195

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Високопоставен американски дипломат,някой си Кърт еди кой си предупредил Китай,че ще има последствия за него,ако Русия завладее още територии в Украйна,тъй като това било против американските интереси.Явно администрацията на САЩ е от десетилетия в сън.Светът вече е различен,а най-малко Китай ще прояви съчуствие към техните интереси.

194

Спеца

преди 1 месец

Значи Тръмп щял да отстъпи руска земя на Русия?Е това вече ми идва твърде много , тия янки нямат ли мярка на лакомията си и надменността?

193

Щерю

преди 1 месец

Най- вероятно юдео-ционистите от Уолстрийт ще поръчат убийството на Д. Тръмп. Както навремето са направили с президента Дж. Ф. Кенеди...

192

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам за какво ще ги натискат, руснаците ги натиснаха и превзеха. Кой пита Украйна.

191

Алън Грант

преди 1 месец

И после какво? Да я натиснат и за останалите територии. Толкова е тъжно,че хората не се учат от историята, а там ясно се вижда,че не можеш да задоволиш териториалните претенции на тоталитарните държави. Какво се случи с Хитлер? Американците дали щяха да са толкова либерални ако Мексико си поиска южните територии?

190

Анонимен

преди 1 месец

Промишлеността е в източна част. В западна отдавна са се изнесли на работа в близката чужбина, а Лвив и Луцк си искат в Полша.

189

Уилям Пайк

преди 1 месец

Демократите са във шок и паника , сега трябва да създадат нещо по фатално и от ковид, примерно глобална кибер атака ....куул а???

188

Анонимен

преди 1 месец

а дали ще го направи М нали се сещате ако стаме това Ще си имаме няколко нови ЯДрени държави Полша Украйна Турци Швеция ...

187

Анонимен

преди 1 месец

Иска им се да е само Крим и Донбас, но не би !

186

дончУ белината

преди 1 месец

ще види белият дом, ама друг път. Веднъж излъга проститеРедНеци, но втори път няма да може.

185

смешна статия

преди 1 месец

И Крим и Домбас са в състава на Русия от 2014 г какво да остъпват ! Може би ще отстъпят Киев и Лвов

184

Пацифист

преди 1 месец

Какво лошо има да отстъпи, има това не е желанието на украинците вече, какво им дреме на тези от западна Украйна за тези от източна и защо трябва да умират заради тях, в това е питането?!

183

Факт

преди 1 месец

Всъщност само Тръмп може да спаси Украйна или поне 60% от нея. Ако Байдън продължи, Украйна ще бъде смляна и ако остане 30%,пак добре.

182

Анонимен

преди 1 месец

Украинските лидери ли??! Хахаха. Това е оксиморон. Лидерите в Украйна са платени кукли на конци. Има ги само докато Запада ги държи и докато Русия не ги измете.

181

Анонимен

преди 1 месец

Же крепят фронта до изборите... А после ако победи тръмп фронта бързо ще рухне

180

Анонимен

преди 1 месец

Путин най много два на два на 1 и половина пръст но по скоро ще го метнат на прасетата в същия колхоа дето изгриза трупа на сталин

179

Путин

преди 1 месец

Крим и Донбас - няма да е достатъчно. Одеса, Николаев, Харков и Киев и никакво НАТО.

178

само факти

преди 1 месец

деще го знам какво ще стори може и москва да срине . то първо я го изберат я не .. а колкото до тоя весник дето е *** демокраи при това от най лявото крило айде холам ... по доло от него е само писанията в русия

177

тоти

преди 1 месец

Тръмп заповядал на Путин да се пребира и оставя Украйна,че дойде ли на власт лошо му се пише !!!!!!!

176

Анонимен

преди 1 месец

Тръмпи да не си е монтирал бутафорни зърна? Ако тypи и силикон отзад, ша фани укото!