391

Как

преди 1 месец

е станал академик?Та той няма акъл за пет стотинки!

390

Анонимен

преди 1 месец

Хахахаха Тези реално не са вред с централния мозък. Направиха ли психиатрична експертиза на Денков и Киро или няма смисъл?

389

ганЮ простака

преди 1 месец

си иска бокУ....русофилите тоже, защо ли?

388

Анонимен

преди 1 месец

Хи хи хи а кой гледаше Пеевски любовно в очите и си записваше наставленията му.

387

Спеца

преди 1 месец

Срамота !Кой го направи премиер това дрънкало на глупости и голословни лъжи и тъпотии!хар хабер си няма от веждународна полита , а се натискаше като вдовица за х.....

386

Анонимен

преди 1 месец

Плъхха е лудд! Закретенел канален гризач!

385

Ee

преди 1 месец

Може и заради марсианците да е, нали? Звучи по- логично.

384

Анонимен

преди 1 месец

Хайде сега 2-а серия на пиесата Професорът физикохимик се прави на политик. Нали интимната му идея, впрочем неговата, на ПП-ДБ и на Пеевски-ББ: *** да я няма и от ЕК да ръкопляскат, вече се реализира. Не е ли време част от тях временно да си починат?

383

Ангелина

преди 1 месец

Стига с тези "външни фактори" ...Причините за мафиотските структури и упадъка във всяко отношение в държавата са вътре в страната .Причината е ,че по - голямата част от хората в управлението на държавата и в НС са алчни и зависими хора и такива преобладават навсякъде,защото те поставят на ръководни длъжности техни себеподобни. Всичко ще се промени ,когато начело застанат - добрите хора ,а те са мислещите и милеещи за страната си хора .Т3680е са "цвета " на нацията ,а в момента е утайката"

382

Анонимен

преди 1 месец

Кольо нема да ми липсва

381

Точен е

преди 1 месец

Денков казва истината и много, ама МНОГО хора в България (включително шефчетата на партията, която го издигна и които пък ги доведе руския чорап Радев) са БЕСНИ, че ги разкри, че работят заедно с ГЕРБ и Радев в КОМБИНА. ТОВА е истинската СГЛОБКА, уважаеми българи! Руски "евроатлантици".

380

потин виновен

преди 1 месец

да да и на мен ми е виновен путин втф пуши тоз недоразвил индивид

379

Българин

преди 1 месец

На тези неадекватните доносници, и трибуна на ООН да им дадеш, и ще търчат да топят и плюят срещу държавата си! Няма такова падение! Даже така и не разбрали, как са се ос' рали! Смятаха че с машинките на Мадуро, аллабалата с Президента, Посолството и парапета на Лена, и всички трябва да приемем ,че властта им е даденост! Хубаво, ама да бяха свършили и някоя работа, освен да помпат инфлация, дърпат заеми, и влачат България към дъното! Жалки са !

378

Най-накрая

преди 1 месец

да си дойдем на думата! Браво Денков, откога чакам да го кажеш!

377

Анонимен

преди 1 месец

Москва "атакува" България и нейните политици от десетилетия, но се пука там, дето е слабо мястото, ПП,ДБ. На променкаджиите все някой им е виновен.

376

Анонимен

преди 1 месец

Като чуя за ППДБ и търся бай - близката тоалетна... Това е срам даже и за най - върлите евроатлантици. Да не говорим, че са абсолютен срам за рационалното и разумното човешко поведение, няма каквонда говорим, че са изключително опасни за суверенитета и националната сигурност на България. Честно, тези които сте гласували за ППДБ - питам ви: Такива ли искате да управляват България и да ви представляват навън ?

375

пак ме изтриха

преди 1 месец

За нещо най - нормално ........ истината !

374

IQ 3.14

преди 1 месец

ае нещо агенциите пишат за некв кораб в кьонигсберг, сепуков ли е харакириев ли е... кво е станало, некой да знае?

373

Анонимен

преди 1 месец

Това жалко подобие на човешко същество ще прави щети на България дорде може.

372

Анонимен

преди 1 месец

Бpaвo нa Mockвa!