204

до 190

преди 1 месец

До Юлиян Две години чета глупави обяснения. Белите ленти на лявата ръка са изисквания на руслямците към местното население, да не ги бъркат с украинци, които са с жълти (или сини) ленти. Е, пак са ги застреляли като животни. Всеки, който мисли, че това е постановка, си слага грях на душата. (не че комунистите вярвате в Бог)

203

Изаура!!

преди 1 месец

Тая статия прилича на епизод от сериала Робинята Изаура от 90те години на миналя век - също толкова нелепа,водевилна, несъдържателна и ИЗМИСЛЕНА !!!

202

Юлиян

преди 1 месец

Еврокраварят да си прибере говедата и вересиите.Колко пъти Русия трябва да повтаря,че няма намерение да напада никого.Ще доизчисти украинските обори и дотам.Пък и още не е довършила "покрайнините",а в Европа вече се почна такова скимтене и сополивене,че не ти е работа.

201

Анонимен

преди 1 месец

Рифирен дум казаха да не верваме на клипчета тва е.

200

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Великата руска армия стигна ли вече до Берлин или още седмица-две?

199

Петър

преди 1 месец

Зеления Наркоман заради Буча уволни Министъра понеже е казал че не е имало терор .

198

Тиква

преди 1 месец

Всички актери и режисьор на филма укробуч,със Озгар, лично от бийдон,на Фащ главния.

197

82-ОМБР

преди 1 месец

До тоя под мене Но за руската обескарвена 35 механизирана бригада медали имаше,е вече са при Копзбон,там медали не им трябват!

196

Лоша дисциплина

преди 1 месец

Така и не публикуваха списък с убитите " жители " на Буча щото бяха събрали статисти от кол и въже. Хич не бяха дисциплинирани - някои трупове мърдаха а други пушеха щото им беше писнало да са трупове.

195

Юлиян до 109

преди 1 месец

Ти,жена ли си, или те има?Мъж ли си или едва ли?Откога анонимни "анонимници" в сайта и в политиката започнаха да се изживяват като"последна инстанция"?Това може да го прави коментиращ с ясна идентичност и също така ясно и твърдо заявена гражданска позиция.Ти не можеш да докажеш кой си,а затова най-малко имаш правото да казваш кой и какво трябва да прави.По-добре ти самият се напъни да докажеш "си ли изобщо каквото и който и да е" и чак тогава демонстрирай подобието на"мозъчна гънка"под "каската"

194

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

На виновните за Буча май им дадоха медали ли какво стана? То не било станало, ама им дали медали.

193

Анонимен

преди 1 месец

Тоя водевил още ли продължава?

192

Анонимен

преди 1 месец

До BBC жОрналист : БЕ АЗ НЕ ТИ ЛИ КАЗАХ ДА СЕ НАПЪНЕШ ПОВЕЧЕ БЕ

191

Стефан

преди 1 месец

Така е. Има дело в Хага. Ищците обаче ще избягат. А тук един министър на културата пусна и пиесата "Хага" по театрите. Каква сервилност. Сега ще мина да видя моя съсед с голямото украинско знаме какво прави.

190

BBC жОрналист

преди 1 месец

Абре , ко става , труповете в Буча още ли така мърдат? Не че нещо ама са ми заповядали да направя едно репортажче там против жестоката руска инвазия, пък предишния път като идвах без малко да сгазя един "труп" от тия , убитите лично от Путин. Добре че се премести от пътя ми навреме. Притеснявам се малко . Ще взема да мина на някой "умрял" през краката и другите "умрели" по пътя ми ще вземат да се разбягат. Какво ще снимам тогава?

189

НА ЗНАМ ЩО МЕСТНИТЕ

преди 1 месец

РУСУФИЛИ СЕ ПЪНАТ С ФАЛШИВА ПРОПАГАНДА ???? СЕТИХ СЕ : КОГАТО СЕ РАЗПРАВИМ С МЕСТНИТЕ РУСУФИЛИ КАТО РУСНАЦИТЕ С УКРАИНЦИТЕ В БУЧА ЩЕ ГО ПИШЕМ ПРОПАГАНДА

188

Юлиян

преди 1 месец

През нощта в град Стрий Львовска област са регистрирани четири "прильота".Болниците са препълнени с тежко и по-леко ранени военни.Ето това е вече наистина работа на руснаците,а не отвратителната и неумела "постановка" в Буча.

187

БУЧА!!!!

преди 1 месец

Най хитрата и единствена победа на Укрите. Излъгаха Путин че ще приемат Истамбулските споразумения колкото Руснаците да се изтеглят и след което отказаха договорките.Повече не очаквайте Руснаците да ви се доверят. Клане до дупка !!! БУЧА V2.0 SOON !

186

Юлиян

преди 1 месец

И защо труповете са с бели ленти на ръкавите?Тогава подкрепящото руснаците население носеше бели ленти за опознаване.Изключено е руските войници да убиват именно своите поддръжници.Явно бандеровците не са имали време и акъл да махнат поне белите "повязки".

185

МАРИЯ

преди 1 месец

Буча! Това небеше ли едно предградие на Киев в което Украинците снимаха филм като маскираха живи хора на мъртви,извозваха ги с камиони но понеже актьорите и статистите им бяха без никакъв опит във снимането на филми,мърдаха пред камерата и се изложиха пред зрителите ? Доколкото чувам от Руските сценаристи,следвашия филм щял да бъде много по реалистичен !