12

Радослав

преди 1 месец

Щеше да е кабинет на Радев ако избора му не беше сведен до 10 назначени от парламента лица, от които 7 на Герб-ДПС и 2 на коалиционните партньори от ПП-ДБ и една уж независима която веднага подаде оставка! Щом са хора назначени от герб и си ограничен в избора си от тях, значи е техният кабинет!

11

Деди

преди 1 месец

Този пишмат-политолог и ГЕРБ-креатура сякаш е "светил" на президента за да говори глупости постфактум (в сегашно време). Къде беше бе, хамсалак- анализатор нейдин, преди, когато се решаваше служебното правителство?

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11, То нали за хората като тебе беше целия театър със промените в конституцията. Ограничаваш избора до ДенкоФ 2, 3 и 4 и като почнат да клепат като оригинала ставаш и казаш "ама как тоя/ тая е избор на радев, аз нищо общо нямам."

9

Анонимен

преди 1 месец

Това е кабинет на Радев. Стига сте си измисляли! Не че кабинетите на Борисов не са крадливи, но очевидно не е кабинет на ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 1 месец

Нали това беше целта на последните конституционни премени на герб. Да се отнеме максимално властта на президента. Последните ни правителства нито едно не си изкара мандата, сега на народа като му прикипи и се сурне правителство пак ще си идват същите мутри ама "служебно". Те наще бабанки докато не ги *** няма да има оправия. Требе всички да ги натоварим на двата бойни кораби дето Тагарев толко хвали и викинкско погребение.

7

Изнервен

преди 1 месец

Какъв е този смешен анализатор Малинов, който се изкара, че е присъствал на разговор между Борисов, Пеевски и Главчев. И ако обича, да каже кои са министрите на ГЕРБ и ДПС, щото така на вятъра всеки може да си говори.

6

Радослав

преди 1 месец

На всички е ясно, че служебният кабинет е на Герб, нали това беше целта на промените в конституцията. Всички институции да са на една партия както беше по времето на родителите на младежкото БКП (Герб), дъртото БКП където почти всички гербери бяха членове.

5

Анонимен

преди 1 месец

До Къци ВапцаровПълни глупости говориш - той е човек на ДБ, даже им беше член

4

Анонимен

преди 1 месец

Ooo

3

Анонимен

преди 1 месец

9 други опции не са много? а 3 при първоначален вариант, как бяха?

2

Анонимен

преди 1 месец

На юмручкото НИКАКВИ опции НЕ бива да се дават, съсипа държавата за ЧЕТИРИ години!

1

Анонимен

преди 1 месец

Glavun vobste ne se e dvuumjl s kalinkata ama njma vozdove v Balgaria da povedyt toj saspal robski narod