техните ПЕНСИЙ къде отиват. По мое мнение държавата почти нищо не отпуска. Просто една пенсия от един преминава във друг. Единия си заминава, друг я получава.

41

Анонимен

преди 4 седмици

БРАВООООООООО!!!!!!!!!!! - МИНАЛАТА ГОДИНА СЪПРУГАТА МИ СЛЕД 42 ГОДИНИ СТАЖ, СЕ ПЕНСИОНИРАНЕ СЪС "СТРАХОТНИТЕ" 524,06 ЛВ. НЯКОЙ ДА КАЖЕ ДАЛИ ТОВА НЕ Е ГЕНОЦИД. МНОГО ОТ ВАС ГО ОЧАКВА ТОВА КАКТО ВЪРВИ.

40

По 1 левче е

преди 4 седмици

Спестила държавата за пенсионерите от първите четри месеца и после иска да и работим 40 години и да правим деца

39

Гошо

преди 4 седмици

Излиза че тия които не са си плащали осигуровките и получават ниска пенсия са отново облагодетелствани, а тия които са плащали са отново прецакани.

38

Анонимен

преди 4 седмици

За българите ги смятат си стотинка ,до 500 лв,но за украинците 80 милиона ,големи предатели има в рая държава да вземат и да подаряват от нашия бюджет на украинските алкохолици )

37

Я, па Я

преди 4 седмици

Значи за тези дето са си плащали съвестно 40 г. нищо. За тези дето са работели на черно и са крили доходи и сега са на минималка ще има по 100 левчета горница. А някои си мислят, че комунизма си е отишъл. А тези дето създаваха това положение 30 и... Години, днес разпределят парите внесени от тези с високите вноски към тези с ниските. Трябва да има партиден принцип, който е внесъл повече получава повече. Така обаче половината чиновници от НОИ, ще трябва да си отидат...

36

Теди

преди 4 седмици

ГОЛЯМА СИРОМАШИЯ НА МЕН КОЛКО БОЛНОГЛЕДАЧИ МИ ЗВНЯТ ДА ТЪРСЯТ РАБОТА НЕ Е ИСТИНА СУМА ТИ ХОРА МИ ЗВЪНЯТ ВСЕКИ ДЕН И МЪЖЕ И ЖЕНИ

35

Теди

преди 4 седмици

КОЯ БАБА ЩЕ ПЛАЩА ЗА БОЛНОГЛЕДАЧКА ПО 100 ЛЕВА НА ДЕН ТЯ ПЕНСИЯТА И ЗА ПЕТ ДЕНА ЩЕ СВЪРШИ УЖАС ТУКА ХОРАТА СА МНОГО БЕДНИ ХОЛИВУДСКИТЕ АКТЬОРИ ВЗИМАТ ПО 10 МИЛИОНА ДОЛАРА ПЪК НИЕ ЕДНА СТОТИНКА

34

Анонимен

преди 4 седмици

Е, затова пък преди час нейде депутатите гласуваха 60 000 евро финансов транш за Украйна. За там да има, пък нашите пенсионери ще си замразят живота за по-добри времена.

33

Анонимен

преди 4 седмици

И това е необмислено, заради лев повече над определената пенсия може да загубиш откъсналите се от сърцето на депутатините 100 лева за Великден.

32

&&&

преди 4 седмици

Великденски били ,ти да видиш как ,че те са за рамазана само за роми и турци с ниски пенсии.И колко Милиона на укропитеците.537лв.няма за 527лв.има.***.

31

Анонимен

преди 4 седмици

До rambaldievskievich 21 Нищо не си разбрал.

30

Анонимен

преди 4 седмици

До До 28 - Щото в Парламента вместо да работят, се чудят как да се заяждат едни с други и да се правят на по-по-най-велики. А резултатът за българите клони към нула.

29

До 28

преди 4 седмици

То и не всички деца получават детски.

28

Анонимен

преди 4 седмици

Не е алчност, като се дават пари от държавата за празници, на всички пенсионери трябва да се дават. Като са решили само на отделни групи да дават, да ги вадят от партийните каси тия, дето предлагат, или от социалните да измислят помощи на ниските пенсии. Не и по празниците за разделят и противопоставят пенсионерите. В крайна сметка кой каквато пенсия е заработил, такава получава. Няма как Иван да се чувства виновен, че има по-голяма пенсия, щот Драган вземал по-малка.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Добре че има и жравновесие под слънцето. Алчните не преливст от акъл. Огледайте се кой се бустеризира за стръв оъ 75 левчета. Кроше в зъбите да е, авантос да е. Аванти!

26

До 23

преди 4 седмици

Жените бяха най,- високи при Гълъб.Тогава едно яйце струваше 70ст.,понеже Гълъб лично ги снасяше.

25

баба мара

преди 4 седмици

нали беше 75 лв сега мизата за купуване на гласове се вдигна на 100 лв кое е вярно