211

Сираков

преди 1 месец

КЪДЕЕЕ СА ПАРИТЕЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ

210

Анонимен

преди 1 месец

Г-н Борисов, вас човек не може да ви разбере. От един месец говорите, че тези 3 млрд. лв ги няма, а вчера говорехте, че с кабинета добре управлявахте тези 9 месеци, което е намек, че след изборите пак ще управлявате с тях. След преговорите с лидерите на ПП Сачева и Назарян казаха, че разбирателство няма, после Кико, Василев и двамата от ДБ ви оплюха, на следващия ден отново отправихте покана за преговори. От ПП освободиха от софийското кметство 326 служители, отново си правите оглушки.

209

Чекмеджан

преди 1 месец

Гласувайте за мен, защото само аз мога да ви заключа без повод у вас, да ви глобя за това че сядате на пейка в парка с 5000лв , а по милиарди никой не може да ме задмине. Вече не мога да режа жълти павета без да се разбере, но през служебното пак ше ви ограбя, защото с Радев се разбрахме!

208

Един Българин

преди 1 месец

Толу ***,а кой изтегли през Горанов 10 милиард заем за борба с "вятърни мелници"(пардон с тази страшна зараза Ковида)? Къде са 10тте милиарда? У Горанов или в чекмеджетата???

207

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам България няма как да се оправи. Ние сме далеч от ЕС и НАТО. А можеби това е основната цел!!! Изваждане на България от НАТО и ЕС и пак да се редим на опашки за визи в Гърция за да изкараме по 20 евро на ден за да си храним семействата тук.

206

Анонимен

преди 1 месец

Кандидата за кмет на София от коя партия беше и работеше като шеф на много висока позиция в голяма телевизия??? Това какво Ви говори на вас? Не Ви ли говори за зависимост? ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане имат един и същи шефове, както и голяма част от телевизиите.

205

Анонимен

преди 1 месец

Какъв човек трябва да бъдеш за да вярваш на този и да си готов да си унищожиш държавата ( народа си) ?

204

Бай Иван

преди 1 месец

Ако Бойко върне парите които е откраднал до сега на държавата ще сме по богата държава от Дубай.

203

Анонимен

преди 1 месец

Само за ваша информация Големите телевизии са на ГЕРБ и ДПС.

202

Анонимен

преди 1 месец

Путин да гледа и да се учи. Виж как ГЕРБ и ДПС си манипулира народа тук. Учи се Путин!!! Изгради си фалшива опозиция, изгради си медии, изгради си пропаганда че никой не става от политиците и винаги ще си на власт. ГЕРБ и ДПС ще управляват заедно с патериците ИТН и Възраждане. Гледам основните телевизии и става кристално ясно, че няма как нищо да се промени в България.Доган ще управлява с Борисов, Пеевски, Слави Трифонов и КопейкинПри това с около 1 милион Български гласове заблудени.

201

Маскари!

преди 1 месец

Т.е. Управлявахме заедно,но те откраднаха парите! Те не знаят ли къде се държи излишъкът.....!

200

Анонимен

преди 1 месец

Какъв мазохистичен народ живее в България? Този те мачка, рекетира, правите те роб и зависим, живееш в страх и пак си избираш същия мафиот, който е толкова зле че не само унищожава теб , а унищожава и себе си. Защо никой в България не иска да има справедлив съд, прокуратура и полиция. Защо избира същите агенти на Държвна Сигурнист, които сега се правят на демократи. Доган - агент на Държавна Сигурност Ви управлява с Борисов и Пеевски. Знаете ли ,че ИТН и Възраждане са партии на същите хора?

199

Анонимен

преди 1 месец

Не знам защо не ти вярвам за всичко което говориш. Дали не е защото ти лъжеш над 20 години. Не вярвам , че има нормален човек който да ти вярва.

198

Анонимен

преди 1 месец

Който пачки вади,от пачки умира - стара тулупска мъдрост.

197

Анонимен

преди 1 месец

Хайде сега тези дето са ги окрали тези пари да отидат в затвора, тогава ще го призная Борисов. Ама не някой кокошкарник а истинските крадци.

196

Анонимен

преди 1 месец

Пpибpaxмe Пapитe...

195

Фин ансист

преди 1 месец

Нема страшно няма са плашите, парите са некви цифри, както ги няма ей сега ще ги надпишем и пак ще ги има. Ние сме държавата, ние ги печатаме тия хартишки, може да отпечатаме милиони, може да отпечатаме милиарди а може и да ги изгориме, да изчезнат. Да не мислите че като си сложите парите в банката те са там? неее, компютъра ви показва едни цифри ама уте като се повреди компютъра и цифрите изчезнат какво, как ще докажете че сте имали пари в банката а?

194

Анонимен

преди 1 месец

С такъв народ, този пак ще управлява. Не мога да повярвам ,че пожарникар пак ще управлява. И после Русия били зле. Ние сме в пъти по-зле от Русия. Пропагандата там е много наивна. Тук сме дъното на света. По-надолу от това няма как да стигнем. Мафиоти ни управляват. Тук само ако ни завладее някой може да се оправим. Доган ,чрез Пеевски и Борисов управлява. Ние не сме под комунистическо управление( Държавна Сигурност)

193

Анонимен

преди 1 месец

Наглостта на тоя е безгранична.Както и простотията му.

192

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата, Дебелян, Славуца. Ето я новата тройна коалиция