122

То пък

преди 1 месец

един кабинет. Главчев е една флегматична фигурка, подчинена на Банкята. А активното мероприятие е съвместно на Радев с ДАНС и Борисов и Пеевски с МВР. Изказват се, без да има доказателство, че тези хора са контрабандисти. Без съд и присъда. Без разследване. Борисов побесня, когато се сляха НАП и митниците. А най- големият бос на контрабандата, доказан е Пеевски.

121

Анонимен

преди 1 месец

Толкова наглост и алчност , то спиране нямат . Нито срам . Нищо чудно на бял кон да доприпка Цецо с Апартамента или Костов поизяден от молците на историята . И други тъмни фигури на прехода ..

120

Анонимен

преди 1 месец

Избори ще се правят. Няма някакъв Живко да им се пречка. Калинчо ще направи всичко за да тържествуват калинките! А после ще си задаваме въпроса - Кога ще ги стигнем румънците?

119

Алекс

преди 1 месец

След промените в Конституцията на ПП/ДБ,които ограничиха правомощията на Президента,Радев с огромен кеф ще му набие шута.

118

Анонимен

преди 1 месец

Моята баба навремето ми е разказвала, как през 1944 г, като почвали да вият сирените за предстоящото бомбардиране на София от американците и англичаните (нашите партньори, хахаха!!), не можели да я закарат до бомбоубежището, преди да отиде до тоалетната. Това е било съвсем естествено чувство за страх. Та и този сладур (хахаха!!!) Коцев май се е затичал до тоалетните на болницата, та да ги умирише с чувството си за страх. Да видим, колко време ще го държи!!

117

Анонимен

преди 1 месец

В гайд буката (демек ръководството за използване на часовника е написано: Такава машина на времето се подарява на аналансъпруга отнепичиасъстав

116

akudдфгх

преди 1 месец

крадев боко и шиши искат да ми вменят, че контрабандистите за милиарди никога не им са се отчитали и крадев, боко и шиши никога не са чували за тези хара, ХАХАХА абе уш*нки ми вии какви шефове на полиция министър председатели и какви ли още не от 20 години сте в политиката. разправяйте си опорките на електората с IQ - 0

115

тоти

преди 1 месец

Сиромаха за един часовник се продаде ей бате,що беее!!

114

Анонимен

преди 1 месец

Асен В. вероятно е края на нишката ,като фин.мин.

113

Бг

преди 1 месец

Киро и Гнома да ги арестуват ! И те са замесени в контрабандата !

112

Анонимен

преди 1 месец

На снимките Коцев е сниман в сауна с един от главните контрабандисти, снимки има със скъпия часовник подарен му от него.

111

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименНЕ ПЛЯМПАЙ МУТРО, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ЩЕ ИДЕТЕ ПРИ МИЛОШЕВИЧ, ЧАКАЙ СИ РЕДА БЪЛГАРСКИ ПРОДАЖНИК

110

Анонимен

преди 1 месец

Тоя един път постъпи като мъж, подаде оставка, ама не удържа на натиска на ДенкОФ и Кирото. Интересно как го излъгаха да си я оттегли?

109

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

ДРУГАРЕТЕ РЕВАТ ПРОТИВ ДЕМОКРАЦИЯТА ТОЧНО КАТО ПРЕД 1989 ГОДИНА. ДРУГАРЕ, ДЕМОКРАЦИЯТА ДОЙДЕ. ВИЕ СИ ОТИВАТЕ.

108

Анонимен

преди 1 месец

СЪЗДАДЕНАТА ОТ МОСКВА МИЛИЦИОНЕРСКА ХУНТА - МВР, ПРОКУРАТУРА, СЪД ОТИВА ПРИ ТОВАРИШ СТАЛИН

107

Разколников

преди 1 месец

Изобщо не прилича на мафиот този...

106

555

преди 1 месец

Някои политици и управляващи са като крава на покрив за да се чуди народа как това го-в-едо се е качило горе.

105

Анонимен

преди 1 месец

Пълни мошеници се оказаха всички подкрепящи тази " сглобка"! Време е друг да поеме властта!

104

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Ко стана и с пияния общинар от ПП? Има ли книжка още?

103

Питащ

преди 1 месец

А защо нищо за чичо Бойко Рашков? Толкова любезен домакин. Посреща, изпраща скъпи гости в милионерският дом, построен ЧЕСТНО заедно с десетките други имоти в страната със скромната си заплата на служител в държавни служби. Как става това прокуратурата отдавна дължи обяснение на цял народ. Приемат с Живко с неудоволствие скъпи подаръци.