423

Анонимен

преди 1 месец

Володимир Зеленски: Украйна ще загуби войната без помощта на САЩ. Щатите ще загубят стотици милярди пари с моята помощ, придаде още в артистичен стил, размъкнато облечен и клоунски обръснат с типичната му боенно-политическата некадърност, Щекатилецът на Украина - Волтметър Заленски.

422

Банкеръ

преди 1 месец

Любопитен съм дали козеебците на Кадиров или наемниците от Вагнер ще пипнат Зеленски първи и в двата случая ще има мъжка любов.Вече има оплаквания от пленници,че ги правят еврогейове насила.Тия Руснаци излязоха гадни ***.

421

Стефан

преди 1 месец

Дубедафци сте българите. Ез олуиз. Днес няма псувни и простотия срещу Русия. Как така?

420

Мачкай Вова!

преди 1 месец

Зелките се броят на есен!

419

Анонимен

преди 1 месец

Укрите не разбраха, че великите сили решават без тях, а те страдат. Никой не ги бръсне за хохлите - ако се чувстваш руснак, ще оцелееш, ако ли не - европейския вариант на ивицата Газа, и то докато Полша, Румъния и Унгария не поделят и нея. Голяма грешка направиха да се водят по акъла на запада, прелъстени и изоставени. Искахте майдан, на ви майдан.

418

Анонимен

преди 1 месец

То и със помощ от САЩ, Украйна пак ще загуби войната. По-бавно, с повече жертви. Не е само до армия, трябва и икономика, а държавата е фалирала тотално и 40% от населението е напуснало завинаги.

417

Анонимен

преди 1 месец

На цял свят им писна от тоя !

416

тя

преди 1 месец

Дай боже ! Амин !

415

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците в украйна е цялото население там а тези с паспорт са 40-50 процента в щатите са около 3-4 милиона

414

Хм...

преди 1 месец

Довчера имаха искания за донецка и луганска републики,от утре за вашингтонска,бостънска и чикагска! Обзалагам се,че руснаците живеещи в САЩ са поне 5 пъти повече от тези в Украйна! За седмица могат да съберат 500 милиона подписа,че искат отделяне от САЩ!

413

Анонимен

преди 1 месец

След всичко което стана дотук поне докрая на този век в Украйна ще се води партизанска война.Украйна ще е новата Палестина!

412

Анонимен

преди 1 месец

Стига рева... Сам си си виновен... И ще те съдят за милионите убити и десетките милиони напуснали страната - ти унищожи Украйна!!! Честито

411

Анонимен

преди 1 месец

Събери си избягалите че да живееш

410

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

преди 1 месец

Дръж се Зелкааа. Далече сте от загуба.Има много време докато останеш единствения Украинец !

409

да бе

преди 1 месец

дА БЕ! Руснаците щели да нападнат други ако не се наливат пари на Зеленски. Само че защо им е на руснаците да нападат и други. Кухи приказки за баби.

408

Анонимен

преди 1 месец

Е как така ще загуби без САЩ? Нали са велики, и русия воюва с пияни мужици и ръждиви калашници? Сега без сарказъм- украйна даже не е и в групата на Русия. Украйна загуби тази война още преди 7-8 години, когато реши да загъеби минските договори. Украйна отдавна е разделена, точно за това им отрязаха подаянията, за да може Русия съвсем безгрижно да си вземе териториите, за които са се разбрали.

407

български патриот

преди 1 месец

Ние милеем само за българското, за укренското ни е през оная работа ! Като искат укрите да се бият, нека се бият, но не с нашите пари и оръжия !

406

Някой

преди 1 месец

До български патриот. Какъв патриот си. Те и травестититекато теб ипедалите искат много ама няма кой да им даде. Като си такъв фен на наркомана пътя и Киев.

405

Анонимен

преди 1 месец

Е нали побеждаваш бе зелено наркоманче?!?

404

Анонимен

преди 1 месец

Нарочно подбират такива снимки , че да зомбират и да манипулират хората както и жестомимичния превод в ефир също е за манипулация на народа.