91

Анонимен

преди 2 месеца

Ядро ще има с абсолютна сигурност. Чернобил ще ви се види като синеоко бебе с нова дрънкалка ))))))))))) И близките ви ще измрат до крак. )))

90

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Укрите са на принципа - Аз да съм зле ама и Вуте да е зле. Запорожката ядрена централа е най-голямата в Европа ,също така е разположена на Днепър и от левия бряг Укрите могат непрекъснато да я обстрелват. Ако успеят да я взривят трагедията ще е най-малко 10 пъти по голяма от Чернобил.Ето затова Руснаците задължително трябва да стигнат най малко още 200км след Днепър за да могат да осигурят безопасен периметър.Заради действията си ще загубят още територии !

89

Бай Дрън

преди 2 месеца

Спокойно, нашият АЕЦ Козлодуй е проектиран да издържи на падащ самолет. Спраека какво стана 2001 в Ню Йорк. Е ге такива удари издържат всички АЕЦ. Едно дронче ли ще я изплаши? Те дроновете трудно пробиват и танк, освен ако не нацелят слабо място. Ядреният реактор няма слабо място.

88

до 88,89

преди 2 месеца

ти си се надрусал в ранни зори бепедал и пишеш !

87

Анонимен

преди 2 месеца

Путин пак си играе с огъня.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Рашките са прекалили с водката

85

Спас

преди 2 месеца

А на някой минава ли му през ума, че това може да е провокация от трета страна?! Нито Украйна нито Русия имат интерес от нов Чернобил.Представете си обаче трета фракция, която от време на време прави подобни рискови изпълнения и насъсква двете враждуващи страни още повече една срещу друга.Защо никой не го допуска като вариант това?!

84

Анонимен

преди 2 месеца

Рашките са прекалили с махорката.

83

Щирлиц

преди 2 месеца

А сега всички родни джурналисти могат да направят дълбок поклон пред портрета на нацисткото им божество Зеленелски.

82

маалатъ

преди 2 месеца

Забележете, цяла Статия-памфлет, в която умишлено не се посочва Главният Фактор - Че, уСраина стои зад атаката на АЕЦ-а!

81

Сатир

преди 2 месеца

Тук е пълно с адиоти представящи си апокалипсиса като компютърна игра.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Само едно просто питане - кой причини атаката?! Без повече разсъждения по темата - един *** въпрос.

79

Анонимен

преди 2 месеца

До Малко за политика За да започнат преговори, Путин трябва да се изтегли от окупираните територии. Кажи му го де. Проектът му "Русский мир" не устройва никого, освен него. Все едно, ако беше нападнал България, да преговаряме с него как да му подарим страната си с някакви бонуси за нас. Рашките май наистина мислят другите по-прости от тях. И май е вярно, съдейки по теб. Ти си се вързал на глупостите им.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Светът видя колко слаб психически е Путин. Ако не е ФСБ, той е никой. Ще взриви АЕЦа, решил го е вече. Не е решил кога. Пробва нервите на хората засега с леки обстрели. Наоколо са само украинци и руски атомници. За него персоналът (слугите) са без значение. Ще се кефи от паниката на Европа. Той и олигарсите нали са в бункерите. Другите да се спасяват.

77

Малко за политика

преди 2 месеца

Във Вашингтон и ЕС за мир никой не говори. Някой да е казал: Да започнат преговори за мир? Няма такъв. Говорят само за това колко оръжия и колко пари още трябва да получи Украйна. Но все пак има някаква промяна: преди дядо Байдън казваше "Ще помагаме на Украйна колкото трябва", а сега започна да казва "Ще помагаме на Украйна колкото можем". На евроатлантиците им трябва поне още една година война, за да втасат.

76

Какво следва

преди 2 месеца

Руската армия е вече в покрайнините на Часов Яр. И с Часов Яр става същото, което се случи с Бахмут (вече Артьомовск) и Авдеевка.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Рашистите още от първите дни на нахлуването са минирали аец-а, трябва само да натиснат копчето. Точно както се случи с бента на Днепър. Не е въпроса дали, а кога. Как беше цитата на ченгето от кремлин: "а защо ни е свят, ако Русия я няма!"

74

Анонимен

преди 2 месеца

До 74:Лекувай се!Укрите стрелят по АЕЦ-а,а не Путин.Няма да гърми.Господ ни пази и даже вятъра обръща там.

73

Пак по опорката?

преди 2 месеца

До Анонимен 74: Руската армия настъпва по целият фронт в Украйна. На евроатлантиците и рософобските *** им пада пердето и ръсят всякакви г'лупости.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Така или иначе Путин ще взриви АЕЦа . Въпрос на време. Когато му падне пердето, ще го направи. За избиване на мощните си комплекси. Хората са без значение. Важен е само той... макар в бункера.