14

Paisij

преди 1 месец

Вива Македониа!

13

Анонимен

преди 1 месец

"а забрана на руски телевизии и сайтове в бг може :))))))" - В Бг можеш да си гледаш руски телевизии колкото си искаш. Това, че ти не си наясно как да го направиш си е твой проблем. Дори и да те хванат, нищо няма да ти се случи. В Русия ако гледаш някоя забранена телевизия може 10-ина годинки да останеш в панделата. Ако напишеш такъв коментар в Русия относно някоя западна телевизия и си готов за затвора,така че очаквам доброволно да отидеш в Бг-затвор,защото си фен на руския начин на управление!

12

Анонимен

преди 1 месец

До Благоевград - Оплачи се на македонското външно министерство. Или викаш няма как да го направиш, защото лъжеш хахаха

11

Анонимен

преди 1 месец

До Пиринска Македония - Пий си хапчетата и след това помисли пак. Ако пак имаш подобни мисли, смени хапчетата. Ако и това не помага имаш правото да се пренесеш в Северна Македония. Там на доста хора като теб хапчетата не им помагат, така че ще се чувстваш като у дома си. Успех!

10

Пиринска Македония

преди 1 месец

Пиринска Македония ще се откъсне от мащехата България.Това е.

9

Анонимен

преди 1 месец

Така се брани титовия македонизъм, там знаят че само малко да допуснат истината и всичко ще се срути и македонизма ще загине. Там е република сръбска Северна Македония. Но истината рано или късно побеждава.

8

Анонимен

преди 1 месец

Плювалниците на Русия да гледат и да се възхищават на Украйна 2 на балканите.

7

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1 Нито един сайт не ти е забранен, а за кабелните телевизии, на частника му е в работата да избира какви програми да пуска. За 1/100 от свободата в България в русия осъждат на каторга. Та, такива като тебе са направо за там.

6

Анонимен

преди 1 месец

Те нали са антички макетата, наследници на гърка Александър Велики, как ще допуснат книги от вражеска България :)) Сърбите добре са им промили малките мозъчета, браво на тях :))

5

ицо

преди 1 месец

виждате ли иронията... наричат нас фашисти... а фашистите са тези които са забранявали и горели книги... тея са 80 години назад поне.

4

баба мара

преди 1 месец

сценарият от украина се повтаря на балканите

3

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Мдам... Пътят на северомакетата-сандро-величовички към ЕС ще минава за по-пряко през Танганайка и после през на Мачу Пикчу царевицата :).

2

аС

преди 1 месец

Maдонийо, Македонийо! ...Наша Украйна!

1

Благоевград

преди 1 месец

На ГКПП ,, Логодаш ,, българските полицаи и митничари редовно ни взимат и ни конфискуват македонските книги които сме си купили от книжарницата в град Делчево , Р..Македония.